Ilahduta äitiä joululahjalla, josta on hyötyä ja iloa! Tässä 10 lahjaideaa, jotka tekevät arjesta astetta ylellisempää

MAINOS
Ilahduta äitiä joululahjalla, josta on hyötyä ja iloa! Tässä 10 lahjaideaa, jotka tekevät arjesta astetta ylellisempää
Tiedätkö, mitä joululahjoja äidin toivelistalta löytyy? Kokosimme yhteen ideat, joista riittää iloa pitkään. Täydennä paketti lämpimällä halauksella ja yhteisellä ajalla. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Joululahja äidille: 10 ideaa

1. Matka siirtolapuutarhaan

Suuressa tarjoilukulhossa ihastuttaa Marimekon Siirtolapuutarha-kuosi. Täydellinen joululahja äidille, jolle klassikot ovat lähellä sydäntä!

2. Parempiin uniin

Painopeiton sanotaan rentouttavan, rauhoittavan ja syventävän unta. Kolmekiloinen paino on sarjassaan kevyimmästä päästä, mutta vaihtoehtoja löytyy eri painovälein aina 13 kiloon saakka.

3. Postilaatikolle ja takaisin

Lampaannahkaisissa aamutossuissa jalat pysyvät lämpiminä myös pikaisella postilaatikkopyrähdyksellä. Pehmeisiin pistokkaisiin on mukava työntää varpaat heti sängystä noustessa.

4. Hetki omaa aikaa

Langattomat kuulokkeet mahdollistavat musiikin kuuntelun lisäksi maratonpuhelut ja äänikirjoihin syventymisen myös muun puuhastelun lomassa. Kuulokkeiden melunsuodattimella voi sulkea ulkomaailman pois yhdellä naksautuksella.

5. Hyvää pataa

Sarpaneva-pata on klassikko, joka kestää aikaa ja käyttöä. Valurautaisessa padassa ruokaa voi kypsentää yhtälailla liedellä tai uunissa, ja tyylikkään designin puolesta se sopii myös tarjoiluastiaksi.

6. Auringonnousu makuuhuoneessa

Philipsin herätyslamppu auttaa, kun pimeä vuodenaika tahtoo ottaa jaksamisesta niskalenkin. Täydellinen joululahja aamu-uniselle äidille!

7. Metsän tuoksu kotona

Rakastaako äiti metsäretkiä ja luontoa? Skandinaviskin lahjapakkaus tuo metsän tuoksun äidin luo kynttilän ja käsivoiteen muodossa. Samasta tuotesarjasta löytyy myös tuoksutikut, saippua ja vartalovoide.

8. Päivätorkkuja varten

Alpakanvillaisen torkkupeiton syleilyssä talven pimeys ja pakkanen tuntuvat kaukaisilta. Viimeistään siinä vaiheessa, kun lämpö tuudittaa unten maille.

9. Voimajuomaa äidille

Jos äidin vuosikymmeniä vanha kahvinkeitin alkaa jo vedellä viimeisiään, asialle pitää tehdä jotain. Näppärällä kapselikeittimellä kahvi valmistuu helposti ja yhdessä hujauksessa.

10. Parhaisiin kylpyhetkiin

Kaipaako äiti saunailtoihin uutta hohtoa? Jo kylpytakin päivittäminen uuteen voi tehdä suuren vaikutuksen. Ylellisen pehmeä ja paksu froteekylpytakki on erittäin imukykyinen ja nopeasti kuivuva.

Psst! Täydennä setti

Kylpytakin kanssa yhtenevät kylpypyyhkeet ja käsipyyhkeet viimeistelevät kylppärin varustelutason.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 12.12.2019
Kommentoi »