Keittiöiden muodonmuutos − kodin sydän on nyt entistä monikäyttöisempi tila

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Keittiömaailma
Keittiöiden muodonmuutos − kodin sydän on nyt entistä monikäyttöisempi tila
Keittiö toimii yhä useammin kokkauspaikan lisäksi myös aamiaistilana, etätyöpisteenä ja lounasravintolana. Lisäksi sen toivotaan mukautuvan niin arkeen kuin juhlaankin. Monipuoliset Vida- ja Rytmi-keittiökonseptit vastaavat tähän tarpeeseen.
Julkaistu: 22.10.2020
Asumisessa arvostetaan entistä enemmän sujuvuutta etenkin silloin, kun neliöitä on rajoitetusti. Etätöiden lisäännyttyä kodin ratkaisujen toimivuus on noussut entistä tärkeämmäksi asunnon muututtua kodin lisäksi myös konttoriksi. Monipuolisuus ja kätevät säilytysratkaisut ovat haluttuja ominaisuuksia.
Kotimaisen A la Carten uusi Vida-mallisto on luotu vastaamaan tähän kysyntään. Mallisto koostuu erilaisista moduuleista, joista on helppo koota juuri omaan arkeen ja makuun istuva keittiö. Säilytysratkaisut ovat paitsi käteviä myös sisutuksellisia, joten niitä voi hyödyntää keittiön lisäksi esimerkiksi olohuoneessa, jolloin kokonaisuudesta tulee entistä yhtenäisempi.
Vida-keittiön käytännöllisiin vetolaatikoihin piilotat ruokailun ajaksi helposti niin tietokoneen kuin lasten piirustusvälineetkin.
Lähes kaikki haluaisivat arjen askareiden sujuvan mahdollisimman mutkattomasti. Keittiö on monesti paikka, jossa vietetään aikaa muutenkin kuin ruoanlaiton merkeissä.
– Hyvin suunnitellussa keittiössä on kaikelle oma paikkansa, jotta keittiön olemusta saa nopeasti vaihdettua ja rauhoitettua arjen eri toimintoja varten. Vidassa toteutuu säilyttämisen monipuolisuus − se muuntautuu tilanteiden mukaan esimerkiksi aamiaispöydästä etätyöpisteeksi, kertoo Keittiömaailman keittiöt valmistavan Novartin tuotepäällikkö, sisustusarkkitehti SIO Eeva Kokkonen.

Saareke ja niemeke muokkautuvat tarpeen mukaan

Keittiöön saa helposti lisää säilytys-, työskentely- ja laskutilaa huonekalumaisella saarekkeella. Osan keittiöstä voi suunnitella myös niin, ettei tasojen alla ole kaappia tai laatikostoja. Tällöin niemeke toimii myös ruoka- ja työpöytänä.
– Niemekkeen ääressä vietetyn työpäivän jälkeen työvälineet voi sujauttaa tason alla oleviin vetolaatikoihin, ja viereisestä laatikosta löytyvät esimerkiksi värikynät ja piirustuspaperit lasten leikkejä varten. Erillistä ruokapöytääkään ei välttämättä tarvita, sillä saman niemekkeen äärellä voidaan sekä kokata että nauttia illallista yhdessä.
Vida-malliston niemekkeeseen tai saarekkeeseen voi valita modernit jalat tai perinteisemmät luonnonväriset tai mustaksi petsatut massiivitammiset pukkijalat.
Vidan elementit on helppo yhdistää A la Carten mallistoon, esimerkiksi laatikkomoduulit voi viimeistellä lähes kaikilla ovimalleilla. Näin ollen myös väreissä ja tyyleistä löytyy jokaiselle mieluisa vaihtoehto. Myös avohyllyt saa mustan ja luonnonvärisen tammiviilun lisäksi kaikissa A la Carten vakio- ja trendiväreissä.

Nuorekas ja leikkisä keittiökonsepti

Myös Petran uuden Rytmi-konseptin avulla tuot keveyttä keittiöön. Konseptin avainelementti on kapea tammiviilupintainen kehys ja jakaja, joka sijoitetaan kaapistojen väliin.
Rytmi-keittiökonsepti leikittelee avo-osilla, jotka tuovat kodikkaaseen keittiöön trendikästä keveyttä ja ilmavuutta. Avo-osiot sopivat hyvin myös esimerkiksi olohuoneeseen, jolloin avokeittiö ja oleskelutila ovat yhtenäisempiä.
Elementin avulla voit muokata keittiön helposti persoonalliseksi kokonaisuudeksi. Voit hyödyntää avo- ja umpiosilla leikitteleviä kaapistoja myös kodin muissa tiloissa, kuten olo- tai lastenhuoneessa.

Suunnittele unelmiesi keittiö etänä tai myymälässä

Keittiömaailman asiakkailla on mahdollista aloittaa keittiön suunnittelu helposti ja nopeasti kotoa käsin, sillä suunnitelmat voidaan tehdä verkkotapaamisen yhteydessä.
Suunnittelijoilla on käytössään nykyaikaiset välineet, joiden avulla keittiösuunnitelmat voidaan vaivattomasti käydä läpi asiakkaan kanssa videoyhteydenkin kautta. Toki tapaaminen onnistuu myös myymälässä.

Varaa suunnitteluaikasi täältä.

Kun suunnittelet keittiön yhdessä asiantuntijan kanssa, saat juuri omaan arkeesi sopivan keittiön. Keittiösuunnittelija on apunasi kaikissa remontin vaiheissa.
Kommentoi »