Kauniit pussilakanat takaavat kesäyön ihanimmat unet – kurkkaa 5+1 vaihtoehtoa, jotka kutsuvat höyhensaarille

MAINOS

Nämä pussilakanat ovat ihoasi vasten viileät helteellä ja pehmeän turvalliset myrskyisinä öinä. Lisäksi ne kestävät käytössä vuosia. Kokosimme ihanimmat pussilakanat, jotta sinun olisi helppo ostaa omasi. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Pussilakanat: unettavan ihanat suosikkimme

1. Pellavaiset pussilakanat salvianvihreänä

Ranskalaisesta pellavasta valmistettu pussilakana kestää vuosien käyttöä. Pellava imee itseensä kosteutta ja siirtää pois ylimääräistä lämpöä, joten siinä on viileä ja mukava nukkua. Pussilakanan alareuna suljetaan painonapeilla.

Candice pussilakanasetti pestyä pellavaa, 2 tai 3 osaa
Ellos
Pussilakanasetti pestyä ranskalaista pellavaa. Painonapit pussilakanan alareunassa. Ei kädenaukkoja. Tyynyliinassa 5 cm:n reunus lyhyillä sivuilla. Paino 165 g/m2. 2-osainen setti: 1 pussilakana 150x200 cm ja 1 tyynyliina 50x60 cm + reunus. 3-osainen setti: 1 pussilakana 240x220 cm ja 2 tyynyliinaa 50x60 cm + reunus. Erittäin laadukasta ja helppohoitoista ranskalaista pellavaa, joka kestää vuosia käytössä. Pesty pellava on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten. Pellava on klassinen, kaunis materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ja on tyylikkään näköinen. Pellava imee itseensä kosteutta ja siirtää pois ylimääräistä lämpöä. Pellavatekstiileissä on viileä ja mukava nukkua. Nukkumismukavuuden säilyttämiseksi suositellaan pesua 60 asteessa sekä kuivausta kuivausrummussa keskilämmöllä, kunnes tuote on kaappikuiva. Taita tuote pituussuunnassa ja kääri rullalle, niin se säilyttää muotonsa eikä rypisty. Oeko-Tex-sertifikaatti 12.HIN.13300. Tuote ei aiheuta allergisia oireita eikä muita terveyshaittoja. Tuote on testattu ja se ei sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja. European Flax -sertifioitu. Tuote sisältää laadukasta pellavaa, joka on kasvatettu ympäristöystävällisesti ja jonka voi jäljittää tuotantoprosessin alusta asti. Tuotteen mukana saat myös viljelijän nimen sekä tiedon siitä, missä pellava on viljelty.
164 €

2. Sukellus syvään uneen

Perkaalipuuvillaisen pussilakanasetin kuvio on saanut innoituksensa merenalaisesta maailmasta kuten valaista, rauskuista, mustekaloista ja kasveista. Pussilakanan alareunan aukko suljetaan kauniilla solmimisnauhoilla.

garbo&friends Pussilakanasetti, 150 x 210 cm, Mares Dark One Size
Lekmer
Garbo & Friendsin kaksiosainen Mares Dark -pussilakanasetti. Pussilakana voidaan solmia kauniille ruseteille kalanruotonauhalla. Mallisto on saanut innoituksensa merestä ja sen kuvio ihastuttaa niin pieniä kuin isojakin. Merenpinnan alla avautuu aivan uusi maailma innovatiivisine pintoineen, väreineen, muotoineen sekä upeine kasveineen ja olentoineen. Me ihmiset nukumme noin kolmasosan elämästämme - miksi emme siis sijoittaisi upeisiin, mukaviin vuodevaatteisiin? Pussilakanasetti toimitetaan upeassa pakkauksessa. Materiaali: 100% perkaalipuuvillaa, kalanruotonauha polyesteria Pussilakanan koko: 150 x 210 cm Tyynyliinan koko: 60 x 50 cm Pesuohje: konepesu nurinpäin käännettynä 40°C lämpötilassa
105 €

3. Pehmeä kuin persikan poski

Vintage-pesty ekopuuvillainen pussilakana on ihanan pehmeä käytössä. Sitä vasten ruskettunut iho saa ihan uutta hehkua. Pussilakanasettiä on saatavilla useissa eri väreissä.

Vintage pussilakanasetti
Ellos
Vintage-pesty pussilakanasetti, tyynyliinassa koristereunus. Ekologista puuvillaa. 2-osainen setti: 1 pussilakana 150x200 cm ja 1 tyynyliina 50x60 cm. 3-osainen setti: 1 pussilakana 240x220 cm ja 2 tyynyliinaa 50x60 cm.
59,95 €

4. Hyvää yötä Muumilaaksosta

Finlaysonin laadukas Muumi-mallisto saa hyvälle mielelle. Kuvitus kertoo siitä, kuinka Muumimammalle iskee majakkasaarella sydäntäsärkevä koti-ikävä, jota lieventääkseen hän maalaa majakan seinään kotona odottavan puutarhansa.

Finlayson Pussilakanasetti Muumimamma 150 x 210 cm One Size
Lekmer
Petaa pikku enkelillesi mukava ja pehmeä peti tällä Pussilakanasetti Muumimamma 150 x 210 cm:llä, jonka on valmistanut suomalainen laatumerkki Finlayson. – Lakanasetissä pussilakana ja tyynyliina – Valmistettu Oeko-Tex-sertifioidusta materiaalista – Painatuksessa ikoninen Muumi ja Muumimamma – Voi kutistua enintään 6 % – Mitat: – Tyynyliina: 50 x 60 cm – Pussilakana: 150 x 210 cm – Materiaali: 100 % puuvillaa – Pesuohjeet: konepesu: 60 °C – Lankaluku: 30/30 – Lankaluku: 152
55 €

5. Onnen kukat eivät lakastu

Fujiwo Ishimoton Onni-kuosi on tuorettakin tuoreempi, vaikka se on jo yli 40-vuotias. Marimekon Onni-pussilakana on täyttä puuvillaa ja antaa koko makuuhuoneelle raikkaan ilmeen. Loistava idea vaikka häälahjaksi!

Pussilakana ONNI
Ellos
Fujiwo Ishimoton vuonna 1975 suunnittelema värikäs Onni-kuosi on nyt otettu uudestaan tuotantoon koristamaan kaunista ja kesäistä kodintuotteiden mallistoa. Pussilakana puuvillaa, jossa kukkii nostalginen Onni-kuosi raikkaiden värien kirjona.
89 €

6. Vain parasta vauvalle

Ruotsalaisen Garbo & Friends -brändin suloiset vauvan pussilakanat on valmistettu pehmeästä, ekologisesta puuvillaperkaalista. Kangas on superpehmeää ja kestävää, sillä lanka on kehrätty pitkistä ja ohuista kuiduista. Tämä on odotettu lahja kesävauvoille!

garbo&friends Cupola Rust Baby BS SE One Size
Lekmer
Peittele pieni enkelisi näihin pehmeisiin vuodevaatteisiin Garbo & Friends -merkiltä. Punainen kuvio on saanut inspiraationsa kupolin sisäpuolesta, jossa pienet yksityiskohdat yhdistyvät pienempiin yksityiskohtiin luoden upean kuvion. Valmistettu pehmeästä ekologisesta puuvillaperkaalista, jonka lanka on kehrätty erittäin pitkistä ja ohuista kuiduista tehden siitä erityisen pehmeän ja kestävän, materiaali on Oeko-Tex®-sertifioitua eli se ei sisällä haitallisia aineita. Lakanan koko: 70 x 80 cm Tyynyliinan koko: 28 x 35 cm Materiaali: 100% ekologista puuvillaperkaalia Pesuohje: Konepesu: 40°
36 € 45 €

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 28.5.2019