Kaunis kylpyhuone
Sisustus
Kaunis kylpyhuone
Kaunis kylpyhuone syntyy karsimalla ja valitsemalla yhteensopivia tuotteita. Piristä puhtaanvalkean kylpyhuoneen sisustus värikkäillä esineillä.
Julkaistu 26.7.2012
Kotivinkki

Luo tunnelmaa tehosteväreillä. Turkoosit ja vihreät tekstiilit tuovat raikkaan tuulahduksen valkoisena hohtavaan kylpyhuoneeseen. Imukuppikoukut kestävät pyyhkeiden painon ja sopivat niille, jotka eivät halua porata kylpyhuoneen seiniin reikiä. Tuoksukynttilä ja reilusti kukkinut kukkakimppu elävöittävät steriiliä tilaa.

Mitä vähemmän tuotteissa on silmissä vilistäviä etikettejä, sitä tyylikkäämpi on kylpyhuoneen yleisilme. Poista rumat etiketit ainakin pullojen etupuolelta, ja kirjoita sisältö pullon kylkeen permanent-tussilla tai dymo-kirjoittimella, joita myy esimerkiksi Clas Ohlson. Edulliset saippuat tuoksuvat yleensä hyvältä, mutta paketit ovat rumia. Poista kääreet ja kiedo saippuoiden ympärille kuviopaperista leikatut vyötteet ja laita saippuat esille lasiastiaan. Kauniita säilytyslaatikoita voit ostaa kaupasta tai päällystää itse vanhat boksit vaikkapa tapettien jämillä.

Vanha kaappi kätkee sisäänsä perheen kylpytuotteet. Patinoituneet kalusteet sopivat myös huippumodernin kylpyhuoneen sisustukseen. Jos kylppäriisi ei mahdu kaappia, luo kodikas tunnelma patinoituneella lautasella tai kulholla.

Pellava on kestävä ja ympäristöystävällinen materiaali. Sen käyttöikä on pitkä, ja pellava jopa paranee käytettäessä. Se imee hyvin kosteutta ja on antibakteerinen. ILF Matisse -laatan vahvat värit ja pehmeästi liukuvat raidat pääsevät oikeuksiinsa suuressa laattakoossa (25x60 cm), seinälaatat, 47,50 e/neliö, Laattapiste.

Pienessä tilassa kannattaa pitää esillä vain kauniita tuotteita. Suloinen saippua on joka naisen ylellisyystuote.

Käsityön mukana tulee aina tarina. Käsityötuotteet ovat ainutlaatuisia, niillä luodaan tunnelmaa ja niitä ostamalla ylläpidetään käsityöläisten ammattitaitoa. Käsintehty laatta toimii myös yksittäisenä koriste-elementtinä. Minna Komulaisen käsin valmistamat laatat (97 mm x 97 mm) voi yhdistää teollisiin laattoihin eli niin sanottuihin kymppilaattoihin.

Teksti: Elina Vikman

Kuvat: Martti Järvi

Kommentoi »