Meillä kotona -kaupat

Supersuosittu Lyyti-jakkara sai isosiskon! Hienopuuseppä Karppisen Iso-Lyyti hurmaa sinutkin sympaattisuudellaan – hanki omasi nyt etuhintaan

MAINOS
Supersuosittu Lyyti-jakkara sai isosiskon! Hienopuuseppä Karppisen Iso-Lyyti hurmaa sinutkin sympaattisuudellaan – hanki omasi nyt etuhintaan
Nostalgiaa henkivä Lyyti-lypsyjakkara on ihana lisä sisustukseen mutta myös monikäyttöinen apuri arkeen. Hyödynnä tarjous ja hanki oma Lyytisi – joko perinteinen tai suurempi versio – erikoishintaan ja ilmaisella toimituksella Meillä kotona -kaupoista. Toimi heti, sillä etu on voimassa vain 17.10.2021 saakka!
Julkaistu: 11.10.2021

Lyyti-jakkaran nostalgiaa henkivä ulkonäkö sekä laaja, herkullinen värivalikoima ovat saaneet monet ihastumaan somaan huonekaluun – jopa sellaisissakin määrin, että jakkaroita on hankittu kotiin useampia kappaleita! Nyt hienopuuseppä Jari Karppisen valmistama suosikki on saanut rinnalleen uuden isosiskon, Iso-Lyytin.

Kaikki Lyytit tehdään alusta saakka käsityönä Karppisen omalla verstaalla Heinolassa. Innoitus lypsyjakkaroihin syttyi Jarin löydettyä sukutilan vintiltä mummonsa vanhan jakkaran, jonka muotokieleen ja henkeen hän ihastui välittömästi. Lyytien valmistuksen myötä Jari on pyrkinyt tuomaan tähän päivään sopivan ja monikäyttöisen tuotteen osaksi arkeamme entisaikojen tapaan mutta samalla vaalimaan käsityöperinnettä Lyytin kaltaisen puusepäntyön taidonnäytteen muodossa.

Kuva: Jari Virtanen, Studio Garage

Iso-Lyyti on nimensä mukaisesti alkuperäistä Lyyti-jakkaraa kookkaampi ja myös tukevampi, minkä ansiosta se on mainio apu arjen askareissa. Varsinaisen käyttötarkoituksensa lisäksi Iso-Lyyti voi toimia vaikkapa ikkunan ääressä kukkapöytänä, lastenhuoneen kalusteena tai olohuoneen rahina.

Koon lisäksi toinen Lyytin ja Iso-Lyytin eroavaisuus liittyy jakkaran pintakäsittelyyn. Perinteisen Lyytin ollessa "ajan kolhima ja patinoitunut" Iso-Lyyti on hiottu pinnaltaan tasaiseksi ennen maalausta. Kuitenkin puulle tyypilliset kuviot, kuten oksat ja puunsyyt, saattavat hieman erottua jakkaran pinnasta, kuten puusta valmistetuissa käsityötuotteissa kuuluukin.

Meillä kotona -kauppojen viikon diili

Tilaa Hienopuuseppä Karppisen Iso-Lyyti tai perinteinen Lyyti-lypsyjakkara etuhintaan: Iso-Lyyti 159 € (norm. 179 €) ja perinteinen Lyyti 89 € (norm. 99 €). Lisäksi saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen diiliviikon ajan!

Etu on voimassa 11.–17.10.2021. Alennetut hinnat näkyvät suoraan tuotteissa ja ostoskorissa. Etu ei koske tammesta ja pähkinäpuusta valmistettuja jalopuisia Lyyti-jakkaroita eikä Lyyti-rakkausjakkaraa.

Tutusta Lyyteihin ja tilaa omasi tästä!

Iso-Lyyti on saatavilla kolmessa eri värissä: valkoisena, harmaana ja mustana

Iso-Lyytien suuresta suosiosta johtuen toimitusajoissa voi olla pieniä viivästyksiä, sillä tuotteet valmistetaan ja maalataan käsityönä. Mikäli kaipaat lisätietoja toimitusajoista, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen meillakotonakaupat(a)a-lehdet.fi.

Kirkkaan väriset Lyyti-jakkarat kääntävät katseet – selaa vaihtoehtoja painamalla karusellissa näkyviä nuolinäppäimiä

Hillityt sävyt sopivat jokaiseen kotiin ja tyyliin – selaa vaihtoehtoja painamalla karusellissa näkyviä nuolinäppäimiä

Ruskan sävyiset Lyyti-jakkarat tuovat sisustukseen – selaa värejä painamalla karusellissa näkyviä nuolinäppäimiä

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »