Ilahduta äitiä joululahjalla, josta on hyötyä ja iloa! Tässä 10 lahjaideaa, jotka tekevät arjesta astetta ylellisempää
Mainos
Ilahduta äitiä joululahjalla, josta on hyötyä ja iloa! Tässä 10 lahjaideaa, jotka tekevät arjesta astetta ylellisempää
Tiedätkö, mitä joululahjoja äidin toivelistalta löytyy? Kokosimme yhteen ideat, joista riittää iloa pitkään. Täydennä paketti kortilla, josta löytyvät tuoreimmat kuulumiset ja vaikka hauska jouluruno. Tilaa paketit helposti Meillä Kotona -kaupoista!
2.12.2020
 |
Meillä kotona -kaupat

Joululahja äidille: 10 ideaa

1. Valoa matkalle tarinoiden maailmaan

House Doctorin näyttävässä mattamustassa seinävalaisimessa on ajattomat linjat ja nivelen ansiosta kääntyvä valo. Täydellinen joululahja äidille, joka rakastaa lukemista!

2. Villasukat takaavat lämpimät askeleet

Villasukat jalassa maailma näyttää kauniimmalta. Kotimaiset, Helsingin Villasukkatehtaan pitkävartiset sukat pitävät äidin kintut lämpiminä sekä sisällä että ulkona.

3. Postilaatikolle ja takaisin huopatossuilla

Vuonuen kotimaisesta lampaanvillasta valmistetuissa huopatossuissa jalat pysyvät lämpiminä myös pikaisella postilaatikkopyrähdyksellä. Pehmeisiin pistokkaisiin on mukava työntää varpaat heti sängystä noustessa.

4. Kuulokkeet suovat hetken omaa aikaa

Langattomat kuulokkeet mahdollistavat musiikin kuuntelun lisäksi maratonpuhelut ja äänikirjoihin syventymisen muun puuhastelun lomassa. Defuncin kuulokkeiden melunsuodattimella voi sulkea ulkomaailman pois yhdellä naksautuksella.

5. Hyvää pataa!

Keraaminen kastikekasari on keittiöklassikko, josta riittää iloa pitkään. Lämpöä kestävästä keramiikasta valmistetussa kasarissa kastikkeen voi kypsentää yhtä lailla liedellä tai uunissa. Tyylikkään designin puolesta se sopii myös tarjoiluastiaksi.

6. Kauniita unia uusissa lakanoissa

Mikään ei ole niin ihanaa kuin pujahtaa vastapestyihin lakanoihin! Ilahduta tuplasti ja satsaa luomupuuvillaisiin petivaatteisiin. Täydellinen joululahja nukkumisesta nauttivalle äidille!

7. Kynttilän luomaa tunnelmaa

Rakastaako äiti hyggeilyä? Nordalin vaalean roosa pöytäkynttilä näyttää ihastuttavalta modernissa ja romanttisessa sisustuksessa. Paloaika 18 tuntia.

8. Pehmoviltti päivätorkkuja varten

Merinovillaisen torkkupeiton syleilyssä talven pimeys ja pakkanen tuntuvat kaukaisilta. Viimeistään siinä vaiheessa, kun lämpö tuudittaa unten maille. Klippan Yllefabrikin torkkupeitto on kooltaan 130 x 180 cm.

9. Voimajuomapannu äidille

Jos äidin vuosikymmeniä vanha teepannu alkaa jo vedellä viimeisiään, asialle pitää tehdä jotain. Tästä Bloomingvillen ihastuttavasta teepannusta on myös rutkasti silmäniloa.

10. Muistikirja omille ajatuksille

Ei aina digiä! Putingin suloinen A5 -kokoinen vihko on täydellinen valinta äidille, joka rakastaa kirjoittaa ylös mietelauseet, oivallukset, voimalistat ja to do -hankkeet. Näppärässä vihkossa oikea sivu on viivoitettu, vasen on tyhjä.

Psst! Täydennä setti

Pakkaa vihkon kanssa samaan pakettiin myös Busy B Pretty -sarjan kukallinen kuulakärkikynä. Settiin kuuluu myös sininen, keinonahkainen penaali.

Sitten tarvitaan enää joulukortti! Selaa valikoimaa sivuissa näkyvillä nuolilla

Kommentoi »