Kotivinkki

Joululahja miehelle


Viihtyykö mies luonnossa vai kenties tietokonepelien parissa? Vai kaipaisiko hän parranajotuotteita? Valitse miehelle joululahja, joka ilahduttaa häntä pitkään.
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Trendikkäälle miehelle

Vahvasta puuvillacanvaksesta tehdyt reput ovat in. Nahkaremmillinen Stig-reppu, 129 e, sopii tyylitietoiselle miehelle, Beamhill.

Miehelle, joka tykkää pelata

Tänä vuonna lanseerattu sotapeli BattleField 1 on monen tietokonepeleihin hurahtaneen toivelistalla. Battlefield 1 on saatavilla XBox Oneen ja Playstation 4:ään, n. 54 e, Electronic Arts. Peli on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pitääkö mies enemmän roolipeleistä? Silloin hän innostuisi ehkä Final Fantasy 15 -pelistä, joka on myös saatavilla Xbox Oneen ja Playstation 4:ään. Koko perheelle sopivia vaihtoehtoja ovat muun muassa jalkapallopeli Fifa 17 tai jääkiekkopeli NHL 17.

Miehelle, jolla on parta

Suuren suosion saavuttanut Bluebeards Revenge sopii miehelle, joka vannoo laadukkaiden parranajotuotteiden nimeen. Aloittelijan paketissa tulee mukana myös deodorantti, 31,50 e, Groom. 

Luonnossa viihtyvälle miehelle

Suomen kauneimmat retkeilykohteet, tarinoita ja mytologiaa. Reetta Rannan ja Antti Huttusen kirja Metsien kätkemä, 26,90 e, Gummerus, perustuu samannimiseen tv-ohjelmaan. Molemmat saavat haaveilemaan patikointiretkestä. 

Kuvat valmistajat.

Julkaistu: 5.12.2016