Kalajoen loma-asuntomessujen parhaat ideat
Rakenna ja remontoi
Kalajoen loma-asuntomessujen parhaat ideat
Kalajoen loma-asuntomessut tarjoavat huikeiden maisemien lisäksi kekseliäitä sisustusideoita. Erityisesti paikallinen käsityötaito ja puun runsas käyttö ilahduttavat.
4.6.2014
 |
Meidän Mökki

Kohde 2: Ojan Raudan Villa Atrium

Moderni kesäkeittiö rajaa atriumpihan uima-altaineen ja tilavan parvekkeen toisistaan. Kaapistot ovat A la Carten Cementox-mallia ja ruokapöytä K-raudasta.

Kohde 10: Nuuna

Kuusamo Hirsitalojen lomakodissa huomio kiinnittyy ruskeaksi kivipinnoitettuun takkaan ja takaseinään. Vasemmalla kuusamolaisen PS Kalusteen mediakaappi, joka on tehty laminaatista ja ääntä läpäisevästä läpikuultavasta kankaasta.

Kohde 22: Villa Aava

Irisceramican marokkolaishenkinen Patchwork 562501 -laatta yllättää alakerran WC:n seinässä, Kuopion Uuni ja Kaakeli.

Kohde 12: Salmenpohja

Kirvesmies Sami Salmela rakensi pukuhuoneen penkin ja saunanlauteet liimapuupalkista. So wall -valokuvatapetti on K-raudasta.

Kohde 13: Raikas

Kalajoen Jedu-ammattiopiston toteuttaman talon portaiden alla on valtavasti säilytystilaa. Suunnitelman tekivät arkkitehti Tiina Sainila sekä Topi-Keittiöt. Porrasaskelmat ovat valkolakattua saarnia.

Kohde 8: Joutsenlampi

Rantasaunan sisustusideat ovat talon isännän. Uniikin tunnelman aineksina ovat tuppeensahatut laudat, Pudasjärveltä tuodut kelohongat ja jaleveistä kuusilankuista tehdyt lauteet.

Kohde 4: Merihelmi

Näköalatornista avautuu upea luonnon muovaama taideteos. Arkkitehdin suunnittelemat tammiset puitteet antavat ikkunalle syvyyden vaikutelmaa. Divaanit ovat HT Collectionilta.

Kohde 16: Honkarakenteen Villa Merenque

Hirsitalossa katseen vangitsee komea takka penkkeineen. Näyttävän takkaseinän on suunnitellut Jaana Niemi ja muurannut Juha Väyrynen. Pinnat on käsitelty Tikkurilan Tunto Kivi -pinnoitteella. Modernin paperihimmelin on valmistanut Irene Välimäki, Taito-Keskipohjanmaa.

Kohde 7: Sievitalo Merikoivu 118

Tässä talossa ulko- ja sisätilojen rajat hämärtyvät ja upea maisema on läsnä kaikkialla. Huvilan terassilta kuljetaan lammen rantaan saunapirtille.

Kommentoi »