Kauden ihanimmat sohvat hurmaavat muodoillaan – 6 suosikkiamme, jotka kutsuvat loikoilemaan

MAINOS

Muhkea laiskanlinna, sirojalkainen kaunotar vai moderni retrohenkinen seslonki? Ihastuttava sohva viimeistelee kodikkaan olohuoneen. Tässä 6 suosikkiamme kauden valikoimasta. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Kuusi sohvaa, joissa viihdyt koko illan

1. Leffaillan halutuin paikka

Kodin kutsuvimmassa istumapaikassa on trendikäs pyöreä muoto ja samettipäällys. Selkätyynyihin on mukava nojata – täytteenä on höyheniä ja pallokuitua. Useita värejä.

WYOMING-sohva, 2:n istuttava Beige
Jotex
Wyoming loveseat on kodin mukavin istumapaikka. Yhtä ihana niin yhdelle kuin kahdellekin! Pyöreä muoto ja samettipäällysteinen kangas kontrastivärisine saumoineen saavat koko sohvan henkimään ylellisyyttä ja tyyliä. Materiaali: 90% puuvillaa, 10% polyesteriä ja puuta. Koko: Korkeus 66 cm, leveys 160 cm, syvyys 149 cm, istuinkorkeus 37 cm. Kuvaus: Pyöreä samettisohva, jossa on erityisen kulutusta kestävä samettipäällinen puuvillaa ja polyesteriä. WYOMING-sohvassa on vakaa mänty-/vanerirunko, ja siinä on erittäin mukava istua kylmävaahdon, siksak-jousituksen, kuminauhojen ja miellyttävän höyhen- ja pallokuitutoppauksen ansiosta. Selkänojissa on täytteenä höyheniä ja pallokuitua, ja niihin on mukava nojautua. Hoito-ohje: Imurointi. Muotoilija: Jotex Design Studio. Vinkki: Yhdistä samettiin ja luo pehmeän ylellinen vaikutelma. Meiltä löydät kauniin samettisia verhoja, raheja ja paljon muuta.
1049 €

2. Moderni klassikko

Retrohenkisessä sohvassa on klassikon ainekset: kaunis samettipäällys, vakaa runko ja pehmeäksi topattu runko. Tyylikäs 50-lukua henkivä muotoilu tekee siitä olohuoneen silmäätekevän.

OAKDALE sohva, 2:n istuttava Utuvihreä
Jotex
2:n istuttavassa 50-luvun tyylisessä OAKDALE-samettisohvassa on kullanväriset messinkijalat ja sileä päällinen, jotka luovat ylellistä ilmettä mihin tahansa tilaan. Kansainväliseen sisustustyyliin sopiva sohva tuo tuulahduksen 50-luvun Manhattanilta, missä jazz soi, cocktail-lasit kilisivät ja kaikki oli mahdollista. 2:n istuttava OAKDALE-sohva on kätevän kokoinen sellaisenaan pieneen tilaan, tai se voidaan yhdistää 3:n istuttavaan OAKDALE-sohvaan. 2:n istuttavassa OAKDALE-sohvassa on kestävä samettipäällinen ja vakaa mänty-/vanerirunko, ja siinä on erittäin mukava istua kylmävaahdon, siksak-jousituksen, kuminauhojen ja miellyttävän polyesteritoppauksen ansiosta. Kullanväriset messinkijalat ja kauniit yksityiskohdat selkänojassa. Koko: Korkeus 79 cm, leveys 150 cm, syvyys 82 cm. Hoito-ohje: Imurointi. Suunnittelija: Jotex Design Studio
649 €

3. Muhkea metallijalka

Khakinvihreässä sohvassa on muhkea muotokieli ja sirot jalat. Olohuoneen täydellinen taukopaikka sopii niin moderniin kuin runsaaseen sisustukseen.

Sohva Dixie, 3:n istuttava
Ellos
3:n istuttava Dixie-sohva. Chenille 100% polyesteriä. Täyte polyuretaanivaahtoa. Kehys puuta ja vaneria. Metallijalat. Martindale-arvo > 25000. Mitat: Korkeus 81,5 cm, leveys 214 cm, syvyys 84 cm. Istuinsyvyys 53 cm, istuinleveys 178 cm, istuinkorkeus 43 cm. Jalkojen korkeus 15 cm. Kiinteä päällinen.
639 € 799 €

4. Ajaton kaunotar

Kaunis rottinkisohva tuo häivähdyksen auringonvaloa olohuoneeseen. Sirossa mallissa on tyylikäs kaarimainen reuna ylhäällä. Vaaleassa pehmusteessa on kolmet solmimisnauhat, joilla pehmuste kiinnitetään sohvaan.

FLORA sohva, 2:n istuttava Natur
Jotex
2:n istuttava sohva rottinkia. Siro ja klassinen malli, jossa tyylikäs kaarimainen reuna ylhäällä. Sohvan pehmusteessa on vaalea päällinen ja kolmet solmimisnauhat, joilla pehmuste kiinnitetään sohvaan. Sohva on valmistettu käsin luonnonrottingista. Huonekalut saavat luonnollisen pyöristetyn muodon. Pehmuste mukana. Rottinki on luonnonmateriaali ja siksi huonekalujen välillä voi esiintyä värieroavaisuuksia. Saatat joutua myös leikkaamaan pois pieniä esiin työntyviä kuituja huonekaluja käytettäessä. Vältä huonekalun sijoittamista sähkölämmittimen, uunin tai muiden lämmönlähteiden lähelle, koska ne voivat kuivattaa ja heikentää materiaalia. Ulkona käytettävät huonekalut tulisi sijoittaa suojaan sateelta ja kosteudelta, kuten kasvihuoneeseen tai ulkotilaan. Materiaali: Rottinkia, puuvillakangasta ja polyesteritäyte. Koko: Korkeus 90 cm, leveys 126 cm, syvyys 72 cm, istuinkorkeus 46 cm (istuinpehmusteen kanssa). Pehmusteen paksuus n. 6 cm. Hoito-ohje: Pyyhitään kevyesti kostealla liinalla. Pehmuste imuroidaan. Vinkki: FLORA-rottinkisarjaan kuuluu sohva ja kaksi erilaista, samantyylistä nojatuolia.
399 €

5. Ylellinen designhelmi

Muhkea Nakki-sohva on kuin kutsuva syli, johon käpertyä. Lisää vain mieluinen torkkupeite ja heittäydy höyhensaarille.

Woud-Nakki 2-istuttava Sohva, Vaaleanpunainen
Rum21
Nakki 2-istuttava Sohva, Vaaleanpunainen från Woud .
2632 € 3097 €

6. Yön sininen

Kaipaatko löhöilyn sijaan ryhdikästä arjen soturia? Sulavalinjainen sohva pitää ryhtinsä ja muotonsa. Se on kotonaan niin retrohenkisessä kuin modernissa sisustuksessa.

Sohva Bruno 2,5:n istuttava
Ellos
Sohva, jossa puurunko, vaahtomuovitäyte ja päällinen 100% polyesteriä. Martindale-arvo yli 25 000. Korkeus 82, syvyys 82, leveys 184 cm. Istuinkorkeus 45, istuinsyvyys 52 cm. Toimitetaan jalat irrallaan.
519 € 649 €

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 27.8.2019