Meillä kotona -kaupat

Kevään kuumin projekti tulee tässä! Kasvata tulinen suklaahabanero itse Lil Plotin paketilla

MAINOS
Kevään kuumin projekti tulee tässä! Kasvata tulinen suklaahabanero itse Lil Plotin paketilla
Sujauta siemenet multaan, hoida huolella ja nauti tuloksista! Lil Plotin suklaahabaneron kasvatuspaketilla pääset sujuvasti perehtymään viherpeukaloinnin ihmeelliseen maailmaan, sillä pakkauksesta löytyy kaikki tarvittava chilin kasvattamiseen, vieläpä kasvutakuun kera.
Julkaistu 6.4.2022

Oletko koskaan kokeillut, millaista olisi kasvattaa kasveja ihan itse siemenestä saakka? Ajatus voi tuntua jännittävältä ja alkuun pääseminen hankalalta, mutta harrastuksen voi aloittaa myös hieman helpommin – ja niin, että onnistumisen ilo on taattu!

Lil Plotin kasvatuspaketeilla aloittelevakin viherpeukalo kasvattaa takuuvarmasti satoa tuottavan suklaahabaneron, jonka hedelmät voi hyödyntää omassa kotikeittiössä. Kyseessä on siis nappivalinta myös chilien ja tulisten mausteiden ystävälle, joka haluaa lisää potkua ruoanlaittoon.

Herkullisesta nimestään huolimatta suklaahabaneron nimen "suklaa" kuvaa maun sijasta hedelmän rusehtavaa väriä. Suklaahabanero on jopa neljä kertaa polttavampi kuin tavallinen habanero: sen tulisuus on Scovillen asteikolla kokonaiset 400 000 SHU:ta, mikä on kova tulos pieneltä mutta pippuriselta chililtä.

Tämän nopeakasvuisen kaverin kanssa kasvun ihmeitä ei tarvitse odotella pitkään, sillä riittävässä valossa siemenet itävät jo muutamassa viikossa ja satoa voi parhaassa tapauksessa kerätä vain kolmen kuukauden kuluttua. Lisääntyneen valon ansiosta kevät onkin oivallinen aika aloittaa kasvatusprojekti – osta siis oma pakettisi alta jo tänään!

Osta kasvatuspaketti tästä!

Pakkaus sisältää kasvatusastian, mullan, siemenet sekä ohjekirjan, jonka avulla saat suklaahabanerosi menestymään.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »