Keittiön nerokkaat keksinnöt helpottavat arkeasi

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Keittiömaailma
Keittiön nerokkaat keksinnöt helpottavat arkeasi
Kekseliäät mekanismit ja oivaltavat ideat tekevät keittiössä puuhaamisesta hauskaa ja helppoa. Voit piilottaa ylimääräiset koneet ja esineet kätevästi silloin kun et niitä tarvitse, ja saat lisätilaa näppärästi. Katso nämä nerokkaat keittiöinnovaatiot!
Julkaistu: 15.2.2019

Seinäkaappi kätkee mausteet ja pullot

A la Carten Found-seinäkaapin takaosasta saat nappia painamalla välitilaan laskeutuvan avolokerikon, jonka voi muunnella eri tavoin. Seinäkaappi tuo lisää säilytystilaa keittiön pienemmille esineille, kuten mausteille ja veitsille tai vaikka viinipulloille. Kun kaapin nostaa ylös, tavarat jäävät piiloon tavallisen näköisen kaapin taakse.

Päätylevy on ratkaisu pieniin tiloihin

Päätylevyn avulla voit hyödyntää kaapistoista ja komeroista kaikki sivut. Petra-keittiöiden Peggi-päätylevy on erillinen levy, johon on saatavilla hyllyjä, koukkuja, tankoja ja kiinnitysmagneetteja. Voit muutella näiden paikkoja aina tarpeen mukaan. Levy on helppo asentaa kalusteisiin jälkikäteen ja sen voi asentaa myös vapaalle seinälle. Päätylevy tekee keittiöstäsi persoonallisemman sekä keittiösi ilme muuttuu elävämmäksi. Peggi-päätylevyn hinta on alkaen 101 euroa (sisältää hyllyn ja kiinnitystangon).

Nouseva kulma antaa koneille tilaa

Keittiökoneita on nykyään paljon eikä niille ole riittävästi tilaa keittiötasoilla. A la Carten Urban-keittiön sähköisesti nouseva ja laskeva kulmamekanismi helpottaa keittiön arkea. Sen avulla voit hyödyntää kulmat säilytystilana ja nostaa keittiökoneet esille napin painalluksella. Kun kulma on alhaalla, tavarat ovat piilossa.

Säilytys- ja pöytätilaa käden käänteessä

Seinälle asennettava Petran Klaffi-kaappi on ratkaisu pieneen tilaan, jonne tavallinen pöytä ei mahdu. Voit avata kaapin ruoka- tai työpöydäksi helposti aina tarvittaessa. Kaapissa on säilytystilaa hyllyinä, lokeroina ja taskuina. Klaffi tuo työ- ja säilytystilaa myös olohuoneeseen, lastenhuoneen tai vaikkapa kesämökille. Suositushinta alkaen 738 euroa.

Yrttikaappi luo suotuisat kasvuolot

Urban Garden -tuotteilla saat suotuisat olosuhteet yrttien kasvatukseen. Tuoteperheeseen kuuluvat A la Carten Legraboxiin sopiva tummanharmaa yrttikehikko, Stage-hyllystä tutut helposti puhdis-tettavat yrttipurkit sekä Garden-kasvivalosetti. Voit rakentaa yrttitarhan Stage-hyllyyn tai Legrabox-laatikkoon.

Ylimääräinen työtaso on kokkaajan apukäsi

Tilanpuutteen vuoksi pienissä keittiöissä joudutaan usein ottamaan pöytätila säilytyskäyttöön, ja varsinainen työskentelytila jää olemattomaksi. Petra-keittiöiden Plussa-kaappi on nerokas pyörillä varustettu apukaappi, josta saa hetkessä lisää pöytätilaa taittuvan työtason avulla. Kaapissa on runsaasti säilytystilaa: ulosvedettävä laatikko sekä tilava taso astioille ja isommille tavaroille. Plussa-kaapin hinta alkaen 655 euroa.

Hyödynnä kaikki tilat fiksusti

Sokkelilaatikko on oivallinen ratkaisu, jonka avulla voidaan hyödyntää usein tyhjäksi jäävä sokkelitila. Laatikko menee hiljaisesti kiinni, ja sinne voit kätkeä paistinpannut, leivinpaperit tai vaikkapa koiranruuat. Sokkelilaatikon hinta alkaen 155 euroa.

Aamiaiskaappi säilöö kaiken ylimääräisen

Pocketti-aamiaiskaappi on erillinen kaapisto tavaroille ja pienkodinkoneille, jotka yleensä vievät liikaa tilaa keittiötasoilta. Kyseessä on näppärästi ovilla piilotettava kaappitila, jonka ovet eivät vaadi sivutilaa vaan ne liukuvat avattaessa kaapin sivuille piiloon. Voit säilyttää kaapissa pienkoneita, astioita, aamiaistarvikkeita tai leipomisvälineitä.

Kommentoi »