Meillä kotona -kaupat

Hämärä vuodenaika ei kässäkansaa pysäytä! Hanki avuksesi hyvä käsityölamppu ja heitä heipat tihrustamiselle – tässä 7 mallia, joihin tykästyimme

MAINOS
Hämärä vuodenaika ei kässäkansaa pysäytä! Hanki avuksesi hyvä käsityölamppu ja heitä heipat tihrustamiselle – tässä 7 mallia, joihin tykästyimme
Ei niin helppoa käsityötä, ettei sen tekemiseen tarvitsisi valoa. Nämä sähäkät lattia- ja seinävalaisimet auttavat neulojaa pysymään oikealla kerroksella, oli kyseessä sitten haastava kirjoneule tai peruskauluri. Tilaa oma käsityölamppusi jo tänään!
Julkaistu: 29.10.2020

Käsityölamppu: 7 kaunista ja käytönnöllistä valaisinta

1. Korea kurkottaja

Örsjö Belysningin valaisimen huurteisen sininen väri ei jätä kylmäksi, kun valaisin kirkastaa koko huoneen. Valaisinosa on käänneltävissä, joten voit suunnata valon neuletyöhösi juuri oikeassa kulmassa. Jalallisen valaisimen korkeus on 135,5 cm, ja sen on suunnitellut Joel Karlsson.

2. Klassisen tyylin kaunotar

Kuvittele, miten tasaisen valon tämä klassisen muotoinen varjostin antaa! Upea tummanvihreä väri sopii täydellisesti messingin kiiltoon. ByONin valaisimen korkeus on 147 cm.

3. Tuplasti tehoja

Nyt on molemmilla oma valokeilansa, vaikka toinen tekisi ristisanaa ja toinen virkkaisi. Hübschin kivasti retrovaikutteinen lattiavalaisin on trendikkään punainen. Korkeutta siltä löytyy kokonaisuudessaan 164 cm.

4. Teräväkatseinen tyylitaituri

Jos et pidä ylimääräisistä koristekurveista tai -kuvioista, tämä mattamusta valaisin on tehty sinulle. House Doctorin superyksinkertainen lattiavalaisin kerää sekä tyyli- että käytännöllisyyspisteet. Korkeus 124 cm.

5. Taita ja avaa

Seinäkiinnitteinen taittovartinen valaisin ei vie lainkaan tilaa lattialta, joten se on pienten neliöiden pelastus. Örsjö Belysningin kaunis, mattamessingin värinen Puck-valaisin on Åke Hultgrenin suunnittelema.

6. Kuin valosuihku!

Onpa sirovartinen ja kaunis seinävalaisin, jonka valaisukehäkin on mukavan suuri. House Doctorin valaisimen kuvun halkaisija on 31 cm. Nyt näkee neuloa!

7. Pieni mutta pippurinen

Lyhytvartinen seinävalaisin toimii tehokkaana spottina silloin, kun valontarve on rajatulla alueella eikä suurta säätövaraa tarvita. Apuvalo sopii niin sängyn päätyyn kuin nojatuolin taustalle.

Psst! Kaipaatko puikoille lisää hommia tai haluatko kokeilla kirjontaa? Tilaa inspiroivat käsityökirjat tästä

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
2 kommenttia