Keittiötrendit 2018: syviä sävyjä, puuta ja messinginvärisiä yksityiskohtia
Sisustus
Keittiötrendit 2018: syviä sävyjä, puuta ja messinginvärisiä yksityiskohtia
Keittiötrendit 2018 ovat täynnä syviä värimaailmoja, kontrasteja sekä yksityiskohtien luomaa ylellisyyttä. Mustien kaapistojen ilme kevenee avohyllyillä ja aamiaiskaappi on must. Messinkialtaat ja -hanat sekä näyttävät vetimet antavat keittiölle uutta ilmettä.
27.3.2018
 |
Avotakka

1. Mattamustat kaapistot

L-mallinen keittiö toimii hyvin pitkulaisessa tilassa. Murretun vihreä seinäväri on hyvä tausta mustille kaapistoille. Seinästä seinään ulottuva avohylly keventää mustan keittiön ilmettä. Athena Black Oak -ovissa on tammiviilupinta ja tyylikkäät vedinurat. Tasot ovat kestävää Corian-komposiittia, HTH.

2. Ruudut

Välitila terästää keittiön ilmeen. Valkoiset, neliönmuotoiset laatat muodostavat dynaamisen ruudukon, kun saumauksessa käytetään mustaa laastia. Tumman saumauksen tekeminen vaatii vakaan käden ja taitavan ammattilaisen, jotta saumoista tulee suorat ja tarpeeksi ohuet.

3. Aamiaisbaari

Integroidusta aamiaiskaapista on tullut pitkäaikainen hitti! Kaapiston alaosassa on tilaa kahvinkeittimelle, muille pienkoneille sekä aamiaistarvikkeille. Ylähyllyissä säilyvät kupit, kipot ja lautaset. Taiteovimekanismin avulla oven saa liikuteltua kokonaan kaapiston sivuun. Nixi-keittiö.

4. Messingin hohtoa

Messingin sävyiset allas ja hana saavat tavallisenkin keittiön näyttämään ylelliseltä. Messingin lisäksi yksityiskohdissa suositaan myös lämmintä kuparia. Pool-altaan hohtava pinta on naarmuuntumaton keraamisen pinnoitteen ansiosta (55 x 40 cm) 720 €, Tapwell. Evo-messinkihana 445 €, A.S. Helsingö.

5. Vaalea puu + musta

Musta saareke saa kodikkaan ilmeen, kun se paketoidaan puun värisiin raameihin ja asustetaan nahkaisilla vetimillä. Kungbacka-sarjan laatikostot ja ovet on valmistettu kierrätetystä puusta, ja saareke on verhottu Askersund-sarjan saarnipuukuvioisella melamiinilevyllä. Östernäs-vetimet 10 € kpl, Ikea.

6. Raamikas seinähylly

Avohyllyyn asetellaan kodin kauneimmat astiat. Musta, raamikas metallihylly antaa ryhtiä valkoiseen keittiöön. Se on myös ovellisia yläkaappeja keveämmän näköinen vaihtoehto. Hylly kuuluu Mano-mallistoon, Kvik.

7. Kivinupit

Marmori- ja sammalakaattinupeilla on helppo muuttaa mattamaalatun laatikoston ilmettä astetta eloisammaksi. Ferm Livingin Hook Stone -nuppien reunus on messinkiä ja päällys sammalakaattia, 45 €/kpl, Finnish Design Shop.

Kommentoi »