Selätä pimeys näyttävillä valaisimilla – 5 trendikästä poimintaa, joita on vaikea vastustaa

MAINOS
Selätä pimeys näyttävillä valaisimilla – 5 trendikästä poimintaa, joita on vaikea vastustaa
Nyt on hyvä hetki päivittää kodin valaistus hämärään vuodenaikaan sopivaksi. Näyttävät riippuvalaimet, klassiset pöytävalaisimet ja graafiset seinävalaisimet ovat kauden himoituimpia suosikkeja. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.
Julkaistu: 23.9.2019

5 trendikästä valaisinta, joilla luot tunnelmaa ja valoa pimeneviin iltoihin

1. Art decon huumaa

Koristeellinen metallivalaisin on nappivalinta, jos haluat makuuhuoneeseen tai ruokapöydän ylle säväyttävän sisustuselementin. Art deco -tyylinen valaisin langettaa seinälle komeat varjot.

Vinkki!

Jos hankit ison riippuvalaisimen ruokapöydän yläpuolelle, huomioi ripustuskorkeus: valaisimen tulisi asettua noin 60–75 senttimetrin korkeudelle pöydän tasosta.

2. Graafinen tyyli

Taipuisa seinävalaisin helpottaa lukutoukan elämää, sillä valon voi suunnata juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Industriaalinen seinävalaisin on klassikko, joka sopii skandinaaviseen sisustukseen, eikä se vaadi pöytävalaisimen tavoin tilaa kodin tasoilta.

3. Rottinki rulettaa

Rottinkipunokset ovat nyt trendikkäitä kalusteissa, ja materiaali sopii erityisen hyvin klassisen pöytävalaimen materiaaliksi. Varjostimen musta reunus ja lampunjalka antavat valaisimelle tyylikkään ilmeen.

4. Samettia ja hapsuja

Tämä valaisin huomataan taatusti, sillä sen pehmeää materiaalia, hemaisevaa väriä ja herkkiä hapsuja on vaikea vastustaa. Hempeä riippuvalaisin sopii täydellisesti makuuhuoneen tunnelmanluojaksi.

5. Ilopilleri

Pieni ja pirtsakan punainen pöytävalaisin ilostuttaa yöpöydällä pimeinä syysaamuina. Tämä ilopilleri ei vie liikaa tilaa yöpöydällä, ja se mahtuu hyvin myös pyöreän jakkaran päälle.
Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!
1 kommentti