Kauden kauneimmat kynttilänjalat
Sisustus
Kauden kauneimmat kynttilänjalat
Kynttilänjalat ja kyntteliköt hohtavat nyt kultaisissa sävyissä, olivat ne sitten graafisia ja kulmikkaita tai  sulavia kuin Lucian seppele.
16.11.2016
 |
Avotakka
Tähden muotoinen Cappella-kynttilänjalka on peltiä ja lasia. Koko 23 x 23 x 12 cm. 29,95 €, Hemtex.
Metallisia Rörvik-kynttilänjalkoja voi asetella useamman rinnakkain. Mitat 17 x 15 cm. 10,90 €, Jotex.
Vuonna 1983 suunniteltu Line-kynttilänjalka jatkaa Kubus-kynttilänjalasta tuttua geometristen muotojen sarjaa. Saatavilla useita värejä, korkeus 10 cm. 139 €, Finnish Design Shop.
Georg Jensenin Urkiola-kynttilänjalan on suunnitellut Patricia Urquiola. Ruostumatonta terästä. Vaihtoehtona myös teräksen värinen versio. Leveys 15 cm. 135 €, Finnish Design Shop.
Rosendahlin Karen Blixen -sarjan kynttilänjalasta on useita värivaihtoehtoja. Kullattua tai hopeoitua sinkkiseosta, halkaisija 24 cm. 89 €, Scandinavian Design Center.
Ilkka Suppasen suunnittelema Be&Livin Quartet-kynttelikkö on pakattu litteään laatikkoon,jonka voi kätevästi vaikka postittaa lahjaksi. Kullattua ruostumatonta terästä, korkeus 21 cm. 119 €, Stockmann.
Ferm Livingin Circle on mattapintaista messinkiä, ja sen voi joko asettaa pöydälle tai ripustaa kattoon  nahkaisilla nyöreillä. Halkaisija 38 cm. 129 €, Finnish Design Shop.
Allison-kynttelikössä on neljä kynttilänpidikettä ja tilaa koristeille. Messinginväristä metallia, stanssattu kuvio. Halkaisija 33 cm, 39,95 €, Ellos.
Steltonin tyylikkäässä ja modernissa adventtikynttilänjalassa on myös perinteistä joulun tunnelmaa. Messinkiä, halkaisija 27 cm. 90 €, RoyalDesign.
Season-pöytäkynttilänjalka on kullattua terästä. Samaan sarjaan löytyy myös kruunu, jonka voi ripustaa erilliseen telineeseen. Pöytäkynttilänjalan halkaisija 28 cm. 175 €, Georg Jensen.

Lue lisää:

Kommentoi »