Meillä kotona -kaupat

Huomio, neulehirmu tai käsityöintoilija! Tässä 5 innostavaa DIY-kirjaa juuri sinulle

MAINOS
Huomio, neulehirmu tai käsityöintoilija! Tässä 5 innostavaa DIY-kirjaa juuri sinulle
Hurahda kirjontaan tai perusta villasukkatehdas! Valitsimme 5 käsityökirjaa, jotka saavat sormet syyhyämään. Tee tilaus helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 25.6.2020

5 kirjaa käsityö- ja askarteluintoilijoille

1. Kirjonta – Kauneimmat käsityöt: sata peruspistoa + uusia kokeiluja!

Innostu kirjonnasta! Ruotsalainen Karin Holmberg on kokenut ja arvostettu kirjontaopettaja. Tässä kirjassa hän tarjoaa selkeitä, vaiheittain eteneviä ohjeita ja runsaan valikoiman käsitöitä, jotka sopivat niin kokeneelle kuin aloittelijallekin.

2. Marttojen parhaat villasukat: käynnistä sukkatehdas!

Neulominen on tutkitusti rentouttavaa puuhaa ja hyvää aivotreeniä. Ja mikä parasta: puikkojen kilistessä sivutuotteena syntyy lämmikettä viluvarpaille! Marttojen parhaat villasukat -kirjasta löytyy 30 ohjetta sekä aloitteleville neulojille että kokeneille puikkotaitureille.

3. Islantilaisia neuleita: trendivillikset koko poppoolle

Neulebuumin uusin hitti, islantilaisneule, on nyt kaikkien puikoilla! Islantilaisia neuleita -kirja pitää sisällään 65 erilaista ohjetta, joiden joukosta löytyy runsaasti erilaisia malleja ja kuviovaihtoehtoja. Paitaohjeiden lisäksi mukana on myös ohjeita asusteisiin.

4. Lankatekniikoiden käsikirja: jos haluat tehdä langasta muutakin kuin sukkia

Virkkaus, koukkuaminen, kinnasneulatekniikka, ommeltu pitsi, aurinkopitsi, nypläys, makrameesolmeilu, fransut, käpyily ja verkonkudonta... kaikki nämä tekniikat löydät tästä kirjasta. Saat huolellisesti laaditut tekniikkaohjeet ja uudet, raikkaat ideat.

5. Joka tyypin parhaat kaavat: ompele klassikkohuppari tai silkkinen toppi

Vuonna 2006 ilmestynyt Joka tyypin kaavakirja oli myyntimenestys ja ompelun perusopas. Päivitetyt peruskaavat ja parhaat oivallukset löytyvät nyt tästä Joka tyypin parhaat kaavat -teoksesta. Rinna Saramäki on kestävän vaateteollisuuden ja -kulutuksen puolestapuhuja. Kirja on syntynyt yhdessä ompelija Katja Kaipaanlahden ja kaavoittaja Jane Palmun kanssa.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »