Kaunis televisio – kaikkea muuta kuin urbaanilegenda

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ:
Power
Televisio voi olla tyylikäs sisustuselementti tai jopa sisustuksen katseenvangitsija. Perinteisesti televisio on sijoitettu keskelle olohuoneen seinää, mutta design-televisio antaa mahdollisuuksia kaikkeen muuhun –television voi sijoittaa vaikka keskelle tilaa.

Massiivinen musta laatikko olohuoneen nurkassa ja kilometrien johtoviidakko on todellinen visualistin painajainen. Moni on luopunut sen takia koko laitteesta, mutta esteetikon kodin ei kuitenkaan enää tarvitse olla televisioton.

Esimerkiksi Samsungin The Serif on televisio, jonka uniikki ja ikoninen design sopii hyvin yhteen skandinaavisen, modernin sisustuksen kanssa. Koska laitteen muotokieli on selkeä, mutta ei dominoiva, se on kuin kotonaan niin romanttisen kuin pelkistetyn sisustuksenkin keskellä.

Vähäeleinen, tyylitelty design on peräisin Ronan ja Erwan Bouroullecin kynästä. Bretagnelaisveljekset ovat designin supertähtiä ja kuuluvat Ranskan menestyneimpiin muotoilijoihin.

Televisio voi olla myös design-esine

Television historia on käsittänyt useita vaihetta, joihin kotimme ovat mukautuneet. Pienistä telkkareista on siirrytty yhä isompiin, syvistä laatikoista litteisiin näyttöihin, nostettu näyttö lattialta kattoon tai seinälle – ja lopulta otettu syliin tai käsiin.

Joskus televisio voi kuitenkin olla olohuoneen hallitseva elementti ja sen eteen asetettu sohvaryhmä määrittelee koko kodin tilankäytön ja kalusteiden rytmityksen. Mahdollisuus monipuoliseen sijoitteluun auttaa väistämään nämä ongelmat – ja samalla kiihkeät neuvottelut huonekalujen paikasta.

The Serif -television voi nostaa tasolle ilman erityisvalmisteluita.

The Serifin voi asettaa kaapin tai pöydän päälle ilman erillistä jalustaa. Kun television alle asentaa mustat, sirot metallijalat, on se helppo sijoittaa minne tahansa kotona. Yhtenäinen taustapaneeli ei tursua johtoja tai nippeleitä, joten laite on takaakin katsottaessa visuaalisesti miellyttävä.

– The Serif on positiivisella tavalla tilan kuin tilan katseenvangitsija, sanoo Lauri Räsänen, Sales Manager Power Finlandista.

Se yhtä aikaa ottaa tilan haltuun, mutta samaan aikaan sulautuu osaksi kodin sisustusta. Tämä ominaisuus tekee The Serifistä täysin uniikin.

Ja kun muutat mieltäsi, laite on helppo siirtää toiseen paikkaan.

Televisio on niin paljon enemmän kuin televisio

Television ei ole enää pakko olla laatikkomainen musta möhkö taukotilassakaan. Valko- tai siniraamisessa The Serif -televisiossa on Ambient Mode -toiminto, joka näyttää halutessasi ruudulla rentouttavia kuvia ja hyödyllistä tietoa. Voit siis itse vaikuttaa siihen, miltä televisiosi näyttää aktiivisen katselun välissä.

The Serif toimii kaiuttimena, kun asetat puhelimen ylätason päälle.

4K QLED -kuvateknologiaa käyttävä The Serif on intuitiivinen käyttää. Sisäisen AirPlay 2 -toiminnon avulla voit suoratoistaa videoita, musiikkia, kuvia ja muun sisällön eri laitteiltasi televisioon.

– The Serif -telkkarista löytyy kaikki suosituimmat sovellukset ja suoratoistopalvelut, joten sisällön puutteesta ei tarvitse myöskään kärsiä, kertoo Lauri Räsänen.

Televisiota ja kaikkia oheislaitteita voi hallita yhdellä kaukosäätimellä ja omalla puhelimellasi.

Osta nyt – saat 400 euron sisustuslahjakortin!

Kun ostat The Serif -television 12.8.–31.10.2019 ja rekisteröit ostoksesi Samsungin sivuilla, saat 400 euron lahjakortin RoyalDesign.fi -verkkokauppaan. Royaldesign.fi on yksi suurimmista ja monipuolisimmista designtuotteisiin ja sisustustarvikkeisiin keskittyneistä verkkomyymälöistä. Lue lisää POWERin tarjouksesta!

Julkaistu: 18.9.2019
Kommentoi »