Meillä kotona -kaupat

Katseet kohti uutta vuotta! Tilaa vuoden 2021 kalenterit nyt itsellesi ja lahjaksi Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Katseet kohti uutta vuotta! Tilaa vuoden 2021 kalenterit nyt itsellesi ja lahjaksi Meillä kotona -kaupoista
Vuosi 2021 on jo ihan nurkan takana! Nyt on hyvä hetki tilata uudet viikkopäivyrit ja seinäkalenterit, joilla tuot iloa ja järjestystä arkeen.
Julkaistu: 7.12.2020

Vaikka nykypäivänä kalenteri kulkee monilla mukana puhelimessa, siltikään ei ole kunnon paperista versiota voittanutta! Viikkopäivyrin sivuilla pysyvät tallessa paitsi tärkeimmät menot myös muistiinpanot, ja perhekalenterista näkee yhdellä silmäyksellä viikon tapahtumat. Näyttävät kannet ja kauniit kuvat eivät nekään ole pahitteeksi.

Kalenteri on myös ihana joululahja rakkaalle, ystävälle tai perheenjäsenelle. Valitse lahjan saajalle sopivat muoto sen perusteella arvostaako hän sitä, että kalenteri kulkee mukana aina vai perheen menojen organisoinnin helppoutta.

Kokosimme yhteen Putingin valikoiman kauneimmat viikkopäivyrit, arkea helpottavat perhekalenterit, perinteiset seinäkalenterit sekä kätevät miniversiot. Löydä omat suosikkisi ja hanki ihan oikea kalenteri myös kaverille!

Tilaa kalenterit vuodelle 2021 tästä!

Viikkopäivyrit – selaa vaihtoehtoja painamalla karusellissa näkyviä nuolinäppäimiä

Kllassiset viikkopäivyrit pitävät sinut menojen ja tapahtumien tasalla. Ne sopivat yhtä lailla työpäivyreiksi kuin vaikka päivän säätilojen kirjaamiseen. Kansivaihtoehtoja löytyy useita erilaisia: tarjolla on muun muassa kukkakuosia, luontokuvaa sekä abstraktia väri-ilottelua!

Seinäkalenterit – selaa vaihtoehtoja painamalla karusellissa näkyviä nuolinäppäimiä

Kovaa vauhtia digitalisoituvasta maailmasta löytyy aina paikka myös perinteiselle seinäkalenterille. Joka kuukausi uusi kaunis kuva ilahduttaa arjen keskellä, eivätkä merkinnät varmasti poistu vahingossa, kun ne kirjaa päiville näppäimistön sijasta ihan oikealla kynällä. Saatavilla on niin isoja kuin pieniäkin malleja.

Perhekalenterit – selaa vaihtoehtoja painamalla karusellissa näkyviä nuolinäppäimiä

Perhekalenteri yhdistää kaikkien saman katon alla asuvien menot yhdeksi käteväksi paketiksi, josta pystyy jo yhdellä silmäyksellä näkemään kuka pitää viedä tiistaiaamuna hammaslääkäriin ja kenellä on torstaina treenit.

Taskukalenterit ja kirjanmerkkikalenterit – selaa vaihtoehtoja painamalla karusellissa näkyviä nuolinäppäimiä

Viikkopäivyrien ja seinäkalentereiden lisäksi Putingin valikoimasta löytyy myös pienikokoisempia vaihtoehtoja. Taskukalenteri on täydellinen hänelle, joka on aina menossa, sillä se sujahtaa helposti taskuun ja kulkee mukana minne tie ikinä viekin. Kirjanmerkkikalenteri taas takaa, että lukutoukkakin pysyy perillä päivistä tarinoihin uppoutumisen lomassa.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »