Söpöimmistä söpöin neulomisidea! Johanna ja vauva saivat mummolta samanlaiset villasukat – "Nyt meitä perheen tyttöjä ei palella"

Söpöimmistä söpöin neulomisidea! Johanna ja vauva saivat mummolta samanlaiset villasukat – "Nyt meitä perheen tyttöjä ei palella"
Onko sukuun juuri syntynyt tai syntymässä pikkuinen? Johannan äiti neuloi tyttärelleen ja tämän vastasyntyneelle vauvalle lahjaksi samanlaiset villasukat.
Julkaistu: 16.4.2019

Nyt innokkaat mummit ja kummit huomio! Onko sukuun juuri syntynyt tai syntymässä vauva? Tässäpä on hauska idea lahjaksi uudelle tulokkaalle – ja samalla vastasyntyneen äidille.

Espoolainen Johanna Iivari tilasi äidiltään itselleen ja kolmen kuukauden ikäiselle vauvalleen samanlaiset, suloiset "samisteluvillasukat".

– Eräällä ystävälläni oli samanlaiset sukat itsellään ja tyttärellään. Mainitsin tästä äidilleni, joka innostui kutomaan, Iivari kertoo.

– Sain kolmen pojan jälkeen pienen tytön, joten toivoin sukkiin vähän vaaleanpunaista.

Nämä samanlaiset villasukat pääsivät heti jalkaan. Kuva: Johanna Iivari

Iivarin äiti eli vastasyntyneen tytön mummo kehitti sukkien kuviot omasta päästään. Sukat ovat melkoinen taidonnäyte ottaen huomioon, että mummo on aloittanut neulomisharrastuksen vasta lähiaikoina. Tätä sukkaparia ennen hänen käsissään oli syntynyt vasta yksi tilkkutäkki ja yksi villapaita.

– Oma mummoni oli aikoinaan innokas kutoja. Meillä on edelleen hänen tekemiään villavaatteita kaikessa koossa. Hauskaa, että äitinikin on nyt innostunut neulomaan, Iivari kehuu.

Perheen kodissa on kylmät lattiat, joten pitkävartiset villasukat pääsivät heti käyttöön.

– Nyt meitä perheen tyttöjä ei palella!

Hauskoja neulomisideoita on esitelty Meillä kotona -sivustolla aiemminkin. Oletko jo lukenut jutun Niinasta, joka neuloo villasukkiin koiria? Tai tutustunut 11-vuotiaaseen Alinaan, jonka neulomat kirjoneulesukat hämmästyttävät. Kurkista myös, miten hauskat sukat syntyivät, kun 7-vuotias Santtu piirsi mallin ja kummitäti neuloi.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Tee itse Molla Millsin suunnittelema kesälaukku! Osta tarvikepaketti Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »