Karsitko vaatekaappisi minimiin tai laitoitko romulaatikon vihdoin ruotuun? Jaa kuva kotoasi paikasta, jonka järjestämisestä olet ylpeä!


Meillä kotona viettää järjestämisviikkoa. Jaa onnistumisen ilo kanssamme julkaisemalla Instagramissa järjestämiseen liittyvä kuva hashtagilla #järjestämishaaste!
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Kun koti on järjestyksessä, jää enemmän aikaa kivoille asioille. Hyvää mieltä voi saada yhtä lailla suuresta raivausprojektista kuin aivan pienestä ja spontaanista järjestelypuuskasta.

Oletko järjestänyt kotonasi jotakin, jonka lopputuloksesta olet erityisen ylpeä tai iloinen? Kyseessä voi olla mikä tahansa järjestämisen kohde: vaate- tai ruokakaappi, varasto, eteisen romulipasto, yöpöytä, eteinen, aiemmin varastona toiminut sauna tai jämptisti lajitellut lasten lelut.

Ota kuva tästä ylpeyden aiheestasi ja osallistu kuvahaasteeseen!

Näin osallistut Meillä kotonan järjestämishaasteeseen

  • Ota kuva kohteesta ja jaa se Instagramissa hashtagilla #järjestämishaaste kuluvalla viikolla eli 14.–20. tammikuuta 2019.
  • Kerro parilla virkkeellä kuvasta ja siitä, miksi olet siitä ylpeä.
  • Huomioithan, että profiilisi tulee olla julkinen, jotta kuvasi voi nähdä.
  • Esittelemme kuvia sivustollamme. Osallistumalla haasteeseen vakuutat siis, että omistat julkaisemasi kuvan tekijän- ja muut oikeudet tai että sinulla on alkuperäisen kuvaajan lupa kuvien lähettämiseen. Kuvan tekijänoikeudet jäävät kuvaajalle, mutta hän luovuttaa kuvamateriaalin käyttö-, uudelleenjulkaisu- ja edelleen luovutusoikeuden A-lehdet Oy:lle nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa.

Vinkkejä kodin järjestämiseen

Kiinnostaako järjestäminen? Löydät runsaasti aiheeseen liittyviä juttuja täältä.

Julkaistu: 14.1.2019