Joululahjat lapsille
Ihmiset
Joululahjat lapsille
Mietinnässä joululahja? Nappaa tästä kivat ideat!
Julkaistu 28.11.2016
Kotivinkki

Torkuttajalle

Asustaako teillä aamu-uninen koululainen? Herätys! Pirtsakka Muumi-herätyskello on kivannäköinen omalla yöpöydällä, ja klassikko-piirretyn hahmot ovat hauskoja monen teini-ikäisenkin mielestä. Herätyskelloissa valittavana myös Haisuli ja Muumipappa. Kello on muovia, ja siinä on liukusekuntiosoitin, torkku ja valo, 49 e, Saurum. 

Kässäilijälle

Askartelupaketti voi saada koululaisen innostumaan käsitöistä ja tarjoaa myös viihdykettä automatkoille. Virkkuuaskartelupaketti sopii parhaiten 5 - 12-vuotiaille. Ihan koukussa -askartelupaketti, 16,50 e, Oppi & ilo. 

Lukutoukalle

Kirja on aina hyvä lahja. Kun kirjaa valitessa miettii hetken saajan ikää ja kiinnostuksen kohteita, kirjalahja ei voi mennä mönkään. Siiri-kirjat hurmaavat leikki-ikäisen, ja keppihevosista kertova tarina sopii varsinkin aloittelevalle heppatytölle tai keppistelijälle. Siiri ja Heppa Huoleton, 12,90 e, Tammi.

Pienelle pullerolle

Pehmoinen collegehaalari on lämmin ja käytännöllinen lahja. Se päällä kelpaa vauvan köllötellä viltillä ja taaperon työnnellä kärryjä. Newbie-malliston haalari on 100 % puuvillaa, koot 50 - 86 cm, 20 e, Kappahl.

Pyjamabileisiin

Varma hitti teinien ja isompien koululaisten illanviettoon! Pelatessa voi käyttää omaa puhelinta tai pelin kortteja. Selfie-peli, 29,90 e, Plasto.

Touhukkaalle taaperolle

Potkumopo on klassikkolelu, joka säilyy lasten suosikkina vuodesta toiseen. Yleensä potkuttelun taito kirkastuu, kun taapero lähestyy kahta vuotta. Mopo käy niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Uusi poliisimopo on varmasti pienen pärisyttelijän mieleen, noin 30 e, Plasto.

Vesipedolle

Ikioma kylpytakki on tärkeä osa sauna- ja kylpyiltoja. Kun takkia ostaa lahjaksi, voi huoletta ostaa vähän reilumman, jotta takki menee pidempään käytössä - vyöllä takki pysyy hyvin päällä, ja hihoja voi aina kääriä. Jääkarhukylpytakki on polyesteria, koot 92 - 122 cm, 27,95 e, Lindex.

Legointoilijalle

Rakentelija ilahtuu aina legoista. Hauska kirja yhdistää tarinat ja puuhastelun. Mukana tulee legopalikoita, joista voi rakennella muun muassa paloauton. Kirja on tarkoitettu yli 6-vuotiaille, 17 e, WSOY.

Muumifanille

Muumit ovat pop monen leikki-ikäisen mielestä. Hauskoissa Pikku Myy -seikkailuissa sattuu ja tapahtuu, ja jutut naurattavat. Kirjat hauskuuttavat niin tyttöjä kuin poikia. 16 e, Tammi.

Pelaajalle

Muumipeikon kalaretki valittiin vuoden parhaaksi lastenpeliksi. Helppotajuinen peli alle kouluikäisille, 14,90 e, Peliko.

Tyylitaiturille

Oma käsilaukku kulkee mukana leikkitreffeillä ja harrastusilloissa. Trendisävy viininpunainen yhdistettynä hapsuihin on tyylilyylin valinta. Lasten pieni olkalaukku on tekonahkaa, 10 e, H&M.

Kommentoi »