Tekeekö lieden ääressä hääräily tai kahvihetki ruokapöydässä sinut onnelliseksi? Jaa kuva keittiösi ihanimmasta asiasta!


Meillä kotona viettää keittiöviikkoa. Jaa ilo omasta keittiöstäsi kanssamme julkaisemalla kuva Instagramissa hastagilla #keittiöhaaste!
Kuvat Timo Pyykkö

Tykkäätkö kokkailla ja viettää aikaa ruokapöydän ääressä? Pidätkö siitä, miltä keittiössäsi näyttää tai siitä, millaisia muistoja se herättää?

Osallistu Meillä kotonan keittiöhaasteeseen ottamalla kuva keittiöstäsi paikasta, josta pidät erityisesti. Kuvassa voi olla keittiö kokonaisuudessaan tai jokin pieni, mieluisa yksityiskohta.

Näin osallistut Meillä kotonan keittiöhaasteeseen

  1. Ota kuva lempipaikastasi keittiössäsi ja kuva Instagramissa hashtagilla #keittiöhaaste kuluvalla viikolla eli 11.–17. helmikuuta 2019.
  2. Kerro kuvan yhteydessä hieman siitä, mitä kuvassa on ja miksi pidät näkemästäsi.
  3. Huomioithan, että profiilisi tulee olla julkinen, jotta voimme nähdä kuvasi.
  4. Esittelemme kuvia sivustollamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Osallistumalla haasteeseen vakuutat siis, että omistat julkaisemasi kuvan tekijän- ja muut oikeudet tai että sinulla on alkuperäisen kuvaajan lupa kuvien lähettämiseen. Kuvan tekijänoikeudet jäävät kuvaajalle, mutta hän luovuttaa kuvamateriaalin käyttö-, uudelleenjulkaisu- ja edelleen luovutusoikeuden A-lehdet Oy:lle nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa.

Kaipaatko vinkkejä keittiösi sisustamiseen tai remontoimiseen? Löydät runsaasti keittiö-aiheisia juttuja täältä ja juttuja keittiöremonteista täältä.

Julkaistu: 11.2.2019