Meillä kotona -kaupat

Enemmän kuin yhden illan ilo! Aito villapeitto ja 5 muuta joululahjaa, joille löytyy käyttöä vuosiksi – osta tuotteet Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Enemmän kuin yhden illan ilo! Aito villapeitto ja 5 muuta joululahjaa, joille löytyy käyttöä vuosiksi – osta tuotteet Meillä kotona -kaupoista
Parhaista joululahjoista riittää iloa pitkään! Panosta paitsi käytännöllisyyteen myös laatuun – eikä tietenkään ripaus arjen estetiikkakaan ole pahitteeksi. Kurkkaa poiminnat ja osta paketit Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 25.11.2020

6 joululahjaa, joille löytyy käyttöä vuosiksi

1. Hylly on kätevä apuri

Siro seinähylly ratkaisee monta pientä sisustuspulmaa. Se sopii keittiöön sekä astia- että maustesäilyttimeksi. Makuuhuoneessa hylly toimii minikirjastona, olohuoneessa taas lempiesineiden ja pienten viherkasvien säilytyspaikkana. Pienessä kylpyhuoneessa hyllylle voi asetella kauneimmat kosmetiikkaputelit, jotka muuten kätkeytyisivät laatikoiden uumeniin.

2. Komea ja kestävä marmorivati

Vihertävä marmorivati on näyttävä ilmestys ruoka- tai sohvapöydällä. Asettele sen päälle joulukoristeita, hyasintteja tai vaikka herkkuja. Värikkäät, eksoottiset hedelmät näyttävät erityisen hyviltä tummaa marmoripintaa vasten. Tämä kestää sukupolvelta toiselle!

3. Villapeittoa ylle

Mitä olisikaan sohva ilman torkkupeittoa? No, aika tylsä ja tyhjän näköinen ainakin! Pehmoinen villahuopa runsastuttaa sohvan ilmeen hetkessä, ja sen lämmössä on ihana torkahdella. Ruskeasta ja valkoisesta villalangasta kudottu eläväinen torkkupeitto sopii niin tummien kuin vaaleidenkin sohvien seuraksi. Villasta valmistettu peitto pysyy kuohkeana ja raikkaana, kun sitä tuulettaa säännöllisesti.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Oikea aikakone

Oletko kyllästynyt vilkuilemaan kelloa puhelimen näytöltä? Moni on, ja siksi paristolla käyvä klassinen seinäkello on taas trendikäs sisustuselementti. Messinkireunuksella kehystetty seinäkello ilahduttaa monessa tilassa ja tyylissä.

5. Pöytä koreaksi serviettirenkailla

Sileät, messinkiset serviettirenkaat ovat aina in. Tänä jouluna hohdokas rengas pujotetaan rennon pellavalautasliinan ympärille tuomaan kattaukseen hieman lisää bling blingiä.

6. Lautasliina on aina tarpeen

Pellavaiset lautasliinat sopivat paitsi juhlakattaukseen myös tuomaan ylellisyyttä arkeen. Pestävät lautasliinat ovat myös ekologisempi vaihtoehto kuin kertakäyttöiset paperiservietit, ja pellavahan tunnetusti vain paranee käytön myötä. Musteensiniset lautasliinat ja yltä löytyvät messinkiset serviettirenkaat muodostavat juhlakauden näyttävimmän parin.

Kommentoi »