Kauneimmat takat tulitikut käteen -periaatteella
Mainos: Uunisepät
Kauneimmat takat tulitikut käteen -periaatteella
Takanvaihto käy helposti. Vaikeinta on valita se kaunein malli.
Julkaistu 19.5.2016

Takka on kodin sydän ja keskipiste, joka vetää katseet puoleensa. Kaunis, talon arkkitehtuuriin sopiva takka kruunaa sisustuksen.

Takan vaihtamista pohditaan monissa kodeissa. Syitä on monia. Joskus vanha takka ei enää sovi kodin sisustukseen tyylinsä, värityksensä tai kokonsa vuoksi. Voi olla, ettei se vastaa asukkaiden tarpeita tai takan elinkaari on loppusuoralla.

Nykyisin takan vaihtaminen on vaivaton projekti ja uuden takan voi hankkia avaimet käteen -toimituksena niin, että vanhan purku kuuluu urakkaan.

Asiakkaalle jää projektissa se mukavin osa, uuden takan valinta. Ihania vaihtoehtoja on niin paljon!

Varaava takka on kodin lämmin keskipiste, jonka ääreen koko perhe mielellään kerääntyy nauttimaan yhdessäolosta.

Energiaa säästyy tehokkaasti

Uusi takka valitaan usein nimenomaan kauniin ulkonäkönsä perusteella. Tunteilla ja unelmilla on tärkeä osansa valinnassa, sillä perheissä haaveillaan rentouttavista hetkistä takkatulen ääressä  pitkinä, pimeinä talvi-iltoina. Kannattaa muistaa, että moderni varaava takka on aina myös järkivalinta.

Varaava takka on erittäin tehokas lämmönlähde, jonka avulla todella säästää merkittäviä summia energialaskussa. 

Varaavan takan hyötysuhde on jopa 80–85 %. Oikein käytettynä sopivan kokoisella varaavalla takalla saadaan katettua yli kolmasosa rakennuksen koko lämmitystarpeesta. Varaavan takan rakenteisiin varastoitunut miellyttävä lämpö vapautuu huonetiloihin tasaisesti ja pitkään. 

Sähkölämmitystaloissa varaavaa takkaa kannattaa käyttää pakkaskaudella säännöllisesti. Se myös turvaa lämmön mahdollisten sähkökatkosten aikana ja leivinuunilla voi valmistaa ihanaa, terveellistä ruokaa.

Kulmatakka Arctica vetää katseet puoleensa.

Kaunis takka jokaiseen sisustukseen

Takka kannattaa sijoittaa paikkaan, jossa se toimii sekä katseenvangitsijana että tunnelman luojana. Uuniseppien laaja mallisto on suunniteltu vastaamaan vaativan sisustajan kriteereitä.

Romanttiseen sisustukseen on omiaan valkoinen Katrilli, jossa on myös leivinuuni. 

Uuniseppien eleganttien takkojen ulkonäköön ja yksityiskohtien viimeistelyyn on kiinnitetty erityistä huomiota. Kaikenlaisiin sisustuksiin löytyy täydellinen takkavaihtoehto. Malleja löytyy niin klassiseen kartanomiljööseen, viehättävään jugendkerrostaloon, perinteiseen maalaistaloon kuin hienostuneen moderniin sisustukseenkin. 

Kaikki Uuniseppien takkamallit on suunniteltu kestämään aikaa. Takan väritystä kannattaa miettiä hieman pitempään. Vaikka takan vaihtaminen onkin vaivatonta, uusitaan sisustusta toki useammin kuin takkaa. 

Korkeisiin ja avariin tiloihin sopii korkeampi takka. Takka-malleja voi korottaa, jolloin saadaan lisää näyttävyyttä ja lämmönvarauskykyä.

Takkaa ei tietenkään tarvitse sijoittaa seinälle, sillä se toimii mainiosti myös tilanjakajana. Upea ja monipuolinen ratkaisu on kaksipuolinen takka, jossa tulipesä avautuu molemmille puolille. 

Uunisepät on uudistanut myös käsityksiä leivinuunista, joka toimii erinomaisesti myös haudutusuunina. Moderni taloustulisija on paitsi erinomainen lämmittäjä, myös yksilöllinen. 

Slammatun Kuuran yhteyteen rakennettu säilytyslokero on siisti ja näyttävä tapa säilyttää polttopuita sisällä tai pitää siinä myös puita koristeena.

Uunisepät tarjoaa myös jokaiseen kohteeseen laadukkaan, varaavalle takalle suunnitellun, paloturvallisen ja CE-merkityn hormin. Vaihtoehtoina on slammattu harkkohormi tai eri värivaihtoehdoilla oleva metallihormi.

Vaivaton toimitus – tulitikut käteen!

Uunisepät toteuttavat tulisijan vaihdon vaivattomasti urakan suunnittelusta loppusiivoukseen. 

Uuniseppien tulisija-asiantuntija määrittelee veloituksettomalla kotikäynnillä mm. lämmitystarpeen, tarkistaa uunin sijainnin ja suojaetäisyydet. Tarjous kattaa koko tulisijaremontin perustuksesta piippuun.

Asiantuntija varmistaa, että koko projekti sujuu alusta loppuun niin kuin pitää ja huolehtii aivan kaikesta. Uunisepät purkavat ja kuljettavat tarvittaessa vanhan takan pois siististi ja nopeasti. Sen tilalle kohoaa unelmien takka hormeineen Tulitikut käteen-periaatteella, takuutyönä. 

Helpompaa se ei enää voisi olla. 

Uunisepiltä saat halutessasi remontille myös rahoituksen. Muistathan, että työn osuus oikeuttaa kotitalousvähennykseen. 

Lue lisää:

1 kommentti