Kaikkoa, koleus! Nämä 23 kotikuvaa muistuttavat, että syksy on kotiaan rakastavan ihmisen parasta aikaa

Kaikkoa, koleus! Nämä 23 kotikuvaa muistuttavat, että syksy on kotiaan rakastavan ihmisen parasta aikaa
Varpaita paleltaa ja kesäaurinko on enää kaukainen muisto. Mutta vihdoinkin saa käpertyä vilttiin ja nautiskella pimenevistä illoista!
Julkaistu: 18.9.2019
Pihlajanoksat punaisine marjoineen ovat alkusyksyn kauneimpia näkyjä, myös vaasiin koottuna!
Ruskan värit lämmittävät kummasti koleuden nuuduttamaa mieltä. Kurkkaa täältä lisää terapiakuvia keltaisesta puutalokodista.
Yksikin kirkkaankeltainen oksa maljakossa saa sydämen hymyilemään. Ja käsi hakeutuu kuin huomaamatta ryijyn pehmeälle pinnalle.
Tuli rätisee vanhan uunin uumenissa, vatsa on täynnä lämmintä keittoa. Juuri näin on hyvä!
Villiviinin vihreys vaihtuu ilmojen viiletessä upean syvään punaan, jonka paloa astiakaappi kauniisti toistaa. Jos tykästyit tunnelmaan, kurkkaa täältä lisää kuvia porvoolaiselta sukutilalta.
Näyttävästi esille ladotut polttopuut ovat juurevaa katseltavaa ja tuoksuvatkin kodikkaasti.
Ehkä parasta ikinä: tulisija makuuhuoneessa! Tämä makkari on osa entistä juna-asemaa, josta on remontin myötä tullut tunnelmallinen koti. Lue juttu ja katso kuvat täältä.
Kynttilänvalo ja ympärille kietoutuva pimeys. Olisipa jo ilta!
Kaarevalinjainen avotakka vei tämän kodin asukkaan sydämen heti ensisilmäyksellä. Jutun viehkeästä tamperelaiskodista löydät täältä.
Sammuneista kynttilöistä nouseva savu on kuin tanssia.
Tummaksi petsattu katto tekee olohuoneesta intiimin, vaikka tilalla riittääkin korkeutta. Kaiken kruunaa takassa loimuava tuli.
Täyteläiset ja utuiset värisävyt makuuhuoneessa tuntuvat ihanan rauhoittavilta. Jos ihastuit kuvaan, kurkkaa Billnäsissä sijaitsevaan kotiin.
Patinoituneet kattoparrut ja lämpimän värikkäitä tekstiilejä. Miten kaunista ja levollista! Lisää kuvia kajaanilaiskodista löydät täältä.
Vanhanajan leivinuuni kutsuu viihtymään keittiössä. Pitäisikö vihdoin testata juurileivontaa?
Ajan koristamat puuesineet tuovat lämpöä vaaleaankin kotiin. Jos inspiroiduit, haluat varmasti nähdä kaikki kuvat tästä kodista.
Pikkuesineistä, kynttilöistä ja viherkasveista kootussa asetelmassa riittää tutkailtavaa pidemmäksikin toviksi. Tässä vaatesuunnittelijan kodissa sisustus tosin vaihtuu vikkelästi. Katso kaikki kuvat!
Eikö tämä sänky näytäkin ihanan muhkealta ja lämpimältä? Saako nukkua kevääseen asti?
Sillä välin, kun tee porisee hellalla, ehtii hyvin neuloa muutaman kerroksen villasukkaa tai täyttää vähän sudokua.
Jos syksyinen mielesi janoaa kylläisiä värejä ja satut lisäksi pitämään vanhoista taloista, kannattaa ehdottomasti kurkistaa tähän perinnemestarin kotiin, 1800-luvun kartanoon.
Muhkea sohva ja lämmin viltti. Enää puuttuu hyvä kirja!
Omenoista saa hauskasti lämpöä syyssisustukseen. Ohikulkumatkalla voi tietysti napata välipalaa. Kurkkaa keskisuomalaiseen puutaloon, jonka asukkaat ovat rakentaneet omin voimin.
Ruskan värittämä luonto on kuin taidetta. Eikö tämä ruusunoksa tuokin mieleen auringonpaisteen?
Aurinkoisen kuulaana syyspäivänä teen tarkenee hyvin siemailla terassilla. Nyt nautitaan!
Kommentoi »