Meillä kotona -kaupat

Neuletarvikkeita, huopatossuja ja muuta ihanaa pukinkonttiin! Tilaa Vuonuen tuotteita yli 50 eurolla – saat 10 % alennuksen ostoksestasi

MAINOS
Neuletarvikkeita, huopatossuja ja muuta ihanaa pukinkonttiin! Tilaa Vuonuen tuotteita yli 50 eurolla – saat 10 % alennuksen ostoksestasi
Vuonuen valikoimasta löytyy lankoja sekä kestäviä ja laadukkaita lahjaideoita asusteista koruihin ja neulontapaketteihin. Tee tilaus nyt, sillä saat yli 50 euron ostoksesta 10 % prosentin edun joulun kunniaksi!
Julkaistu: 13.12.2020

Tunnetko vilukissan, joka ilahtuisi lämpimistä huopatossuista tai tyylitaiturin, joka takuulla tykästyisi pehmoiseen villapipoon sekä tyylikkäisiin maatiaiskanansulkakorviksiin? Vai ostaisitko ehkäpä kunnon paketin villalankaa, josta taiot lämpimät sukat koko lähipiirille?

Paimiolaiselta Vuonuelta löydät kattavan valikoiman neulelankoja sekä mainioita lahjaideoita. Tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään lähtökohtaisesti oman tilan lampolan villaa sekä kanalasta löytyviä sulkia. Jos siis pukinkontista uupuu vielä paketteja, nyt on oikea hetki tehdä viimeiset hankinnat ja vieläpä etuhinnoin!

Hyödynnä jouluetu: Osta Vuonuen tuotteita yli 50 eurolla – saat 10 % alennuksen!

Etu on voimassa 14.–24.12.2020 ja se koskee kaikkia Meillä kotona -kaupoista löytyviä Vuonuen tuotteita: lankoja, neulontavälineitä sekä asusteita.

Tutustu Vuonuen tuotteisiin ja tilaa paketit itselle tai lahjaksi!

Vuonue-lankaa oman tilan lampaista

Suosituista Vuonuen langoista voi neuloa niin sukat, villapaidat, huivit kuin lapasetkin. Pentti- ja Wilhelmi-langat ovat tencel-kuidulla vahvistettuja, joten ne kestävät kulutusta esimerkiksi villasukkien materiaalina. Täysvillainen Tilta sekä karitsanvillasta valmistettu Unelma sopivat parhaiten erilaisiin asusteisiin. Selaa tuotteita karusellissa näkyvien nuolien avulla!

Neulontavälineet ja -paketit aloittelijoille ja konkareille

Lankojen lisäksi Vuonuen valikoimasta löytyy uutuutena myös puikkoja sekä neulontapaketteja. Aloittelevankin harrastajan on helppo päästä alkuun, kun kaiken tarvittavan ohjeista ja puikoista lähtien voi tilata samasta paikasta. Selaa tuotteita karusellissa näkyvien nuolien avulla!

Ihanaa arkeen ja juhlaan: tossut, asusteet ja korut

Huopatossut, pipot sekä korva- ja kaulakorut ovat mainioita lahjoja. Korujen sulat kerätään omasta kanalasta, ja pipolankoihin käytettävä karitsanvilla on myös peräisin tilalta. Vuonuen tilan lampaiden villasta valmistetaan myös sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvat huopatossut. Selaa tuotteita karusellissa näkyvien nuolien avulla!

Kommentoi »