Meillä kotona -kaupat

Lomalla on ihanaa kokkailla! Poimimme 8 keittokirjaa kesän maukkaimpiin hetkiin – osta suosikkisi täältä

MAINOS
Lomalla on ihanaa kokkailla! Poimimme 8 keittokirjaa kesän maukkaimpiin hetkiin – osta suosikkisi täältä
Tiriseviä grilliruokia, edullisia (ja niin ihania) kasvisherkkuja, nopeita arkiruokia ja hitaita aamiaisia! Kokosimme 8 keittokirjaa, jotka saavat kesän maistumaan entistä paremmalta. Tee tilaus helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 1.7.2020

8 keittokirjaa kesäkeittiöön

1. Onnelliset kasvisyöjät grillin äärellä

Strömsöstä tuttu kokki Paul Svensson opastaa mahtavimpiin grillivihanneksiin, mausteseoksiin, marinadeihin, lisukkeisiin ja kastikkeisiin. Kirjasta löydät myös ohjeita muun muassa piknikeväisiin, herkullisiin jälkiruokiin ja kasvisten savustamiseen.

2. Opas parempaan mökkiruokaan

Rakastatko ruoanlaittoa ulkoilmassa? Mökin keittokirja inspiroi ottamaan kaiken irti mökistä, laittamaan herkullista arkiruokaa tuvan keittokomerossa sekä kokkaamaan kokonaisia aterioita ulkona muurikkapannulla, grillillä, savustuspöntöllä ja nuotiolla.

3. Suomimakujen ylistys

Suomalaisen ruoan ammattilaiset ja lähettiläät jakavat kirjassa suosikkireseptinsä, jotka ovat raikkaita ja oivaltavia – perinteitä unohtamatta. Kirja on kaksikielinen, tekstit ovat kirjassa sekä suomeksi että englanniksi.

4. Tuo Italia kotikeittiöön

Basta on yhtä kuin "riittää". Käytännössä vähemmän on siis enemmän, ja juuri siitä tässä kirjassa on kyse. Kirja käsittelee koko Italian ruokakulttuuria. Yli sata yksinkertaista reseptiä pitävät sisällään niin antipastot, primot, secondot kuin dolcetkin.

5. Syö edullisesti ja ilmastoystävällisesti

Ruotsalainen ravitsemusterapeutti ja intohimoinen saituri Hanna Olvenmark on koonnut yli 50 ravitsemuksellisesti täysipainoista kasvisruokaohjetta, joiden tekeminen maksaa noin euron annokselta.

6. Hitaisiin ja herkullisiin aamuihin

Reseptikirja sinulle, joka haluat nauttia enemmän päivän ensimmäisistä tunneista – ja saada energiaa, joka kantaa iltaan asti. Teos sisältää yli 80 ohjetta: take away -aamiaisiksi, uutisia lukien nautittuun kahvihetkeen sekä viikonlopun kunniaksi katettuun brunssipöytään.

7. Pelliltä pöytään

Ruoanlaiton tulee olla mutkatonta ja mukavaa, mutta aina ei kuitenkaan ole mahdollisuutta viipyä lieden ääressä kovin pitkään. Näiden kansien väliin on koottu yli 50 ohjetta helppoakin helpompiin aterioihin, jotka valmistuvat vaivatta uunissa.

8. Kaikki grillauksesta

Kirjaan on koottu parhaat reseptit ja rakastetuimmat maut maailmalta. Olitpa sitten aloitteleva grillaaja tai vanha tekijä, tästä kirjasta saat paljon uutta tietoa ja inspiraatiota!

Kommentoi »