Kauniit pussilakanat takaavat ihanimmat unet – kurkkaa 5 vaihtoehtoa, jotka kutsuvat höyhensaarille

MAINOS
Nämä pussilakanat kutsuvat vällyjen väliin nauttimaan kankaiden pehmeistä materiaaleista ja ylellisestä tunnusta. Kokosimme ihanimmat pussilakanat, jotta sinun olisi helppo ostaa omasi. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Pussilakanat: 5 poimintaa kauden valikoimasta

1. Pellavaiset pussilakanat salvianvihreänä

Ranskalaisesta pellavasta valmistettu pussilakana kestää vuosien käyttöä. Pellava imee itseensä kosteutta ja siirtää pois ylimääräistä lämpöä, joten siinä on viileä ja mukava nukkua. Pussilakanan alareuna suljetaan painonapeilla.

2. Sukellus syvään uneen

Perkaalipuuvillaisen pussilakanasetin kuvio on saanut innoituksensa merenalaisesta maailmasta kuten valaista, rauskuista, mustekaloista ja kasveista. Pussilakanan alareunan aukko suljetaan kauniilla solmimisnauhoilla.

3. Pehmeä kuin persikan poski

Vintage-pesty ekopuuvillainen pussilakana on ihanan pehmeä käytössä. Pussilakanasettiä on saatavilla useissa eri väreissä.

4. Luonto kutsuu

Villit viidakkokuviot ovat pääosassa tässä puuvillasatiinisessa pussilakanasetissä. Jos et siis pelkää seikkailuja, pujahda peiton alle näkemään unia papukaijojen ja kissamakien kanssa.

5. Aivan kuin hotellissa

Eikö olisi ihanaa saada ripaus hotellitunnelmaa myös omaan kotiin? Karla-pussilakanasetin hillitty raitakuosi ja puuteriset värit vievät ajatukset lomamatkojen juuri sopivan jämäköiden lakanoiden väliin.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 28.5.2019
Kommentoi »