Hurahda kirjontaan tai perusta neulepaja! Tässä 5 uutta käsityökirjaa juuri sinulle
Mainos: Meillä kotona -kaupat
Hurahda kirjontaan tai perusta neulepaja! Tässä 5 uutta käsityökirjaa juuri sinulle
Poimimme valikoimastamme käsityökirjat, jotka saavat sormet syyhyämään ja innostavat opettelemaan uusia tekniikoita sekä ohjeita.
Julkaistu 1.9.2023
Meillä kotona -kaupat

5 uutta käsityökirjaa Meillä kotona -kaupoissa

1. Havaintoja – Neuleita ja esseitä metsästä

Jos käsitöiden lisäksi luonto on lähellä sydäntäsi, Lotta H. Löthgrenin Havaintoja – Neuleita ja esseitä metsästä on teos, johon kannattaa tutustua. Kirja vie neulematkalle metsään ja sen vaihtuviin vuodenaikoihin. Luonnon ilmiöistä ja yksityiskohdista ovat saaneet inspiraationsa myös kirjan yhdeksän neuleohjetta.

2. Neuleita – Witre Design

Neuleita – Witre Design on suositun norjalaisen neulesuunnittelijan Witre Designin teos, josta löydät ohjeet muun muassa puseroon, takkiin, kommandopipoon, liiviin sekä kesätossuihin. Monipuolisten ja persoonallisten neuleohjeiden värit ja yksityiskohdat ovat muokattavissa juuri sellaisiksi kuin haluat. Kirjan ohjeissa on huomioitu eritasoiset neulojat.

3. Embroidery on Knits

Oletko kiinnostunut kirjonnasta mutta et tiedä, mistä aloittaa? Judit Gummlichin Embroidery on Knits sopii sekä aloittelevalle että kokeneemmalle kirjontaharrastajalle. Se pitää sisällään 18 luonnon inspiroimaa kirjontamallia, joilla annat neuleillesi täysin uuden ilmeen. Huomioithan, että kirja on englanninkielinen.

Embroidery on Knits -kirja julkaistaan 29.9., mutta voit jo nyt tilata omasi. Toimitukset alkavat julkaisupäivänä.

4. Textured Knits

20 modernia ja ajatonta ohjetta yksissä kansissa! Textured Knits on brasilialaisen neulesuunnittelijan Paula Pereiran esikoisteos. Paulaa inspiroivat erilaiset pinnat, värit ja kuviot esimerkiksi taiteessa, ja nämä vaikutteet hän muuttaa silmukoiksi ja neuleiksi. Kirjan ohjeet yhdistelevät kekseliäillä tavoilla toisiinsa erilaisia näyttäviä pintoja ja tekniikoita, kuten palmikoita, kirjoneuletta ja kirjontaa. Huomioithan, että kirja on englanninkielinen.

5. Virkkauksia

Suosittu tanskalaisvaikuttaja Rose Svane on koonnut 15 virkkausohjetta Virkkauksia-teokseen. Virkkauksia on ylistys käsityötaidolle, hitaammalle elämälle ja itsensä ilmaisulle. Ohjeilla teet itse persoonalliset vaatteet, asusteet sekä sisustusta piristävät yksityiskohdat. Kirjassa on ohjeita sekä aloittelijoille että kokeneemmille virkkaajille. Tekniikoiden hahmottamisessa auttavat selkeät piirroskuvat.

+ Ekstrapoiminta: Laine 18 -neulelehti

Laine Magazinen ihana syysnumero Laine 18 ilmestyy 15. syyskuuta. Lehden teemana on viikonloppu mökillä, ja se pitää sisällään 11 neuleohjetta sekä muuta inspiroivaa sisältöä. Tilaa omasi ennakkoon tästä!

Tutustu käsityökirjojen valikoimaan täällä!

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »