Kotivinkki

Joulusukka naiselliseen tyyliin

Joulusukka naiselliseen tyyliin
Somista takan ympärystä eleganteilla korkokenkäsukilla ja luistimilla.  
Julkaistu 6.7.2010

Valmista joulusukat ylellisistä kankaista ja kankaiden sävyihin sopivista nauhoista ja napeista. Viimeistele saappaiden varret kukan tai sydämen muotoisilla koristeilla. Vanhat kehykset ovat hauska tapa korostaa seinän koristeita.

Näitä tarvitset: *kankaita, nauhoja, nappeja, ompelukoneen tai neulan, lankaa, vanua täytteeksi *teriin balsapuuta, skalpellin, siveltimen ja askartelumaalia 

Tee näin: 1. Suunnittele haluamasi mallinen luistimen ja korkokenkäsukan kaava esimerkiksi sanomalehtipaperille. Leikkaa sukan palat kaavan mukaan kaksinkertaisesta kankaasta. 2. Ompele palat yhteen - sukka tai luistin on kasassa. 3. Lisää koristeita makusi mukaan: ompele käänne kuosillisesta kankaasta, ompele nauhaa, kangaskoristeita tai nappeja koristeiksi. 4. Ompele ripustuslenkki varren yläosaan. 5. Piirrä luistimen terän kaava sanomalehtipaperille sopimaan yläosan mittasuhteisiin. 6. Kopioi kaava 2 mm balsapuuhun, leikkaa skalpellia ja leikkuualustaa käyttäen. 7. Maalaa terä. 8. Ompele terä varsiosaan kiinni, neula lävistää balsapuun helposti.

Kuva Kristiina Hemminki/Studio Fotonokka

Katso myös:

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Inspiroidu neuleohjeista & tee itse talven kauneimmat käsityöt
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »