Meillä kotona -kaupat

Nyt pöytään skumppalasit ja upeimmat aterimet! Kaunis kattaus tekee arjestakin juhlaa – katso poiminnat ja hanki suosikit omaksesi

MAINOS
Nyt pöytään skumppalasit ja upeimmat aterimet! Kaunis kattaus tekee arjestakin juhlaa – katso poiminnat ja hanki suosikit omaksesi
Kun pöydälle levittää lempiliinan ja ruoan tarjoaa suosikkiastioista, tuntuu tavallinenkin päivä erityiseltä. Näillä tuotteilla nostat ruokapöydän ääressä vietetyt hetket arjen yläpuolelle tai teet juhlahetkistä vieläkin ihanampia!
Kuvat valmistajat

Kattaus arkeen ja juhlaan: 12 poimintaa

1. Liinasta se lähtee!

Roosa pellavaliina on rennompi vaihtoehto perinteisille valkoisille pöytäliinoille. Suosikkimateriaalin huolettomuus ja keveys tuovat kattaukseen tuulahduksen kesää. Puuterinen sävy on kaunis pari luonnonmateriaaleille ja maanläheisille väreille.

2. Muuta tyyliä tableteilla

Boheemi, meriheinästä punottu pöytätabletti toimii mainiosti rennon, yksivärisen pellavaliinan kanssa. Pöytätabletit ovat siitäkin mainioita, että niillä pystyt muuttamaan kattauksen ilmettä hetkessä.

3. Kippistä kuohuvalla

Juhlava juoma vaatii arvoisensa lasin! Tosin Ferm Livingin matalat samppanjalasit ovat niin kauniit, että niitä ei kannata piilottaa kaapin perukoille arkenakaan. Kippistää voi vaikka trendijuoma kombuchalla tai maustetulla kivennäisvedellä.

4. Arki- ja juhlakattaukseen

Näissä juomalaseissa ihastuttavat meripihkan kauneimmat sävyt: kullankeltaisesta reunasta väri muuttuu jalkaa kohti tummempaan ruskeaan. Kauniit lasit kestävät pesun astianpesukoneessa ja löytävät paikkansa niin arki- kuin juhlakattauksestakin

5. Kuppi yhdelle

Onko veikeämpää tapaa tarjoilla teetä? Tuskinpa vaan! Nordalin teekannu-kuppiyhdistelmä ilahduttaa sekä nerokkuudellaan että kauniilla ulkomuodollaan. Kun teen ystävä saa itse hauduttaa oman juomansa, voidaan jo puhua elämyksestä.

6. Ihanasti eripariset

Kattaukseen ei välttämättä tarvitse yhdenmukaisia tai saman sarjan astioita, päinvastoin! Hauskempi ratkaisu on yhdistellä erilaisia astioita. Bloomingvillen lautasten kauniit kuviot ja värit sointuvat toisiinsa juhlavammassakin kattauksessa.

7. Ripaus kultaa

Kullanhohtoiset, mustilla varsilla terästetyt aterimet tuovat kattaukseen ripauksen särmää ja persoonallisuutta. Eikö tuo kahvilusikka näyttäisikin aika veikeältä isovanhemmilta perityn posliinikupin rinnalla?

8. Tarjottavat esille

Pienet suolaiset naposteltavat ja makeat herkkupalat pääsevät parhaiten oikeuksiinsa kauniille tarjoiluastialle aseteltuina. Kulmikkaasti muotoiltu, matala lautanen on keväisesti vanhan roosan värinen.

9. Kimppu joka kestää

Kuivakukat ovat nyt huipputrendikkäitä, joten miksi niitä ei toisi myös kattaukseen? Runsas, erilaisista heinistä ja kukinnoista koottu puketti ei välttämättä kaipaa rinnalleen muita somisteita. Ja mikä parasta: kimppu koristaa pöytää viikosta toiseen aina yhtä kauniina.

10. Kukille koti

Koristaapa kattaustasi sitten kuivakukkanippu tai komeasti kukkiva leikkokimppu, maljakolla on aina tärkeä rooli. Yksinkertainen ja linjakas messinkivaasi tarjoaa kimpullesi arvoisensa jalustan jäämättä kuitenkaan itse kukkien varjoon.

11. Juhlava lisä

Kattaus ilman kynttilöitä on kuin juhlat ilman kakkua! Kevään ja kesän aurinkoisuudesta huolimatta kynttilän luoma valo tuo kattaukseen täysin oman tunnelmansa. Roosan väriset, tukevat pöytäkynttilät ilahduttavat pöydässä iltahämärään saakka.

12. Kesän monikäyttöisin

Bambusta valmistetulle tarjottimelle keksii tuhat ja yksi erilaista käyttötarkoitusta. Sen lisäksi, että tarjottimella kuljetat astiat, aterimet ja tarjottavat kätevästi paikasta toiseen, sen päälle voi myös koota kattauksen kruunaavan asetelman.

Kiinnostuitko tuotteista? Tilaa ne omaksesi Meillä kotona -kaupoista! Täältä löydät lisää tietoa tilauksen tekemisestä, toimituksesta ja muista yksityiskohdista.

Julkaistu: 20.5.2020
2 kommenttia