Näistä pappa ja puoliso kyllä tykkäävät! 10 käytännöllistä lahjaideaa, joista riittää iloa pitkään
Mainos
Näistä pappa ja puoliso kyllä tykkäävät! 10 käytännöllistä lahjaideaa, joista riittää iloa pitkään
Käytännölliset joululahjat ilahduttavat vielä pyhien jälkeenkin. Langaton kaiutin, kevyt reppu ja termospullo tulevat taatusti käyttöön niin kotioloissa kuin yhteisillä reissuillakin. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.
Julkaistu 13.12.2019
Meillä kotona

Käytännölliset joululahjat: 10 ideaa kotiin ja reissuihin

1. Nupit kaakkoon

Kannettava kaiutin mahdollistaa musiikin kuuntelun missä vain. Ja jos puhelimesta hyytyy akku, toimii kaiutin myös varavirtalähteenä.

2. Pannu kuumana

Italialaisen Bialettin pressopannu vetää kahdeksan kupillista kahvia. Sillä saa taltutettua tehokkaasti oman ja vieraiden kahvinhimon. Tätä teollisuustyylistä pannua kelpaa katsella kahvipöydässä.

3. Ekoteon ensimmäinen askel

Kertakäyttöisen muovin vähentäminen on tärkeä juttu. Sen voi aloittaa kylppäristä korvaamalla muovisen saippuapullon palasaippualla. Sitä varten tarvitaan keraaminen saippua-alusta, jonka pohjassa on vedenpoistoreiät.

4. Omat juomat mukaan

Talvesta ei selviä ilman termospulloa. Ja mikä olisikaan mukavampaa kuin nauttia kupillinen kahvia lumisessa metsässä tai ihan terassilla hangen peittämien maisemien keskellä. Teräksinen termos pitää juomat kuumana 12 tuntia.

5. Päikkäripakko

Jouluna on mukava torkahtaa lämpimän vällyn alle. Siihen tarkoitukseen tarvitaan kunnon torkkupeitto, kuten esimerkiksi tämä klassinen 100% villahuopa.

6. Nimikkomuki

Oma kahvimuki on helppo löytää, kun sitä koristaa oman nimen alkukirjain. Muotoilijalegenda Arne Jacobsenin suunnittelemat kirjaimet ovat yksinkertaisesti tyylikkäitä.

7. Reissukaveri

Kevyt ja vedenpitävä reppu on mainio matkaseuralainen. Se sopii yhtä hyvin kaupunkikäyttöön kuin metsäretkelle. Tyhjän repun voi kääriä tarvittaessa pieneksi paketiksi.

8. Helppo petaus

Kun sängyssä on tummanpuhuvat, trendikkäät pussilakanat, ei sänkyä tarvitse peittää päiväpeitolla. Puuvillasatiinista valmistetut lakanat tuntuvat ylellisiltä ihoa vasten.

9. Selviytymispaketti

Tästä laatikosta löytyy kaikki ne työvälineet, joita jokainen meistä tulee jossain vaiheessa elämäänsä kaipaamaan. Parempi siis hankkia paketti jo nyt eikä "sitten kun".

10. Paperit ojennukseen

Tuppaako lahjan saaja levittelemään tärkeitä papereita ja laskuja sinne tänne? Näillä pinottavilla säilytysbokseilla tuot hänen elämäänsä ripauksen järjestystä.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Kommentoi »