Juhlakakku – 5 ihanaa vaihtoehtoa
Ruoka
Juhlakakku – 5 ihanaa vaihtoehtoa
Juhlakakku on juuri sopivasti päivänsankarin näköinen ja makuinen! Kokeile, löytyisikö näistä viidestä eri reseptistä mieluinen juhlakakku juuri sinulle.
26.5.2016
 |
Kotivinkki

Herkkuja sitruunan syöneelle

Sitruunavaahdolla täytetty raikas marenkikakku kruunaa keväisen juhlan. Kuorruta tyylikäs juhlakakku sveitsiläisellä marengilla, ja koristele vapaalla tyylillä. Katso sitruunaisen marenkikakun ohje!

Makeaa minttumaakarille

Ihanan juhlava suklaajuustokakku saa raikkautta mintusta. Voit valmistaa kakun myös alkoholittomana, kun korvaat kermalikööri esimerkiksi kaakaolla. Katso minttu-suklaajuustokakun ohje!

Kesän lapselle

Kesä, mansikat ja juhlat kuuluvat yhteen. Mansikan lisäksi tässä juhlakakussa maistuvat täyteläinen manteli ja raikas sitruuna. Katso mansikkatäytekakun ohje!

Raikkaiden makujen ystävälle

Näyttävän ja herkullisen mangojuustokakun voi hyvin valmistaa jo pari päivää ennen juhlia. Etsi keksihyllystä gluteenittomia keksejä, niin tämä juhlakakku sopii myös keliaakikolle. Katso mangojuustokakun ohje!

Suklaahiirelle ja herkuttelijalle

Haluatko säväyttää juhlavieraasi upealla luomuksella? Tee syntisen hyvä suklaakakku! Tämä kakku vaatii hieman vaivannäköä, mutta lopputulos on upea. Kakun täytteeksi tulee marenkia ja päälle valutetaan suklaa-ganache. Katso syntisen hyvän suklaakakun ohje!

Kommentoi »