Joulun hittilahjat – katso 5 tärppiä!
Mainos
Joulun hittilahjat – katso 5 tärppiä!
Kaupallinen yhteistyö: Finnish Design Shop.Vältä jokajouluinen kiire ja tee ostoksesi verkossa! Finnish Design Shopin valikoimista löydät sopivan lahjan jokaiselle.
Julkaistu 1.12.2016
Meillä kotona

Aloittelevalle arkkitehdille

Lego Architecture -sarja tuo maailman ihmeellisimmät rakennukset kotiisi. Sarja sai alkunsa halusta ilmaista arkkitehtuuria legopalikoiden avulla. Se on täydentynyt muun muassa Big Beniä ja Louvrea esittävillä rakennuksilla. Yli 12-vuotiaille soveltuva rakennussarja tarjoaa mukavaa tekemistä joulun välipäiville.

Eläinrakkaalle

Taiteilija Teemu Järven aiheet kumpuavat läheisestä luontosuhteesta: hän viettää puolet vuodestaan luonnossa. Luontoaiheisiin erikoistuneen taiteilijan kauris-, mäyrä- ja orava-aiheiset julisteet on painettu millimetrin paksuiselle, suomalaiselle koivuviilulle.

Järjestyksen ystävälle

Nils Strinningin suunnittelemaan String Pocket -hyllyyn saat sijoitettua esille niin kirjat, astiat kuin pikkutavarankin. Vuonna 2005 suunnitellusta hyllyköstä on muodostunut klassikko, joka sopii mihin tahansa tilaan keittiöstä lastenhuoneeseen. Hyllyä on saatavilla kymmenessä eri värissä.

Lego Architecture -sarjasta löytyy Big Benin lisäksi muun muassa Louvre ja Buckingham Palace.
Teemu Järven julisteissa esiintyvät kauriin lisäksi mäyrä ja orava.
String Pocket  -hyllyä on saatavilla kymmenessä eri värissä.

Intohimoiselle kokkaajalle

Eva Solon Nordic Kitchen -sarjassa yhdistyvät käytännöllisyys ja tyylikäs muotoilu. Sarjaan kuuluvat muun muassa sekoituskulho, leikkuulauta, paistokasari ja paistinpannu, joita saa useassa eri koossa. Helppokäyttöisyys yhdistyy viimeisteltyihin yksityiskohtiin, esimerkkinä leikkuulaudan nahkainen nyöri.

Nautiskelijalle

Selkeälinjaiset Marimekon Oiva-astiat ovat moderneja klassikoita. Joululahjaksi sopivaa, punavalkoista glögimukia koristaa Maija Louekarin suunnittelema Räsymatto-kuosi. 

Astiasarja sisältää kulhoja, mukeja, lautasia, kannuja ja kaatimia, joita on saatavilla niin yksivärisenä kuin värikkäissä kuvioissa. Viimeistele lahja pullollisella glögiä!

Eva Solon Nordic Kitchen -tuotteisiin kuuluu muun muassa alumiinista valmistettu kasari.  
Marimekon Oiva-astioita koristavat useat eri kuosit. Glögimukin Räsymatto-kuvion on suunnitellut Maija Louekari. 

Finnish Design Shopin valikoimasta löydät lahjavinkit sisustajille ja designin rakastajille. Valikoima täydentyy jatkuvasti, minkä lisäksi löydät joka päivä uuden tarjouksen kaupan joulukalenterista. Lahjat ehtivät perille jouluksi, kun tilaat ne 20.12. mennessä. Yli 100 euron tilauksissa on ilmainen toimitus ja joulukuun ostoksia ehdit palauttaa 15.1.2017 asti.

Lue lisää:

Kommentoi »