Mitä joululahjaksi kotoilijalle? Kurkkaa 10 lahjaideaa, jotka ilahduttavat sisustamisen ystävää

MAINOS
Mitä joululahjaksi kotoilijalle? Kurkkaa 10 lahjaideaa, jotka ilahduttavat sisustamisen ystävää
Hanki kotoilijalle joululahja, joka ilahduttaa käytännöllisyydellä, laadulla ja tyylikkyydellä. Kokosimme yhteen 10 suosikkituotettamme, joiden joukosta löydät sopivat lahjat niin sohvapesäköille kuin kotikokeillekin. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.
Julkaistu 11.12.2019

Joululahja kotoilijalle: 10 ideaa

1. Talviunia nukkuvalle

Kaikki arvostavat ylellisen tuntuisia petivaatteita ja hyviä unia. Pellavainen pussilakanasetti täyttää nämä toiveet, ja 12 värivaihtoehtoa takaavat, että niiden joukosta löytyy sopiva jokaiseen tyyliin.

2. Viluvarpaalle

Lampaannahasta valmistetut kotitossut ovat lämpimät mutta silti hengittävät. Avoimen slip in -mallin ansiosta tossut on helppo sujauttaa jalkaan. Tukeva kumipohja takaa pidon liukkaamillakin lattioilla.

3. Intohimoiselle kotikokille

Nahasta valmistettu esiliina pitää vaatteet suojattuina ruoanlaiton tiimellyksessä. Kestävän materiaalin ansiosta se pysyy siistinä kokkauskerrasta toiseen: kunhan nahan säännöllisestä hoidosta pitää kiinni, voi suurimmat roiskeet vain pyyhkäistä pois.

4. Rennolle sisustajalle

Ribbineuloksinen torkkupeitto on trendikkäästi sopivan huoleton. Joululahjapakettiin voi piilottaa myös samaan sarjaan sopivat koristetyynynpäälliset.

5. Rennolle kotoilijalle

Pehmeästä puuvillasta valmistetussa flanellipaitulissa viihtyy vaikka koko päivän. Pitkä, suora malli ja tummanharmaa väri tekevät vaatteesta koti-iltojen tyylikkäimmän univormun.

6. Klassikoita arvostavalle

Aalto-maljakon ajaton muotokieli miellyttää silmää vuodesta toiseen. Lahjapakkaus sisältää kaksi kirkasta maljakkoa, joista suuremman korkeus on 16 senttiä, pienemmän 9,5 senttiä.

7. Laatua rakastavalle

Alpakanvillasta on tullut laatua rakastavan luksusmateriaali, sillä villa on lämmintä ja pehmeää mutta kestävää. Hillitysti kuvioidun torkkupeiton elävä pinta tulee kauniisti esiin erivärisissä neuloksissa.

8. Nautiskelijalle

Imukykyisestä pellava-puuvillasekoitteesta valmistettu kylpytakki kuivaa ihon nopeasti ja tuntuu miellyttävältä yllä. Yksinkertainen, klassinen malli sopii kaikille. Saatavilla on neljä värivaihtoa: liidunvalkoinen, mockaröd, harmaansininen sekä vihreä.

9. Kosmetiikan ystävälle

Lilla Bruketin laadukkaat tuotteet ilahduttavat tyylikkään eleettömässä lahjapakkauksessa. Settiin kuuluu suihkusaippua, käsivoide sekä merisuolakuorinta, joissa kaikissa on skandihenkeen sopiva kuusen tuoksu.

10. Arjen esteetikolle

Monikäyttöinen tarjoilualusta on hyvä joululahja hänelle, joka arvostaa paitsi käytännöllisyyttä myös kauniita esineitä. Alusta kaipaa seurakseen vain saajan lempiherkkuja, ja täydellinen paketti on koossa.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

1 kommentti