Jotain muuta ajateltavaa! Meillä kotona jakaa joka päivä idean, ohjeen tai reseptin kotipäiviä parantamaan – jaa sinäkin koti-iloa!

Kotona ei tarvitse vain ahdistua, vaan voi keksiä monenlaista mukavaa tekemistä. Jaa sinäkin Instagramissa kuvia omista kivoista kotihetkistä hashtagilla #jotainmuutaajateltavaa.
Kuvat Adobe Stock

Oletko sinäkin lukenut liikaa uutisia? Onko levoton tai ahdistunut olo? Onneksi kotona on paljon kivoja asioita, joita nyt on (kerrankin) mahdollista tehdä: voi upottaa kädet taikinaan ja leipoa pataleipää, kokeilla uusia uuniruokareseptejä, kylvää tomaatteja, neuloa söpöt pupusukat, askarrella pääsiäiseksi, leikata omenapuun...

Toivomme, että mielessäsi ovat välillä myös iloiset asiat. Me Meillä kotona -sivuston toimituksessa yritämme tuoda lohtua ja hyvää mieltä kotiisi! Jaamme tästä lähtien päivittäin Facebook-sivuillamme ja Instagram-tilimme (meillakotona_fi) tarinoissa vinkkejä mukavista kotipuuhista, ohjeista tai resepteistä ajatuksella "Jotain muuta ajateltavaa". Lisää ideoita saat uutiskirjeestämme, joka ilmestyy kaksi kertaa viikossa.

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme täältä!

Ensimmäinen kiva idea: Leivo suloistakin suloisempi kukkafocaccia! Mikä veisi ikävät ajatukset paremmin pois kuin käsien upottaminen taikinaan. Ohjeen saat täältä.

Haastamme teidätkin mukaan: Jaa Instagramissa kuvia hashtagilla #jotainmuutaajateltavaa ja merkitse mukaan @meillakotona_fi. Kuvat näkyvät myös Meillä kotona -sivustollamme. Kannustetaan kaikkia näkemään kotoilun parhaat puolet!

Julkaistu: 17.3.2020
Kommentoi »