Joulutrendi 2016: mustat joulukoristeet
Sisustus
Joulutrendi 2016: mustat joulukoristeet
Tänä jouluna laitamme pikkumustaa ylle, ainakin kuuseen ja ikkunalaudoille. Keräsimme kauneimmat mustat koristeet.
17.12.2016
 |
Avotakka
Syvän purppuran väriset huonevehkat, tuttavallisesti kallat, sopivat selkeisiin kimppuihin. Pieni lasimaljakko, Peroba, keramiikkaruukku Form & Flora. Design Lettersin AJ Royal Vintage -teräsmaljakot ja lasipullo, Stockmann, tarjotin Nougat. Etualan kierrätyspaperinen, vedenpitävä ruukku Tre.
Havin uusi Havi's-mallisto lupaa kohtuuhintaista luksusta. Läpivärjätyissä kynttilöissä ja muun muassa lautasliinoissa on ajattomia yksityiskohtia. Hentotuoksuinen Traveller's Candle 4,90 € ja hopeanhohtoinen, kalanruotokuvioinen pöytäkynttilä alk. 9,95 €.
Onko se poro vai bambi? Joulukuusi koristuu tänä jouluna tummin sävyin. Kuusenkoristeen (korkeus 8 cm) kaltaisen siluettimaisen hahmon voi leikata itsekin tukevasta pahvista. House Doctor.
Normann Copenhagenin Norma-kynttelikkö (korkeus 20 cm) on komea kodin koriste. Se on valmistettu valuraudasta. Finnish Design Shop.
 Ai miten kauniisti kulta ja mustat, mattapintaiset koristeet sopivatkaan yhteen. Koristeet, Nordal.
Mattamustat joulupallot näyttävät elegantilta kuusessa. Valitsemalla mattapintaiset koristeet vältyt myös liialliselta bling bling -tunnelmalta. Joulupallot 3,99 €/3 kpl, Ikea.
Muista koristaa kodin lisäksi myös piha. Paristokäyttöinen musta valoköynnös, jossa on 80 ledilamppua, 16,95 €, Ellos.

Lue lisää:

Kommentoi »