Kotivinkki

Joululahja naiselleJoululahja naiselle

Haussa joululahja elämäsi tärkeälle naiselle? Nappaa tästä ideat!
Teksti Kotivinkki

Trendikkäälle sisustajalle

Kaunis tyyny on helppo tapa piristää kodin ilmettä. Tässä tyynyssä on trendikästä makrame-tyyliä, ja se sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen. Makrame-tyynynpäällinen, 29,90 e, Indiska.

 

Teehetkiä muumifanille

Keräileekö rakkaasi muumimukeja? Siinä tapauksessa hän todennäköisesti hullaantuu myös Pikku Myy -vedenkeittimeen. Kaveriksi paketti ihanaa teetä! Vedenkeitin, 99 e, Prisma.

 

Kotimaisen designin ystävälle

Korujen ostaminen toiselle on aina haaste, mutta jos tiedät, että joululahja menee naiselle, joka a) käyttää näyttäviä korviksia ja b) tykkää kotimaisesta designista, tässä on aika varma valinta. Hernéen Fringe-korvakorut ovat kierrätysnahkaa, 22 e, Weecos.

 

Turvallisuutta esteetikolle

Löytyykö keittiöstä palosammutinta? Nyt turvallisuutta voi luoda  tyylikkäällä tavalla: Oiva Toikan muotoilemalla ensisammuttimella, jonka sammutusaine on myrkytön ja biohajoava. Phoenix-ensisammutin, 79,90 e, Jalo Helsinki.

Omaan kotiin muuttaneelle

Kaunis pussilakanasetti kelpaa innokkaalle sisustajalle tai vaikka hiljattain omaan kotiinsa muuttaneelle nuorelle. Tässä lakanasetissä on ripaus joulun tuntua, mutta se sopii hyvin myös ympäri vuoden käytettäväksi. Rosenrips-perkaalipuuvillapussilakana, 29,95 e, Ikea.

Naiselle, jolla on kaikkea

Haussa joululahja naiselle, jolla on jo kaikkea? Varma valinta on ostaa kauniita, arkisia kulutustavaroita. Esimerkiksi keittiön leikkuulaudat kaipaavat säännöllistä päivitystä. Leikkuulauta tammea (30 x 40 cm), 33,90 e, Granit.

Hemmottelua luomuna

Suklaasta ei jouluna voi saada tarpeekseen. Flow Kosmetiikan appelsiinilta ja suklaalta tuoksuva luomukuorinta sisältää luomuruokosokeria ja suklaata - ja on kaiken lisäksi valmistettu Suomessa, 18,60 e.

Keittiön hengettärelle

Laadukas keittiön pienkone nostaa ruoanlaiton ihan uudelle tasolle. Sauvasekoitin käy monenlaiseen ruoanlaittoon. Sauvasekoittimien Rolls Royce valmistetaan edelleen käsityönä Sveitsissä, Bamix Swissline M200, 249 e.

Käsityöintoilijalle

Hauska joululahjaidea käsityöihmiselle: osta lankakaupasta setti ihania lankoja! Sirdar Gorgeous on uutuuslanka, joka sopii käsivarsineulontaan tai jättipuikoille, 13,20 e, 6 värivaihtoehtoa.

Joulufanille

Houkutteleva keittokirja on aina hyvä lahjaidea innokkaalle kotikokille. Joulufiilistelijälle täydellinen valinta on Emma Iivanaisen neljäs keittokirja Emman makea joulu (Docendo). 

Kissanaiselle

Juliste ilahduttaa kauniiden printtien ystävää ja jokaista oman elämänsä kissanaista. Juliste, 19 e, Papershop.

Julkaistu: 2.12.2016