Kauniit pussilakanat takaavat kesäyön ihanimmat unet – kurkkaa 5+1 vaihtoehtoa, jotka kutsuvat höyhensaarille

MAINOS

Nämä pussilakanat ovat ihoasi vasten viileät helteellä ja pehmeän turvalliset myrskyisinä öinä. Lisäksi ne kestävät käytössä vuosia. Kokosimme ihanimmat pussilakanat, jotta sinun olisi helppo ostaa omasi. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Pussilakanat: unettavan ihanat suosikkimme

1. Pellavaiset pussilakanat salvianvihreänä

Ranskalaisesta pellavasta valmistettu pussilakana kestää vuosien käyttöä. Pellava imee itseensä kosteutta ja siirtää pois ylimääräistä lämpöä, joten siinä on viileä ja mukava nukkua. Pussilakanan alareuna suljetaan painonapeilla.

2. Sukellus syvään uneen

Perkaalipuuvillaisen pussilakanasetin kuvio on saanut innoituksensa merenalaisesta maailmasta kuten valaista, rauskuista, mustekaloista ja kasveista. Pussilakanan alareunan aukko suljetaan kauniilla solmimisnauhoilla.

3. Pehmeä kuin persikan poski

Vintage-pesty ekopuuvillainen pussilakana on ihanan pehmeä käytössä. Sitä vasten ruskettunut iho saa ihan uutta hehkua. Pussilakanasettiä on saatavilla useissa eri väreissä.

4. Hyvää yötä Muumilaaksosta

Finlaysonin laadukas Muumi-mallisto saa hyvälle mielelle. Kuvitus kertoo siitä, kuinka Muumimammalle iskee majakkasaarella sydäntäsärkevä koti-ikävä, jota lieventääkseen hän maalaa majakan seinään kotona odottavan puutarhansa.

5. Onnen kukat eivät lakastu

Fujiwo Ishimoton Onni-kuosi on tuorettakin tuoreempi, vaikka se on jo yli 40-vuotias. Marimekon Onni-pussilakana on täyttä puuvillaa ja antaa koko makuuhuoneelle raikkaan ilmeen. Loistava idea vaikka häälahjaksi!

6. Vain parasta vauvalle

Ruotsalaisen Garbo & Friends -brändin suloiset vauvan pussilakanat on valmistettu pehmeästä, ekologisesta puuvillaperkaalista. Kangas on superpehmeää ja kestävää, sillä lanka on kehrätty pitkistä ja ohuista kuiduista. Tämä on odotettu lahja kesävauvoille!

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 28.5.2019