Kahvinkeitin on aamu-unisen rakkain ystävä – tässä 10 erilaista vaihtoehtoa, joiden kanssa päivä alkaa paremmin

MAINOS
Kahvinkeitin on aamu-unisen rakkain ystävä – tässä 10 erilaista vaihtoehtoa, joiden kanssa päivä alkaa paremmin
Kahvinkeitin on kodin luottomasiina, ja siitä syystä sen täytyykin suoriutua tehtävästään moitteettomasti. Kokosimme 10 erilaista kahvinkeitintä, joiden joukosta löytyy sopiva niin hifistelijälle kuin perussumppiin mieltyneellekin. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Kahvinkeittimet, jotka tekevät aamustasi paremman

1. Punainen hifistelijä

KitchenAidin Pour Over -kahvinkeitin lämmittää veden täsmällisesti ja lisää sitä sykäyksittäin, jolloin kahvi hautuu samaan tapaan kuin käsin vettä kaadettaessa Se tarkoittaa, että kahvinporot ehtivät kehittää täyteläisen aromin, ja sinä voit nauttia baristan maineesta. Keittimessä voi keittää 2–8 kuppia kahvia. Saatavilla myös hopeinen vaihtoehto.

2. Isommalle porukalle ja vaikka koko päiväksi

Kun yksi ei riitä, tarvitaan tuplat. Severinin mallissa voi keittää kerralla 2 x 8 eli 16 kuppia kahvia ja pitää ne lämpinä termoksessa.

3. Retromallinen kahvinkeitin tyyliä arvostavalle

Russel Hobbsin Retro uuttaa kahvin niin, että saat siitä parhaat aromit esiin. Näytöstä näet, missä vaiheessa kahvinkeitto on. Pestävä suodatin on helppo pitää puhtaana. Laite tekee kerralla jopa 10 kuppia kahvia.

4. Luottokeitin jokaiseen keittiöön

OBH Nordican edullinen kahvinkeitin tekee kerralla kuusi kuppia kahvia, mahtuu pieneenkin keittiöön ja sisältää tippalukon ja irrotettavan suodattimen.

5. Sekakäyttäjien kotiin

Kun aamiaispöydässä istuu sekä teenjuojia että kahvikissoja, ratkaisu on Severinin tuplakeitin. Sen avulla voit keittää kerralla kahdeksan kuppia sekä teetä että kahvia. Nerokasta!

6. Kiireiselle sinkulle

Jos taas olet taloutesi ainoa kahvinjuoja etkä oikeastaan koskaan ehdi juoda kahvia kotona, tarvitset pikkukeittimen ja termosmukin. Kätevää!

7. Tuoreutta arvostavalle pikkuperheelle

Jos haluat jauhaa papusi itse, tarvitset kahvimyllyn. Kätevintä on siis ostaa keitin, jossa on mukana kahvimylly. Cason kompakti laite on tyylikäs ratkaisu sinulle, jolle riittää kerralla pienempi erä kahvia.

8. Tuoreutta arvostavalle suurperheelle

Russell Hobbsin Grind & Brew jauhaa pavut ja keittää vaikka kymmenen kuppia kerralla. Jauhatusasetuksia on yhdeksän, kahvin vahvuuden voi säätää ja tarjolla on automaattinen virrankatkaisu. Jotta aamut olisivat rennompia, keittimessä on myös ajastin. Tästä ei kahvinkeitin parane!

9. Käsityöläisyyttä arvostavalle

Bloomingvillen kahvinkeitin toimii Pour Over -menetelmällä, eli käsipelillä: kaada vettä purujen päälle hiljakseltaan. Pelittää myös mökillä!

10. Kuppi kerrallaan

Wilfan kätevä pikku suodatin valmistaa kahvia kupin kerrallaan. Laita kahvi suodattimeen, täytä suodatin kuumalla vedellä, anna hautua 30 sekuntia ja kaada loput vedestä suodattimeen. Valmista! Vaikeinta on valita väri: tarjolla on punaisen lisäksi keltainen ja valkoinen versio.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 27.5.2019
2 kommenttia