Katja tilasi peilin kiinalaisesta nettikaupasta – ”Karma kosti, kun olen naureskellut, miten ihmiset tilaavat mitä sattuu”

Katja tilasi peilin kiinalaisesta nettikaupasta – ”Karma kosti, kun olen naureskellut, miten ihmiset tilaavat mitä sattuu”
Tässäpä kiva peili eteiseen, ajatteli Katja Alhajärvi. Kiinalaisesta nettikaupasta tilattu tuote ei kuitenkaan ollut ihan sellainen kuin kuvien perusteella vaikutti.
Julkaistu: 6.3.2019

Katja, mitä tapahtui?

Olin katsellut meidän eteisen seinää sillä silmällä, että siihen olisi kiva saada jokin peili koristeeksi. Löysin sellaisen kiinalaisesta AliExpress-nettikaupasta ja klikkasin sen ostoskoriin.

Millaisen peilin sait?

Kotiovelleni toimitettiin paketin sijaan kirjekuori. Olin ihmeissäni, kun en ollut mielestäni tilannut mitään kuoreen mahtuvaa. Nauratti aika paljon, kun paljastui, että eteisen peilini olikin kämmenen kokoinen.

Pääkaupunkiseudulla asuva Katja Alhajärvi luuli tilanneensa eteiseen kivan peilin. Tuotteen koko oli melkoinen yllätys.

Miten reagoit asiaan?

Saimme poikaystäväni kanssa tästä kunnon naurut. Ajattelin, että karma kosti minulle, kun olen usein naureskellut, miten ihmiset tilaavat nettikaupoista mitä sattuu.

Mistä virhe johtui?

Nettisivulla kuvassa oli isohko peili. Tuotetiedoissa luki 20 x 30, mutta en lukenut tekstiä kunnolla. Mitat olivat siis milleinä, ei sentteinä.

Aiotko uskaltaa tilata jatkossakin tuotteita netistä?

Käytän mielelläni nettiä tilaamiseen, koska tuotteiden selailu ja vertailu on siellä on niin kätevää. Aion kyllä jatkaa nettitilausten tekoa. Mutta ensi kerralla tarkistan kahteen tai kolmeen kertaan tuotteen koon. Tämä oli hyvä opetus siitä, että teksti pitää aina lukea!

Mitä aiot tehdä minipeililläsi?

Luulen, että jätän sen muistoksi itselleni. Julkaisin ostoksestani kuvan Ei mennyt niinku Strömsössä -ryhmässä ja sain sieltä ehdotukseksi, että peilihän olisi täydellinen nukkekotiin. Pitää varmaankin alkaa nyt sitten etsiä sitä nukkekotia.

Ehkä löydät sopivan nukkekodin verkkokaupasta

Sieltä löytyy vaikka mitä! Kunhan ei tule kämmenen kokoinen nukkekoti.

Oletko tilannut ulkomaisesta nettikaupasta tuotteen, joka ei vastannutkaan odotuksia? Lähetä meille kuva ja lyhyt kertomus, mitä tapahtui osoitteeseen meillakotona@a-lehdet.fi. Me koostamme jutun!

Jutun kuvat: Katja Alhajärvi ja AliExpress

2 kommenttia