Meillä kotona -kaupat

Jotain muuta kuin leluja! Tässä 7 toisenlaista joululahjaideaa, joista lapsi siltikin tykkää – tilaa paketit nyt Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Jotain muuta kuin leluja! Tässä 7 toisenlaista joululahjaideaa, joista lapsi siltikin tykkää – tilaa paketit nyt Meillä kotona -kaupoista
Anna kun arvaamme: lastenhuone tursuaa leluja? Jos haluat keksiä lahjaksi tänä jouluna aivan jotakin muuta, koostimme hyvät ja ihanat vaihtoehdot. Joukossa on lahjoja monesta eri hintaluokasta.
Julkaistu: 7.12.2020

7 erilaista joululahjaideaa lapselle

1. Koriste vaikkapa kummilapselle

Ikioman joulupallon saa ripustaa itse kuuseen joka joulu. Madam Stoltzin käsinmaalatun, paperimassasta valmistetun pallon halkaisija on 8 senttimetriä.

2. Bambituoli on pehmeä istua ja ihana katsoa

Takeshi Sawadan suunnittelema bambituoli on lahja, josta on iloa vuosikausiksi. Tuolin istumakorkeus on 33 cm, leveys 24 cm ja syvyys 26 cm.

3. Leivontasetillä syntyy piparisieniä, -pupuja ja -sateenkaaria

OYOY Living Designin metallinen sirkusrasia pitää sisällään hauskan leivontasetin: piparimuotteja ja pienen puisen kaulimen. Tästä leipuriapulainen saa uutta intoa! Kaveriksi sopii esiliina, joka pitää paidan puhtaana.

4. Kanivaloa pimeisiin kuukausiin

Muuta lastenhuone Liisan ihmemaaksi. ByON Minin kanilamppu (leveys 15 x 46 cm) vie pois pelottavan pimeän.

5. Sukellus värikkäisiin koralliuniin

Kaipaako lastenhuoneen seinä piristystä? Åsa Holbergin kauniisti kuvittamaa julistetta (50 x 70 cm) on rauhoittava katsella nukahtamisen hetkellä.

6. Uudet lakanat nukellekin

Paketista paljastuu samanlainen lakanasetti sekä nukelle (34 x 42 cm, tyyny 16 x 24 cm) että nukkevanhemmalle (100 x 140 cm, tyyny 40 x 45 cm). Nämä pedataan sänkyyn saman tien!

7. Säilytysrasia, josta lapsikin tykkää

Ferm Livingin söpö säilytysrasia sopii vaikka joululahjalelujen järjestyksessä pitämiseen. Pupunkorvaisen rasian halkaisija on 30 cm ja korkeus 35 cm.
Kommentoi »