Kaksi klassikkoa kimpassa – Nanso astui Nokian Jalkineiden saappaisiin

MAINOS: Nokian jalkineet
Kaksi klassikkoa kimpassa – Nanso astui Nokian Jalkineiden saappaisiin
Design kutsuu nyt metsään. Nanson printtikuosit Nokian saappaissa ovat hyvä esimerkki yhteistyöstä, jolla on vahvat, suomalaiset juuret.

Nokian Jalkineiden saappaat ovat jo pitkään kulkeneet trendien kärjessä.

Nyt suomalaiset ovat toivoneet valikoimiin myös tyylikkäitä printtisaappaita. Haave toteutui, kun Nanson suositut Nostalgia ja Hippu valittiin kuoseiksi Nokian Jalkineiden laadukkaisiin kumisaappaisiin.

Kurkkaa jutun lopusta myös vinkit, kuinka saat lisää ikää käsityönä tehdyille kumppareillesi.

Tyylikästä ja kestävää käsityötä

Nanson Hippu-kuosi ja Nokian Jalkineiden kumisaappaat ovat designklassikkoja.

Huippulaatuisia ja mukavia Nokian Jalkineiden saappaita on valmistettu käsityönä jo vuodesta 1898. Nyt saappaisiin valitut printtikuosit ovat tuttuja Nanson trikootuotteista.

Hippu on printtiklassikko: upea esimerkki kuvioista ja väreistä, jotka toimivat nyt yhtä hyvin kuin aiempina vuosikymmeninä. Tuoreempaa suunnittelua edustaa Nostalgia ja sen eksoottiset kukat pohjoismaalaisella twistillä. Idea kuosiin syntyi pitkällä Taiwanin matkalla.

– Vietin päivät lasten kanssa kierrellen puistoja ja ihaillen kasvien ja erityisesti kukkien runsautta. Aamut käytin maalaamiseen. Työskentelyn välineiksi vakiintuivat sivellin ja muste laadukkaiden taiteilijatarvikeliikkeiden ansiosta, tekstiilisuunnittelija Tanja Valta kertoo.

Suomalaisuus ja pohjoinen ovat läsnä jokaisessa Nokia Jalkineiden kumisaappaassa. Niiden suunnittelussa hyödynnetään pitkää kokemusta pohjolan säästä. Nokian Jalkineet onkin testattu pohjoisen ääriolosuhteissa. Ne kestävät kauan käytössä ja ovat sataprosenttisesti vedenpitävät. Nokian Jalkineiden kumisaappaat kestävät käyttöä murtumatta 40 asteen pakkasessakin.

Kaksi klassikkoa kimpassa

Nanso Hippu- ja Nostalgia printtejä on toteutettu matalaan ja korkeaan saapasmalliin mustana ja purppurana.

Yhteistyömallistossa yhdistyvät tinkimätön suomalainen design ja yli satavuotinen osaaminen. Nokian Jalkineet on yli 120-vuotias suomalainen kumisaapasbrändi ja 1921 perustettu Nanso yksi Suomen tunnetuimmista muotitaloista.

Yhteiset arvot ja samanlainen tausta olikin kumppanuuden ratkaiseva tekijä. Nanso ja Nokian Jalkineet muodostavat bränditiimin, jonka design on vahvasti suomalaiseen kulttuurin läpileikkaamaa.

Nanson vaatemalliston omaleimaiset kuosit ja yksiväriset ajattomat klassikot saavat inspiraationsa suomalaisesta rennosta ja mutkattomasta elämäntavasta. Nokian Jalkineiden kumisaapasbrändi yli sukupolvien jatkuneen suosion salaisuuksia ovat kestävyys, istuvuus ja käyttömukavuus.

– Olemme tosi ylpeitä saapasuutuuksistamme. Tämä mallisto on mainio esimerkki kahden klassikon yhteistyön voimasta, iloitsee Bernerin Jalkineet ja Pukeutuminen -ryhmän Category Manager Piia Repo.

Näin hoidat kumisaappaitasi

  1. Pese likaantuneet saappaat haalealla saippuavedellä ja pehmeällä sienellä. Karkea harja ja liuottavat pesuaineet eivät sovi kumisaappaiden hoitoon.
  2. Säännöllinen pesu on tärkeää: Kumiin imeytynyttä pinttynyttä likaa on vaikea puhdistaa "sitten joskus".
  3. Kuivaa kumisaappaat huoneenlämmössä, ja säilytä ne valolta suojattuna viileässä ja pystyasennossa. Kumi kestää hyvin kylmää, muttei lämpöä. Kylmässä säilytys ei vahingoita luonnonkumisaappaita. Mökillä ne pärjäävät hyvin yli talven.
  4. Hoida kumisaappaiden pintaa Nokian Jalkineiden Kuminhoitoaineella aina, kun pinta muuttuu himmeäksi ja tuntuu kuivalta. Se pitää kumin pinnan pidempään kiiltävänä ja likaa hylkivänä. Erityisesti vaaleat kumipinnat on helpompi pitää puhtaina, kun ne saavat tukea hoitoaineesta.

Julkaistu: 16.9.2019
Kommentoi »