Kauden ihanimmat sohvat hurmaavat muodoillaan – 5 suosikkiamme, jotka kutsuvat loikoilemaan

MAINOS
Muhkea laiskanlinna, sirojalkainen kaunotar vai moderni retrohenkinen seslonki? Ihastuttava sohva viimeistelee kodikkaan olohuoneen. Tässä 5 suosikkiamme kauden valikoimasta. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

5 sohvaa, joissa viihdyt koko illan

1. Leffaillan halutuin paikka

Kodin kutsuvimmassa istumapaikassa on trendikäs pyöreä muoto ja samettipäällys. Selkätyynyihin on mukava nojata – täytteenä on höyheniä ja pallokuitua.

2. Moderni klassikko

Retrohenkisessä sohvassa on klassikon ainekset: kaunis samettipäällys, vakaa runko ja pehmeäksi topattu runko. Tyylikäs 50-lukua henkivä muotoilu tekee siitä olohuoneen silmäätekevän.

3. Muhkea metallijalka

Khakinvihreässä sohvassa on muhkea muotokieli ja sirot jalat. Olohuoneen täydellinen taukopaikka sopii niin moderniin kuin runsaaseen sisustukseen.

4. Ajaton kaunotar

Kaunis rottinkisohva tuo häivähdyksen auringonvaloa olohuoneeseen. Sirossa mallissa on tyylikäs kaarimainen reuna ylhäällä. Vaaleassa pehmusteessa on kolmet solmimisnauhat, joilla pehmuste kiinnitetään sohvaan.

5. Yön sininen

Kaipaatko löhöilyn sijaan ryhdikästä arjen soturia? Sulavalinjainen sohva pitää ryhtinsä ja muotonsa. Se on kotonaan niin retrohenkisessä kuin modernissa sisustuksessa.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 27.8.2019
Kommentoi »