Kotivinkki

Joulusukka naiselliseen tyyliin

Joulusukka naiselliseen tyyliin
Somista takan ympärystä eleganteilla korkokenkäsukilla ja luistimilla.  
Julkaistu: 6.7.2010

Valmista joulusukat ylellisistä kankaista ja kankaiden sävyihin sopivista nauhoista ja napeista. Viimeistele saappaiden varret kukan tai sydämen muotoisilla koristeilla. Vanhat kehykset ovat hauska tapa korostaa seinän koristeita.

Näitä tarvitset: *kankaita, nauhoja, nappeja, ompelukoneen tai neulan, lankaa, vanua täytteeksi *teriin balsapuuta, skalpellin, siveltimen ja askartelumaalia 

Tee näin: 1. Suunnittele haluamasi mallinen luistimen ja korkokenkäsukan kaava esimerkiksi sanomalehtipaperille. Leikkaa sukan palat kaavan mukaan kaksinkertaisesta kankaasta. 2. Ompele palat yhteen - sukka tai luistin on kasassa. 3. Lisää koristeita makusi mukaan: ompele käänne kuosillisesta kankaasta, ompele nauhaa, kangaskoristeita tai nappeja koristeiksi. 4. Ompele ripustuslenkki varren yläosaan. 5. Piirrä luistimen terän kaava sanomalehtipaperille sopimaan yläosan mittasuhteisiin. 6. Kopioi kaava 2 mm balsapuuhun, leikkaa skalpellia ja leikkuualustaa käyttäen. 7. Maalaa terä. 8. Ompele terä varsiosaan kiinni, neula lävistää balsapuun helposti.

Kuva Kristiina Hemminki/Studio Fotonokka

Katso myös:

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Oletko kokeillut tuftausta? Nyt viimeistään innostut! Tilaa tarvikepaketti Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »