Nyt pöytään skumppalasit ja upeimmat aterimet! Kaunis kattaus tekee arjestakin juhlaa – kurkkaa 12 poimintaa
Mainos
Nyt pöytään skumppalasit ja upeimmat aterimet! Kaunis kattaus tekee arjestakin juhlaa – kurkkaa 12 poimintaa
Kun pöydälle levittää lempiliinan ja ruoan tarjoaa suosikkiastioista, tuntuu tavallinenkin päivä erityiseltä. Näillä tuotteilla nostat ruokapöydän ääressä vietetyt hetket arjen yläpuolelle tai teet juhlistasi vieläkin ihanammat!
Julkaistu 24.5.2021
Meillä kotona -kaupat

Kattaus arkeen ja juhlaan: 12 poimintaa

1. Liinasta se lähtee!

Roosa pellavaliina on rennompi vaihtoehto perinteisille valkoisille pöytäliinoille. Suosikkimateriaalin keveys tuo kattaukseen huolettoman tuulahduksen. Broste Copenhagenin pöytäliinan puuterinen sävy on kaunis pari luonnonmateriaaleille ja maanläheisille väreille. Koko 160 x 200 cm.

2. Muuta tyyliä tableteilla

Nordalin boheemi pöytätabletti toimii mainiosti rennon, yksivärisen pellavaliinan kanssa. Pöytätabletit ovat siitäkin mainioita, että niillä pystyt muuttamaan kattauksen ilmettä hetkessä. Halkaisija 38 cm.

3. Kaada laseihin kuohuvaa

Juhlava juoma vaatii arvoisensa lasin! Tosin Ferm Livingin matalat samppanjalasit ovat niin kauniit, että niitä ei kannata piilottaa kaapin perukoille arkenakaan. Kippistää voi vaikka trendijuoma kombuchalla tai maustetulla kivennäisvedellä.

4. Juomalasit arki- ja juhlakattaukseen

Näissä Nordalin juomalaseissa ihastuttavat savun sävyt. Kauniit lasit kestävät pesun astianpesukoneessa ja löytävät paikkansa niin arki- kuin juhlakattauksestakin

5. Teekuppi yhdelle

Onko veikeämpää tapaa tarjoilla teetä? Nordalin teekannu-kuppiyhdistelmä ilahduttaa sekä nerokkuudellaan että kauniilla ulkomuodollaan. Kun teen ystävä saa itse hauduttaa oman juomansa, voidaan jo puhua elämyksestä.

6. Ihanasti eripariset lautaset

Kattaukseen ei välttämättä tarvitse yhdenmukaisia tai saman sarjan astioita, päinvastoin! Hauskempi ratkaisu on yhdistellä erilaisia astioita. Bloomingvillen lautasten kauniit kuviot ja värit sointuvat toisiinsa juhlavammassakin kattauksessa.

7. Ripaus kultaa aterimissa

Nordalin kullanhohtoiset aterimet tuovat kattaukseen ripauksen ylellisyyttä. Eikö tuo kahvilusikka näyttäisikin aika veikeältä isovanhemmilta perityn posliinikupin rinnalla? Settiin kuuluu haarukka, veitsi, ruokalusikka sekä pikkulusikka. Aterimille suositellaan käsinpesua.

8. Tarjoiluvati herkuille

Pienet suolaiset naposteltavat ja makeat herkkupalat pääsevät parhaiten oikeuksiinsa kauniille tarjoiluastialle aseteltuina. Fyrklövernin Linnea-sarja on kestosuosikki, jonka osia koristavat kukkakuviot. Vadin koko 35 x 15 cm.

9. Kimppu, joka kestää

Kuivakukat ovat nyt huipputrendikkäitä, joten miksi niitä ei toisi myös kattaukseen? Runsas, erilaisista heinistä ja kukinnoista koottu puketti ei välttämättä kaipaa rinnalleen muita somisteita. Ja mikä parasta: kimppu koristaa pöytää viikosta toiseen aina yhtä kauniina.

10. Maljakko viimeistelee kattauksen

Koristaapa kattaustasi sitten kuivakukkanippu tai komeasti kukkiva leikkokimppu, maljakolla on aina tärkeä rooli. Yksinkertainen ja linjakas tarjoaa kimpullesi arvoisensa jalustan jäämättä kuitenkaan itse kukkien varjoon.

11. Kynttilä tuo juhlavan lisä

Kattaus ilman kynttilöitä on kuin juhlat ilman kakkua! Kynttilän luoma valo tuo kattaukseen täysin oman tunnelmansa. Roosan väriset, tukevat pöytäkynttilät ilahduttavat pöydässä iltahämärään saakka.

12. Monikäyttöinen tarjotin

Bambusta valmistetulle tarjottimelle keksii tuhat ja yksi erilaista käyttötarkoitusta. Sen lisäksi, että tarjottimella kuljetat astiat, aterimet ja tarjottavat kätevästi paikasta toiseen, sen päälle voi myös koota kattauksen kruunaavan asetelman.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

2 kommenttia