Meillä kotona -kaupat

Kesällä on ihanaa kokkailla! Opettele uusia reseptejä tai leivo maistuvia herkkuja näiden keittokirjojen opastuksella – tässä 7 kesäistä suosikkiamme

MAINOS
Kesällä on ihanaa kokkailla! Opettele uusia reseptejä tai leivo maistuvia herkkuja näiden keittokirjojen opastuksella – tässä 7 kesäistä suosikkiamme
Tiriseviä grilliruokia, edullisia (ja niin ihania) kasvisherkkuja, nopeita arkiruokia ja suussasulavia leivonnaisia! Nämä keittokirjat saavat elämän maistumaan entistä paremmalta. Hanki omasi ja inspiroidu uusista resepteistä!
Julkaistu: 23.6.2021

Keittokirjat: suolaista ja makeaa kesäkeittiöön, pihapirskeisiin, juhlahumuun ja arjen pyörteisiin!

1. Kaikki grillauksesta

Tämä jokaisen grillaajan kannattaa hankkia hyllyynsä! Tammen suuri grillikirja kokoaa yhteen käytännölliset grillausvinkit ja maistuvat reseptit, joiden joukosta löytyy takuulla uusia herkkuja myös pitkän linjan grillaajalle. Miltä kuulostaisi esimerkiksi persialainen sahramibroileri tai grillattu pikkuporsas?

2. Vegaanista vaivattomasti

Kesä on vegaanikokkauksen kulta-aikaa! Chocochili-blogista tutun Elina Innasen keittokirjassa on superhelppoja ja nopeita vegaanisia reseptejä, jotka sopivat niin arkeen kuin rentoon lomakauteenkin – hetkiin, kun keittiössä ei jaksa tai ehdi viettää aikaa.

3. Tuo Italia kotikeittiöön

Basta on yhtä kuin "riittää". Käytännössä vähemmän on siis enemmän, ja juuri siitä tässä kirjassa on kyse. Kirja käsittelee koko Italian ruokakulttuuria. Yli sata yksinkertaista reseptiä pitävät sisällään niin antipastot, primot, secondot kuin dolcetkin.

4. Italiahuuma jatkukoon

Ota äkkilähtö Italiaan toimittaja Ella Kannisen matkassa. Pääset vierailulle sekä suomalaisiin että italialisiin koteihin ja saat tuliaisena monipuolisen kattauksen italialaisia reseptejä.
Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

5. Mutkatonta, mutta ei todellakaan mautonta!

Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Väntsi kokkaavat rentoa, mutta oivaltavaa kotiruokaa täydellä sydämellä. Mukana on helppoja luottoruokia arkeen ja ihania herkkuja pieniin tai suuriin pirskeisiin. Näiden voimanaisten resepteistä hullaannut takuulla.

6. Syö edullisesti ja ilmastoystävällisesti

Ruotsalainen ravitsemusterapeutti ja intohimoinen saituri Hanna Olvenmark on koonnut yli 50 ravitsemuksellisesti täysipainoista kasvisruokaohjetta, joiden tekeminen maksaa noin euron annokselta. Opus sisältää myös vinkkejä viikon ruokalistan suunnitteluun, ostoslistojen laatimiseen sekä hävikin minimointiin.

7. Makeaa ja suolaista mahan täydeltä

Suositun Annin uunissa -blogin Anni Paakkunainen on tunnettu toinen toistaan herkullisimmista leivonnaisista. Poimi Annilta ideat suloisiin kesäleivonnaisiin, niin suolaisiin kuin makeisiin. Kirjaan on koottu reseptejä jokaiseen vuodenaikaan, joten elämä maistuu herkulliselta koko vuoden!
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.
Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.
Kommentoi »