Herkullisin joulu ikinä! Kaikkien aikojen Jouluherkut -lehti tarjoaa houkuttelevia ohjeita koko juhlakauden ajaksi

MAINOS
Herkullisin joulu ikinä! Kaikkien aikojen Jouluherkut -lehti tarjoaa houkuttelevia ohjeita koko juhlakauden ajaksi
Kaikkien aikojen Jouluherkut on ilmestynyt entistä monipuolisempana ja runsaampana! Tuore numero sisältää kaikkiaan 74 oman joulukeittiömme reseptiä, joiden avulla sinä ja läheisesi voitte kokata ja viettää kaikkien aikojen herkullisinta joulua.
Julkaistu: 18.11.2020
Lehden kannessa on kuva suklaalusikoista, joita voit maustaa monin eri tavoin. Kuva: Johanna Myllymäki
Kaikkien aikojen Jouluherkut on Suomen suosituin ja monipuolisin jouluruokalehti. Se keskittyy sataprosenttisesti vuoden suurimman ruokajuhlan iloihin pikkujoulujen naposteltavista jouluaaton ateriaan, joulukakkuihin ja -makeisiin sekä uuden vuoden tarjottaviin asti. Ohjeiden joukossa on niin helppoja ja nopeatekoisia kuin enemmän taitoja ja kokemusta vaativia, sekä makeita että suolaisia makuyllätyksiä.

Hae oma Kaikkien aikojen Jouluherkut -lehtesi nyt lehtipisteestä hintaan 9,90 euroa tai tilaa digilehti tästä!

Mika Rampa tarjoilee lehdessä joulutorttuja peräti neljällä uudella ja erilaisella tavalla. Kuva: Satu Nyström
Tämän vuoden numeroon Perinneruokaa Prkl -blogia pitävä Mika Rampa on kehitellyt uudenlaisia joulutorttuja. Lisäksi hän antaa vinkkejä, kuinka piparkakuista voit sommitella taulun tai vaikka veikeän viirinauhan.
Joulu ei ole mitään ilman herkullista joulukakkua, kuten tätä suussasulavaa omena-vaniljakakkua. Kuva: Satu Nyström
Lisäksi kakkumestari Markku Kopra on ideoinut supermaistuviin makupareihin perustuvia joulukakkuja, jotka todella ovat vaivan väärtejä, ja ruokatoimittajamme Annika Elomaa on leiponut tämän joulunajan hittejä, muhevia monivärisiä leipiä. Tietysti mukana on myös lasten karkipaja sekä ideoita joulumyyjäisiin että ruokalahjoiksi.
Lasten karkkitehtaassa valmistetaan muun muassa suklaakrokanttia, joka on rapeaakin rapeampaa rouskuteltavaa. Kuva: Johanna Myllymäki
Värikkäät keksit menevät kuin kuumille kiville myyjäisissä. Kuva: Johanna Myllymäki
Jouluherkut-lehdessä on tarjolla myös runsaasti suolaisia herkkuja. Tämä jouluna kokataan ruokia, joita rikastuttavat lähi-idän mausteet. Lopuksi valmistetaan ruokatoimittaja ja keittokirjailija Kaisa Niemisen vinkeillä taivaallista syötävää kaikesta siitä, mitä mahdollisesti on jäänyt yli pyhien ruokapöydistä.
Tänä jouluna aaton pöytään nostetaan lähi-Idän uskomattomia klassikoita ja niiden uusia ja moderneja versioita. Kuva: Satu Nyström
Maista mausteista kombuchaglögiä. Ihastut varmasti! Kuva: Johanna Myllymäki

Kaikkien aikojen Jouluherkut on myynnissä 18. marraskuuta alkaen. Hinta 9,90 euroa. Hae omasi nyt lehtipisteestä!

Kommentoi »