Jokainen koti tarvitsee ripauksen eleetöntä ylellisyyttä – valitsimme tanskalaisen Lene Bjerren tuotteiden joukosta parhaat palat

MAINOS
Jokainen koti tarvitsee ripauksen eleetöntä ylellisyyttä – valitsimme tanskalaisen Lene Bjerren tuotteiden joukosta parhaat palat
Hyggestä ja pettämättömästä maustaan tunnetuksi tulleet tanskalaiset sen osaavat! Nimittäin luoda tuotteita, jotka ovat sekä kauniita että tyylikkäitä. Valitsimme suosikkimme Lene Bjerren Ellokselle tekemästä kokoelmasta. Klikkaa itsesi ostoksille! Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.
Julkaistu: 9.5.2019

5 suosikkiamme Lene Bjerreltä

1. Puuvillatabletti

Vaalea beige on melkein roosa, eli aivan täydellinen. Materiaali on puuvillaa ja paketissa on kaksi tablettia. Kaunis reikäommel reunassa on sopivan eleetön myös aamiaispöytään.

2. Bambupenkki

Simppeli, käsintehty 120-senttinen bambupenkki sopii yhtä hyvin sisälle kuin ulos. Ekologiseen Mandisa-sarjaan kuuluva penkki on sijoitus, sillä sen eleettömään muotoon ei kyllästy.

3. Hiotut lasit

Kun veden tarjoilee lasista, joka on hiottu kauniisti, se maistuu ihan varmasti vähän paremmalta. Edullinen tapa tuoda arkeen luksusta, sanoisimme!

4. Männynkäpykranssi

Tummanruskea valokranssi on joulutuote, mutta älä anna sen rajoittaa itseäsi. Aseta se illallispöydän keskelle ja nauti tunnelmasta!

5. Hopeanvärinen jääpala-astia

Jahka kesän helteet alkavat, alat kaivat jääpala-astiaa. Hanki se siis ajoissa. Tämä yksilö viimeistellään käsin vasaroimalla, joten tuloksena on persoonallinen ilme. Lopuksi astia tietysti kiillotetaan ja pinnoitetaan.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Kommentoi »