Inspiroivat lahjavinkit designin ystävälle
Mainos
Inspiroivat lahjavinkit designin ystävälle
Kaupallinen yhteistyö: Finnish Design Shop.Valitse pukinkonttiin trendikästä pohjoismaista designia. Näitä lahjoja yhdistää leikkisä muotoilu, laatumateriaalit ja inspiroivat värit. 
Julkaistu 13.12.2016
Avotakka
Klaus Haapaniemen kuvitukset ovat runsaita, reheviä ja satumaisia. Muotoilijan tyylissä on ripaus samaa koristeellisuutta kuin Rut Brykin (1916 –1999) keramiikassa. Grouse in the Woods -tyyny on pellavan ja puuvillan sekoitetta, 93 €, Finnish Design Shop.
Norjalainen muotoilijaduo Anderssen & Voll suunnitteli Menun mallistoon linjakkaan Troll-vaasin, jossa on ainekset tulevaisuuden klassikoksi. Liukuväri korostaa hienosti  maljakon orgaanista muotoa. Vaasin korkeus 19 cm, 69 €, Finnish Design Shop.
Tämä ei ole käsilaukku vaan bluetooth-kaiutin. Tanskalaisen Vifan Helsinki-kaiuttimessa on alumiinirunko ja sitä on saatavilla tekstiiliverhoiltuna kauden trendiväreissä, 399 €, Hifistudio.
Elisabeth Dunckerin suunnittelema Swans-huopa ihastuttaa herkällä kuvioaiheellaan ja raikkaalla värityksellään. Joutsenten inspiroima villahuopa juhlistaa myös hienosti satavuotiasta Suomea, 130 €, Kauniste.
Harri Koskisen Sarjaton-sarjan astioiden kuvioissa on vaikutteita suomalaisesta kansanperinteestä. Hilpeän kokoelman astioissa on monenlaisia kuviointeja, ja niitä voi yhdistellä useilla eri tavoilla. Varpu-kulho 29,90 €, Iittala.
Lars Tornoen suunnittelemat Dots-ripustimet ovat käytännöllistä muotoilua parhaimmillaan. Muuton valmistamat puiset pyörylät kiinnitetään seinään ryhdikkääseen rivistöön tai vallattomaan muodostelmaan. Niitä voi käyttää myös ovissa vetiminä. Talven uutuusväri on messinki. L-koko 25 €, M-koko 18,50 €, S-koko 12,50 €, Finnish Design Shop.
Muotoilija Teemu Järven intohimo on Suomen luonto. Mies on ikuistanut paperille ilveksen, ketun, oravan  ja monet muut kotimaiset eläimet. Nyt näistä riemastuttavista tussipiirroksista on koottu seinäkalenteri. Mitat 30 x 40 cm, 40 €, Finnish Design Shop.
Korea kahvimuki on ilo silmälle aamiaispöydässä. Sami Ruotsalaisen Oiva-sarjan kupista löytyy Maija Louekarin Siirtolapuutarha-kuosi, jossa on nyt uusi kutkuttava väriyhdistelmä, 18,90 €, Marimekko.

Lue lisää:

Kommentoi »