Meillä kotona -kaupat

Tontuille hommia ja pakettipaja pystyyn! Hanki lahjapaperit, pakettikortit sekä muut jouluiset paketointitarvikkeet Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Tontuille hommia ja pakettipaja pystyyn! Hanki lahjapaperit, pakettikortit sekä muut jouluiset paketointitarvikkeet Meillä kotona -kaupoista
Joululahjojen antaminen on vieläkin ihanampaa, kun ne kääräisee kauniisiin paketteihin. Täältä löydät jouluiset paketointitarvikkeet, joilla viimeistelet lahjat tonttuammattilaisen elkein!
Julkaistu: 15.12.2021

Jouluiset paketointitarvikkeet: 7 poimintaa

1. Värikäs lahjapaperi erottuu pukinkontista

Punaista väriä ja kuusenoksia – onko mitään jouluisempaa? Putingin lahjapaperisetissä on yhteensä neljä 70 x 100 cm -kokoista lahjapaperiarkkia, kaksi kumpaakin kuosia.

2. Erotu taiteellisilla pakettikorteilla

House Doctorin pakettikortit ovat kuin pieniä taideteoksia. Graafiset kortit ovat oiva valinta modernia tyyliä rakastavan läheisen lahjapakkaukseen.

3. Kukkia joululahjapaperissa? Miksipä ei!

Hempeän ja maalaisromanttisen tyylin ystävä ilahtuu taatusti Mrs. Mighetton kukkakuosisesta lahjapaperista. Paperi on hieman paksumpaa materiaalia, joten ylijääneet arkit voi hyödyntää myös askartelussa. Paketti sisältää neljä 50 x 70 cm -kokoista arkkia eri kuoseissa.

4. Pujauta lahjakortin kaveriksi kaunis pakettikortti

Mrs. Mighetton sievät pakettikortit täydentävä paketin tyylin. Ne ovat myös oiva lisä esimerkiksi kirjekuoressa annettaviin lahjakorttilahjoihin. Pakkaus sisältää 10 korttia.

5. Lahjakassi pelastaa helppoudellaan

Eikö paketointi luonnistu? Ei hätää, myös lahjakassi ajaa asiansa! Putingin paperikassissa on Henna Adelin tunnelmallinen joulukuvitus. Laadukkaassa paperikassissa kiikutat perille niin viinipullot kuin suklaarasiat. Kassin korkeus on 30 cm, leveys 25 cm ja pohjan syvyys 10 cm.

6. Niin kaunis, ettei sitä haluaisi edes repiä!

Huolella valitulla lahjapaperilla on helppo luoda joululahjalle viimeinen silaus. Mailegin paperiin kelpaa paketoida sekä pehmeät että kovat lahjat, ja sen hempeät värit erottuvat kauniisti vihreän joulukuusen alta. Yhdessä rullassa on 10 metriä lahjapaperia.

7. Toivota hyvää joulua tarran avulla

Putingin jouluiset lahjapakettitarrat sopivat niin paketin kuin lahjaksi annettavan herkkupurkin kylkeen. Pakkaus sisältää kaksi samanlaista A5-kokoista arkkia, joissa on erilaisia tarroja.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »