Jotain muuta kuin tonttuja tai tähtösiä! Jouluverhot ihastuttavat nyt runsaudella ja rohkeilla kuviolla – kurkkaa 7 trendikästä poimintaa

MAINOS
Jouluverhot tuovat sisustukseen lämpöä ja kodikkuutta, ja ne myös virittävät vuoden suurimman juhlan tunnelmaan. Tänä jouluna kaikkein trendikkäimmissä verhoissa on reilusti runsautta, poimuja, kuvioita ja pituutta. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Jouluverhot: 7 trendikästä suosikkia

1. Erilainen kranssi

Tämä kranssi ei varise eikä pölise! Seinäverho on mainio idea, koska sillä saa luotua kotiin helposti jouluisen tunnelman. Ripusta verho olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen ja virittäydy juhlaan.

2. Raikkaat jouluverhot

Jos et halua kotiin liikaa punaista, ovat punavalkoiset jouluverhot freesi mutta silti teemaan sopiva valinta. Näissä puuvillaverhoissa on koristeelliset joulukuusi- ja tähtikuviot.

3. Tulppaanien taikaa

Rehevät ja maalaukselliset tulppaanikuviot takaavat, että näitä jouluverhoja voi hyvin käyttää kevääseen asti. Punavihreä väriyhdistelmä on klassikko, joka sopii sekä vaaleisin että tummiin sisustuksiin. Sivuverhot ripustetaan ikkunaan sormikoukkujen tai piilolenkkien avulla.

4. Amerikkalaisia vivahteita

Näissä verhoissa on mukana myös iloinen joulutervehdys. Yksivärinen kaistale on erotettu ornamenttikuvioidusta kankaasta samettinauhalla, mikä antaa verhoille viimeistellyn ilmeen. Täydennä tyyli ja ripusta ikkunaan jouluverhojen seuraksi kullanvärinen tähti.

5. Brittityyliset jouluverhot

Näissä jouluverhoissa on ripaus brittityyliä, jossa suositaan kukallisia tapetteja ja kankaita. Lisäksi muodikkaat murretut värit, komeat kuviot ja poimutusnauhat tekevät näistä jouluverhoista yksinkertaisesti upeat. Samettiset kaunottaret sopivat yhtälailla niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin.

6. Punaisen pauloissa

Punaiset verhot ovat aina näyttävä ilmestys. Nämä pellavaverhot poimuttuvat kauniisti ja näyttävät yhtä runsailta kuin samettiverhot. Muista, että poimutettujen verhojen pitää aina ulottua lattiaan asti; liian pitkät verhot ovat parempi vaihtoehto kuin liian lyhyet.

7. Aina yhtä tyylikäs sametti

Sileä sametti on talven trendikkäin materiaali. Jos et pidä lämpimistä väreistä, on vihreä nappivalinta jouluverhojen väriksi. Hillityt sävyt tuovat vaaleaan olohuoneseen sopivasti väriä ja rauhallista tunnelmaa.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 3.12.2019
Kommentoi »