Kauden kauneimmat kynttilänjalat
Sisustus
Kauden kauneimmat kynttilänjalat
Kynttilänjalat ja kyntteliköt hohtavat nyt kultaisissa sävyissä, olivat ne sitten graafisia ja kulmikkaita tai  sulavia kuin Lucian seppele.
Julkaistu 16.11.2016
Avotakka
Tähden muotoinen Cappella-kynttilänjalka on peltiä ja lasia. Koko 23 x 23 x 12 cm. 29,95 €, Hemtex.
Metallisia Rörvik-kynttilänjalkoja voi asetella useamman rinnakkain. Mitat 17 x 15 cm. 10,90 €, Jotex.
Vuonna 1983 suunniteltu Line-kynttilänjalka jatkaa Kubus-kynttilänjalasta tuttua geometristen muotojen sarjaa. Saatavilla useita värejä, korkeus 10 cm. 139 €, Finnish Design Shop.
Georg Jensenin Urkiola-kynttilänjalan on suunnitellut Patricia Urquiola. Ruostumatonta terästä. Vaihtoehtona myös teräksen värinen versio. Leveys 15 cm. 135 €, Finnish Design Shop.
Rosendahlin Karen Blixen -sarjan kynttilänjalasta on useita värivaihtoehtoja. Kullattua tai hopeoitua sinkkiseosta, halkaisija 24 cm. 89 €, Scandinavian Design Center.
Ilkka Suppasen suunnittelema Be&Livin Quartet-kynttelikkö on pakattu litteään laatikkoon,jonka voi kätevästi vaikka postittaa lahjaksi. Kullattua ruostumatonta terästä, korkeus 21 cm. 119 €, Stockmann.
Ferm Livingin Circle on mattapintaista messinkiä, ja sen voi joko asettaa pöydälle tai ripustaa kattoon  nahkaisilla nyöreillä. Halkaisija 38 cm. 129 €, Finnish Design Shop.
Allison-kynttelikössä on neljä kynttilänpidikettä ja tilaa koristeille. Messinginväristä metallia, stanssattu kuvio. Halkaisija 33 cm, 39,95 €, Ellos.
Steltonin tyylikkäässä ja modernissa adventtikynttilänjalassa on myös perinteistä joulun tunnelmaa. Messinkiä, halkaisija 27 cm. 90 €, RoyalDesign.
Season-pöytäkynttilänjalka on kullattua terästä. Samaan sarjaan löytyy myös kruunu, jonka voi ripustaa erilliseen telineeseen. Pöytäkynttilänjalan halkaisija 28 cm. 175 €, Georg Jensen.

Lue lisää:

Kommentoi »