Kekseliäitä askarteluideoita ja hitti-ilmiöitä! Nämä olivat suosituimmat DIY-juttumme vuonna 2017
Tee itse
Kekseliäitä askarteluideoita ja hitti-ilmiöitä! Nämä olivat suosituimmat DIY-juttumme vuonna 2017
Vuonna 2017 innostuttiin tonttuovista ja tunnelmallisista joulukoristeista. Tässä 5 suosituinta DIY-ohjettamme kuluneelta vuodelta!
27.12.2017
 |
Meillä kotona

5. Vala betonista tukevat lyhdyt

Tukevat ja tyylikkäät betonilyhdyt sopivat valaisemaan vaikkapa mökkipihaa tai uimarantaa. Lyhtyjen teko on yksinkertaista: ne valmistetaan sementtilaastista ja tyhjistä lasipurkeista valamalla betoni muotteihin. Erikokoisia versiota on helppo valmistaa muottia vaihtamalla. Aloittelevankin betoniaskartelija selviää hommasta leikiten – katso ohje täältä!

4. Näin teet himmelin pilleistä

Klassinen himmeli päivitetään tähän päivään askartelemalla se pilleistä, jolloin koriste sopii myös moderniin kotiin. Kunhan peruskuvion tekemisen oivaltaa, on himmeleiden rakentelu uskomattoman helppoa (ja siihen jää koukkuun!) Katso selkeät kuvaohjeet täältä!

3. Askartele oksista kulho

Pensaiden leikkauksen jäljiltä jääneet oksat voi hyvin hyödyntää askartelussa. Nämä näpsäkät kulhot syntyvät helposti oksanpätkistä jotka asetellaan haluttuun muottiin ja kiinnitetään toisiinsa kuumaliimalla. Helppoa kuin mikä! Katso ohje täältä.

2. Tunnelmallinen paperitähti on joulun helpoin koriste – näin askartelet sen viidessä minuutissa!

Uskoisitko, että tämä upea koristetähti on tehty paperipusseista? Helppo ja nopea ohje pelastaa niin myöhäisen koristelijan kuin aloittelevankin jouluaskartelijan. Tähtiä voi ripustaa esimerkiksi kodin ikkunoihin tai isoiksi ryppäiksi luomaan tunnelmaa. Katso ohje täältä!

1. Joko tiedät, mikä on tonttuovi? Se on tämän joulun megahitti – tässä helppo ohje!

Tonttuovi on oikeutetusti tämän vuoden DIY-ohjeiden ykkönen! Pienet, lattian rajaan asetetut ovet hurmasivat sekä isot että pienet joulumieliset – ja uskomme, että näin on myös ensi vuonna. Omalle kotitontulle sopivan sisäänkäynnin voi askarrella helposti ohjeellamme. Löydät sen täältä!

Lue lisää:

Kommentoi »