Meillä kotona -kaupat

Nyt pöytään skumppalasit ja upeimmat aterimet! Kaunis kattaus tekee arjestakin juhlaa – hanki suosikit omaksesi parilla klikkauksella

MAINOS
Nyt pöytään skumppalasit ja upeimmat aterimet! Kaunis kattaus tekee arjestakin juhlaa – hanki suosikit omaksesi parilla klikkauksella
Kun pöydälle levittää lempiliinan ja ruoan tarjoaa suosikkiastioista, tuntuu tavallinenkin päivä erityiseltä. Näillä tuotteilla nostat ruokapöydän ääressä vietetyt hetket arjen yläpuolelle tai teet juhlahetkistä vieläkin ihanampia!
Julkaistu: 20.5.2020

Kattaus arkeen ja juhlaan: 12 poimintaa

1. Liinasta se lähtee!

Roosa pellavaliina on rennompi vaihtoehto perinteisille valkoisille pöytäliinoille. Suosikkimateriaalin keveys tuo kattaukseen huolettoman tuulahduksen. Puuterinen sävy on kaunis pari luonnonmateriaaleille ja maanläheisille väreille.

2. Muuta tyyliä tableteilla

Boheemi meriheinästä punottu pöytätabletti toimii mainiosti rennon, yksivärisen pellavaliinan kanssa. Pöytätabletit ovat siitäkin mainioita, että niillä pystyt muuttamaan kattauksen ilmettä hetkessä.

3. Kaada laseihin kuohuvaa

Juhlava juoma vaatii arvoisensa lasin! Tosin Ferm Livingin matalat samppanjalasit ovat niin kauniit, että niitä ei kannata piilottaa kaapin perukoille arkenakaan. Kippistää voi vaikka trendijuoma kombuchalla tai maustetulla kivennäisvedellä.

4. Juomalasit arki- ja juhlakattaukseen

Näissä juomalaseissa ihastuttavat meripihkan kauneimmat sävyt: kullankeltaisesta reunasta väri muuttuu jalkaa kohti tummempaan ruskeaan. Kauniit lasit kestävät pesun astianpesukoneessa ja löytävät paikkansa niin arki- kuin juhlakattauksestakin

5. Teekuppi yhdelle

Onko veikeämpää tapaa tarjoilla teetä? Nordalin teekannu-kuppiyhdistelmä ilahduttaa sekä nerokkuudellaan että kauniilla ulkomuodollaan. Kun teen ystävä saa itse hauduttaa oman juomansa, voidaan jo puhua elämyksestä.

6. Ihanasti eripariset lautaset

Kattaukseen ei välttämättä tarvitse yhdenmukaisia tai saman sarjan astioita, päinvastoin! Hauskempi ratkaisu on yhdistellä erilaisia astioita. Bloomingvillen lautasten kauniit kuviot ja värit sointuvat toisiinsa juhlavammassakin kattauksessa.

7. Ripaus kultaa aterimissa

Kullanhohtoiset, mustilla varsilla terästetyt aterimet tuovat kattaukseen ripauksen särmää ja persoonallisuutta. Eikö tuo kahvilusikka näyttäisikin aika veikeältä isovanhemmilta perityn posliinikupin rinnalla?

8. Tarjoilulautanen herkuille

Pienet suolaiset naposteltavat ja makeat herkkupalat pääsevät parhaiten oikeuksiinsa kauniille tarjoiluastialle aseteltuina. Kulmikkaasti muotoiltu, matala lautanen on trendikkäästi vanhan roosan värinen.

9. Kimppu, joka kestää

Kuivakukat ovat nyt huipputrendikkäitä, joten miksi niitä ei toisi myös kattaukseen? Runsas, erilaisista heinistä ja kukinnoista koottu puketti ei välttämättä kaipaa rinnalleen muita somisteita. Ja mikä parasta: kimppu koristaa pöytää viikosta toiseen aina yhtä kauniina.

10. Maljakko viimeistelee kattauksen

Koristaapa kattaustasi sitten kuivakukkanippu tai komeasti kukkiva leikkokimppu, maljakolla on aina tärkeä rooli. Yksinkertainen ja linjakas messinkivaasi tarjoaa kimpullesi arvoisensa jalustan jäämättä kuitenkaan itse kukkien varjoon.

11. Kynttilä tuo juhlavan lisä

Kattaus ilman kynttilöitä on kuin juhlat ilman kakkua! Kynttilän luoma valo tuo kattaukseen täysin oman tunnelmansa. Roosan väriset, tukevat pöytäkynttilät ilahduttavat pöydässä iltahämärään saakka.

12. Monikäyttöinen tarjotin

Bambusta valmistetulle tarjottimelle keksii tuhat ja yksi erilaista käyttötarkoitusta. Sen lisäksi, että tarjottimella kuljetat astiat, aterimet ja tarjottavat kätevästi paikasta toiseen, sen päälle voi myös koota kattauksen kruunaavan asetelman.

2 kommenttia