Meillä kotona -kaupat

Kuin tontun lakki ja pukin nuttu! Joulunpunaiset yksityiskohdat tuovat kotiin perinteistä juhlatunnelmaa – tässä 8 poimintaa, joihin tykästyimme

MAINOS
Kuin tontun lakki ja pukin nuttu! Joulunpunaiset yksityiskohdat tuovat kotiin perinteistä juhlatunnelmaa – tässä 8 poimintaa, joihin tykästyimme
Joulunpunaisella ei tarvitse kuorruttaa koko kotia, vaan myös yksityiskohdat riittävät oikeanlaisen juhlatunnelman luomiseen. Väriä voi lisätä sisustukseen pieninä annoksina, kuten tekstiileinä tai astioina. Löydä poimintojemme joukosta trendikkäät punaiset tuotteet omaan kotiin tai lahjaksi!
Julkaistu: 11.12.2020

Joulunpunaista kotiin: 8 tuotetta

1. Punainen torkkupeitto tekee joulun

Joulun must-hankinta on punainen villahuopa, joka lämmittää vilukissoja jo pelkän värinsäkin puolesta. Hiippalakin punaisen torkkupeiton alla on mukava ottaa päikkärit jouluaterian jälkeen.

2. Kuusenalusmatto, joka on ilo silmälle

Joulukuusi vaatii seurakseen myös korean kuusenalusmaton, joka viimeistelee kokonaisuuden. Käsinpainetussa juuttimatossa on perinteinen kuviointi pukkeineen, ja sitä katsomalla tulee hyvä joulumieli. Tähän kuusenalusmattoon sopivat ihanasti punaiset ja kullanväriset kuusenkoristeet.

3. Joulujakkara kauden trendivärissä

Joulunpunainen Lyyti-jakkara kääntää katseet. Perinteisistä lypsyjakkaroista inspiroitunut ilme sekä täydellisen herkullinen väri tekevät siitä hauskan ja käytännöllisen kalusteen, josta riittää iloa sisustukseen ympäri vuoden. Lisäksi Lyytit ovat kotimaista tuotantoa: kaikki jakkarat valmistuvat hienopuuseppä Jari Karppisen verstaalla Heinolassa.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Koristelautasessa ihastuttavat punaiset kuviot

Keveillä punaisilla lehtikuvioilla koristellut lautaset ovat raikas näky joulupöydässä ja miksei myös ensi kesän rapujuhlissa. Yhdistä niihin yksivärisiä, joko punaisia tai valkoisia, astioita. Kuviot on maalattu käsityön. Lautaset kestävät konepesun.

5. Herkkupöytä on katettu

Trendikäs pyöreä sivupöytä sopii mainiosti jouluisten naposteltavien tarjoilupöydäksi. Pöydän kansi on moniväristä terrazzo-kivikomposiittimateriaalia. Pöydän alataso on käytännöllinen vaikka kutimen säilyttämiseen.

6. Punasävyinen koristetyyny selättää harmauden

Harmaata sohvaa ilahduttaa, kun se saa seurakseen punavalkoisen tyynyn, jossa on somat lehtikuviot. Trendikäs ruosteenpunainen tyyny sopii hyvin yhteen myös beigen väristen tekstiilien kanssa. Ulrika Gyllstadin suunnittelema puuvillakangas on kudottu Ruotsissa.

7. Tärkeimmät ajatukset muistiin punaisiin kansiin

Muistikirja on ihana keksintö. Siihen voi tehdä työ- ja kauppalistoja tai luonnostella uutta keittiötä. Punaisen Nuuna-muistikirjan kannet ovat kierrätettyä nahkaa, ja sen sisäsivuilla on erilaisia graafisia viivoituksia. A5-kokoinen muistikirja solahtaa keveästi myös käsilaukkuun.

8. Väriä seinille julisteilla

Joskus pienikin annos vahvaa väriä vaikuttaa isosti sisustuksen tunnelmaan. Tämä herkkä ja mystinen juliste tekee terää valkoisille seinille ja ilahduttaa varmasti ystävää, jonka koti kaipaa hieman särmää.

Kommentoi »