Meillä kotona -kaupat

Hoi himojouluttaja! Vuoden kutkuttavin aika lähestyy – tässä 13 tuotetta, joilla tuot ripauksen joulun taikaa kotiisi jo nyt

MAINOS
Hoi himojouluttaja! Vuoden kutkuttavin aika lähestyy – tässä 13 tuotetta, joilla tuot ripauksen joulun taikaa kotiisi jo nyt
Jouluun on vielä tovi, mutta valmistautumisen voi onneksi aloittaa koska vain! Meillä kotona -kaupoista löydät hauskimmat, aikaa kestävät joulukoristeet ja jouluiset sisustustavarat.
Julkaistu: 23.9.2021

1. Joulu on jo ovella

Anna naapureidenkin tietää, että teillä asuu jouluttaja. Kuivakukkakranssi sopii ympärivuotiseksi koristeeksi oveen tai seinälle sisätiloihin. Kukkatehtaan kranssi on tyylikkäästi puolikukitettu ja sidottu kauniiseen metallirenkaaseen. Kranssin koko 25–30 cm. Värivaihtoehtoja on useita – valitse haluamasi pudotusvalikosta ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin!

2. Lämmintä peittoa ylle

Joulu voi saapua sohvalle jo syksyllä, vai mitä? Klippan Yllefabrikin harjatusta lampaanvillasta valmistettu Ralph-peitto tuo joulun tunnelmaa pimeisiin iltoihin. Materiaalina käytetty luomuvilla saadaan lampaista, joiden kasvatuksessa ei ole käytetty kemikaaleja tai antibiootteja. Viltin mitat ovat 130 x 200 cm.

3. Lähetä joulupukille viesti ristipistoin

The Folklore Companyn ristipistotaulu tuo ripauksen huumoria joulun odotukseen. Tee taulu joululahjaksi ystävälle tai ripusta se omalle seinällesi joulupukin nähtäville. Aloittelijallekin sopiva DIY-pakkaus sisältää ristipistotyön tekoon tarvittavat välineet ja materiaalit. Kehys ei kuulu pakettiin. Valmiin taulun koko on 41 x 33 cm.

4. Tee itse -joulukalenteriin voi laittaa lupauksia tai herkkuja

Nordalin joulunkalenteriin piilotat juuri sellaisia yllätyksiä, joista luukkujen avaaja taatusti ilahtuu. Valkoisista, kultaisilla kuvioilla koristelluista laatikoista saa koottua vaikka joulukalenteripyramidin. Kultaiset numerotarrat tulevat mukaan, joten boksit voi halutessaan käyttää myös lahjalaatikoina. Laatikoiden mitat 10 cm x 10 cm x 10 cm.

5. Koska joulukalentereita ei voi olla liikaa...

Odotus tiivistyy siihen hetkeen, kun ensimmäisen luukun on aika avautua. Vaikka siihen on vielä tovi, voi kodin jouluista tunnelmaa lisätä Sirkku Saukonojan kuvittamalla joulukalenterilla. Sen hämyiset sävyt kaunistavat kotia jo ennen joulukuuta. Kalenterin koko on A4.

6. Nyt kynttilät pienet syttyy

Pieniä tuikkukippoja ei ole koskaan liikaa! Bloomingvillen lasisessa, tähden muotoisessa astiassa pikkukynttilät palavat turvallisesti, ja sen kaunis smaragdin sävy pehmittää tuikun valoa. Koko 9 x 2,5 cm.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

7. Joulun tähti

Paperinen joulutähti on eleettömän tyylikäs koriste, joka sopii myös syyskodin kaunistukseksi. Ripusta tähti ikkunaan tai laske se tasolle, johon voit koota myös muita suosikkikoristeitasi asetelmaksi. Broste Copenhagenin tähden halkaisija on 30 cm.

8. Paketit piiloon lahjasäkkiin

Tämä pyykkikassi muuntuu käden käänteessä pukin lahjasäkiksi. Tukevaa kassia voi käyttää myös olohuoneessa vilttien ja sohvatyynyjen säilyttimenä. Tai miksi ei vaikka isompien lahjojen kestolahjakassina. Bloomingvillen puuvillaisessa kassissa on harmaalla pohjalla pieniä valkoisia pilkkuja, melkein kuin lumisadetta! Kassin koko on 42 x 52,5 cm.

9. Kaunis astiasto on puoliruokaa

Fylklövernin Juleminner-jouluastiasto kruunaa joulupöydän, mutta niillä voi tunnelmoida jo loppusyksyn pikkujouluissa. Poroilla, vehreillä kuusilla ja lumen peittämillä taloilla kuvioidut astiat tuovat kattaukseen pakkasen puraiseman tuulahduksen talven ihmemaasta. Astiat suunnitellut Linda Svedal Walsøen on saanut inspiraationsa kuvioihin omista joulumuistoistaan.

Kokoa haluamasi kattaus näistä tuotteista

10. Postikortti tuo hyvän mielen

Kortti ilahduttaa ja tavoittaa kaukanakin asuvan tärkeän ihmisen. Jos korttien lähettäminen tuntuu aina jäävän viime tinkaan, siihen voi varautua hankkimalla kortit aikaisin. Se jos mikä on hyvä syy järjestää korttien kirjoitustalkoot jo nyt! Pickmotionin valmistama postikortti on laadukasta lakattua kartonkia. Koko 105 x 130 mm

Hanki kunnon pinkka kortteja kerralla

11. Punaisia poskia köökissä

Punaposkisilla omenoilla kuvioidut keittiöpyyhkeet ilahduttavat keittiössä sekä jouluna että juhannuksena. Finlaysonin Omppu-sarjan luonnosteli Aini Vaari jo vuonna 1972, ja tuotteiden nykyisen kuvion on viimeistellyt suunnittelija Osmi Koskinen. Settiin kuuluu kaksi keittiöpyyhettä: yksi isolla omppukuviolla ja toinen pikkuomenoilla koristettu. Pyyhkeiden mitat ovat 50 x 70 cm.

12. Aika vaihtaa jouluverhot

Vihdoinkin on jouluverhojen aika! Jouluttajan kodista löytyy ehdottomasti omat verhot vuoden tärkeimpään juhlakauteen. Vallilan Tiara-verhon koristeellisten kuvioiden inspiraationa ovat toimineet korut ja kultakirjonnat. Verho on suunniteltu Suomessa ja valmistettu vastuullisesti Turkissa. Koko 140 x 250 cm.

13. Kynttilöiden valoa

Jouluttaja sytyttää kynttilät viimeistään syyskuussa. Nordalin korkeat (30 cm), alaspäin levenevät kruunukynttilät voi hankkia monessa eri värissä. Kynttilän paloaika on jopa 10 tuntia.

Kurkkaa myös muut värit

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »