Meillä kotona -kaupat

Jouluttaja hoi! Kutkuttavan ihanat joulukoristeet ovat jo saatavilla – tilaa ne omaksesi Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Jouluttaja hoi! Kutkuttavan ihanat joulukoristeet ovat jo saatavilla – tilaa ne omaksesi Meillä kotona -kaupoista
Jouluun on vielä hyvä tovi, mutta valmistautumisen voi onneksi aloittaa koska vain! Meillä kotona -kaupoista löydät hauskimmat, aikaa kestävät joulukoristeet ja tilaat ne omaksesi parilla napautuksella.

1. Ripusta rinkelit joulukuuseen

Kankaiset pehmorinkelit ovat hauska lisä tämänvuotiseen joulukuuseen. Simppeli muotoilu ja maanläheiset sävyt saavat ne sointumaan moneen koristelutyyliin. Pakkaus pitää sisällään neljä herkullisen väristä rinkeliä.

2. Tonttu sopii kuuseen ja pöydälle

Puinen tonttu sopii partioimaan mihin vain: se ilahduttaa olemuksellaan esimerkiksi asetelmassa, ovenkahvassa tai kuusen oksalla. Pyökistä ja tammesta valmistetussa hahmossa on nahkanaru ripustusta varten. Tontun korkeus 12 cm.

3. Kenen lahja pääsee joulusukkaan?

Pehmoiseen joulusukkaan saa piilotettua monta pientä pakettia. Kaunis ja trendikäs kanelin väri tuo vaihtelua perinteiseen punaiseen. Tupsuin koristeltu sukka on valmistettu puuvillasta, ja sen voi tarvittaessa pestä 30 asteessa. Sukan korkeus 50 cm, leveys 30 cm.

4. Kalenteri, joka ilahduttaa vuodesta toiseen

Kankaisen kalenterin voi nostaa seinälle ennakoimaan joulua jo varhain, ja joulukuun koittaessa ripustat siihen pieniä yllätyksiä. Jokaiselle päivälle löytyy oma metallinen rinkulansa, johon tontun jättämän lahjan voi solmia vaikkapa lahjanarulla.

5. Klassinen (ja kaunis) kuusenjalka

Mistä löytyisi minimalistinen, katseita ja aikaa kestävä kuusenjalka? No vaikka tästä! Jalan pinta on harmaata mattamaalattua metallia ja sen korkeus on 13 cm.

6. Paikka kynttilälle

Siro, raudasta valmistettu kynttilänjalka pääsee käyttöön heti iltojen hämärtyessä. Kun kynttilät kokoaa runsaiksi ryhmiksi, on tunnelma taattu. Kynttilänjalan korkeus 18 cm.

Julkaistu: 3.8.2020
Kommentoi »