Joulun reseptit yksissä kansissa! Kaikkien aikojen Jouluherkut on herkkusuun toivelehti

MAINOS
Joulun reseptit yksissä kansissa! Kaikkien aikojen Jouluherkut on herkkusuun toivelehti
Kaikkien aikojen Jouluherkut -lehti saa veden kielelle. Testaa viettelevää suklaakakkua, parhaita joulupullia ja tietysti joulupöydän rakkaimpia klassikoita. Entä oletko jo kuullut tunkutarjottimesta?
Julkaistu: 20.11.2019
Kaikkien aikojen Jouluherkut -lehti kokoaa yhteen joulukauden parhaat reseptit, joilla hurmaat vieraat pikkujoulun illanvietosta joulupöytään. Mukana on kaikkiaan 79 uutta reseptiä ja vinkkiä!
Mukana on kaikkien aikojen klassikkoreseptit irtileikattavina reseptikortteina sekä tämän juhlakauden trendiherkut. Esimerkiksi näyttävän tunkutarjottimen tai herkkukranssin voi koota makeana tai suolaisena versiona. Näitä on testattava!
Tunkutarjotin – vastustamaton herkkukimara joulunajan juhliin.
Jälkiruokapöydän tai kahvihetken kruunaavat toinen toistaan viettelevämmät herkkukakut. Kukaan ei voi vastustaa pähkinäistä suklaakakkua tai joulun mehevimpiä pullia. Lehden ohjeilla leivot myös parhaat piparit ja lasten kanssa pyöräytettävät leivonnaiset. Unohtamatta makeisia!

Hae omasi nyt lehtipisteestä!

Kaikkien aikojen Jouluherkut on myynnissä 20.11.2019 alkaen.
Tilaajat voivat lukea lehden vapaasti digilehtenä, ja lehti toimitetaan kotiin heti Postin lakon päätyttyä. Pahoittelemme lakosta johtuvaa viivästystä!
Kommentoi »