Jokainen koti tarvitsee ripauksen eleetöntä ylellisyyttä – valitsimme tanskalaisen Lene Bjerren tuotteiden joukosta parhaat palat

MAINOS
Hyggestä ja pettämättömästä maustaan tunnetuksi tulleet tanskalaiset sen osaavat! Nimittäin luoda tuotteita, jotka ovat sekä kauniita että tyylikkäitä. Valitsimme suosikkimme Lene Bjerren Ellokselle tekemästä kokoelmasta. Klikkaa itsesi ostoksille! Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

5 suosikkiamme Lene Bjerreltä

1. Puuvillatabletti

Vaalea beige on melkein roosa, eli aivan täydellinen. Materiaali on puuvillaa ja paketissa on kaksi tablettia. Kaunis reikäommel reunassa on sopivan eleetön myös aamiaispöytään.

Mercy tabletit, 2/pakk. 48 x 34 cm
Ellos
Erittäin suositussa Mercy-mallistossa on kolme uutta väriä. Tabletit ovat helppo tapa luoda uutta ilmettä huoneeseen.
17 € 24,95 €

2. Bambupenkki

Simppeli, käsintehty 120-senttinen bambupenkki sopii yhtä hyvin sisälle kuin ulos. Ekologiseen Mandisa-sarjaan kuuluva penkki on sijoitus, sillä sen eleettömään muotoon ei kyllästy.

Mandisa-penkki
Ellos
Ainutlaatuinen bambupenkki sisä- ja ulkokäyttöön. Luonnonvärinen. Mitat P 120 x S 33 x K 58 cm. Kuuluu 100% ekologiseen Mandisa-sarjaan, jonka tuotteet on tehty käsin laadukkaasta bambusta. Sopii terassille, parvekkeelle tai vaikka olohuoneeseen.
119 €

3. Hiotut lasit

Kun veden tarjoilee lasista, joka on hiottu kauniisti, se maistuu ihan varmasti vähän paremmalta. Edullinen tapa tuoda arkeen luksusta, sanoisimme!

Cristel-lasit, 2/pakk.
Ellos
Täydellinen kauniisti katettuun pöytään. Pieniä, kauniita yksityiskohtia. Sopivat sekä arkeen että juhlaan. 8,3 x 10 cm, tilavuus 30 cl.
24,95 €

4. Männynkäpykranssi

Tummanruskea valokranssi on joulutuote, mutta älä anna sen rajoittaa itseäsi. Aseta se illallispöydän keskelle ja nauti tunnelmasta!

Serafina kranssi Ø 39 cm
Ellos
Tummanruskea Lene Bjerre -valokranssi, jossa männynkäpyjä. Luo taianomaista joulutunnelmaa kotiin kauniilla koriste-esineillä. Aseta kranssi illallispöytään ja yhdistä siihen mielellään kynttilöitä ja muita joulukoristeita. Kranssin mitat K 4,5 x Ø 39 cm. Polyresiiniä. Kauniit detaljit. Serafina-sarjaan kuuluu paljon tuotteita. Serafina-sarjan tuotteet ovat elegantteja ja tyylikkäästi muotoiltuja, ja niitä voi yhdistellä keskenään osaksi persoonallista ja tunnelmallista joulusisustusta.
42 € 59,95 €

5. Hopeanvärinen jääpala-astia

Jahka kesän helteet alkavat, alat kaivat jääpala-astiaa. Hanki se siis ajoissa. Tämä yksilö viimeistellään käsin vasaroimalla, joten tuloksena on persoonallinen ilme. Lopuksi astia tietysti kiillotetaan ja pinnoitetaan.

Merle jääpala astia 14,5 x 17 cm
Ellos
Tuote valmistetaan puristamalla se koneellisesti haluttuun muotoon, viimeistely tehdään käsin persoonallisen ilmeen saamiseksi. Taottu look syntyy vasaralla. Lopuksi tuote kiillotetaan ja pinnoitetaan.
104 € 149 €

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 9.5.2019