Meillä kotona -kaupat

Huomio, käsityöhirmu tai askarteluintoilija! Tässä 8 innostavaa DIY-kirjaa juuri sinulle – osta ne nyt kesähinnoin

MAINOS
Huomio, käsityöhirmu tai askarteluintoilija! Tässä 8 innostavaa DIY-kirjaa juuri sinulle – osta ne nyt kesähinnoin
Kesällä on aikaa hurahtaa makrameesolmeiluun tai käynnistää villasukkatehdas. Valitsimme 8 käsityökirjaa, jotka saavat sormet syyhyämään. Tee tilaus helposti Meillä kotona -kaupoista!

1. Kaikenlaista ihanaa (ja aivan itse tehtyä)

Kototeko-blogin kirjoittaja Sanna Suonpää innostaa tekemään itse: kokeilemaan ja yhdistelemään ennakkoluulottomasti. Kirjan käsityöohjeet sisältävät ompelua, virkkausta, kirjontaa, kankaanpainantaa, ryijytekniikkaa, askartelua ja vanhan tuunausta. Näitä ohjeita toteuttaessahan hurahtaa koko kesä!

2. Sata peruspistoa + uusia kokeiluja!

Innostu kirjonnasta! Ruotsalainen Karin Holmberg on kokenut ja arvostettu kirjontaopettaja. Tässä kirjassa hän tarjoaa selkeitä, vaiheittain eteneviä ohjeita ja runsaan valikoiman käsitöitä, jotka sopivat niin kokeneelle kuin aloittelijallekin.

3. Sukkatehdas kannattaa käynnistää kesällä

Kesällä on aikaa istuskella pihakeinussa puikot käsissä. Suuren sukkakirjan 75 ohjeesta löydät kiinnostavia tekstuureita ja väri-ideoita, lyhyt- ja pitkävartisia versioita sekä kirjo- että pitsineulemalleja.

4. Pursuavatko kaapit jämälankoja?

Tekstiilisuunnittelija Sanna Vatasen kekseliäissä malleissa jämälangoista otetaan kaikki ilo irti: niillä tehdään kuvioita, raitoja ja ristipistoja, virkataan peittoja, hameita ja somisteita. Ne muuntuvat tupsuiksi ja pampuloiksi, tee-se-itse-jättilangaksi tai tilkuiksi, joista kootaan huiveja, takkeja tai peittoja. Noin 50 ohjeen joukossa on sekä yksinkertaisia että haastavia töitä.

5. Sadepäiviin tekemistä koko perheelle

Koko perheen askartelukirja inspiroi eritasoisia askartelijoita tekemään käytännöllisiä ja kauniita käsitöitä, jotka kaikki liittyvät Tove Janssonin luomaan satumaailmaan. Kirja sisältää yksityiskohtaiset, selkeät ohjeet.

6. Jos haluat tehdä langasta muutakin kuin sukkia

Virkkaus, koukkuaminen, kinnasneulatekniikka, ommeltu pitsi, aurinkopitsi, nypläys, makrameesolmeilu, fransut, käpyily ja verkonkudonta... kaikki nämä tekniikat löydät tästä kirjasta. Saat huolellisesti laaditut tekniikkaohjeet ja uudet, raikkaat ideat.

7. Ompele klassikkohuppari tai silkkinen toppi

Vuonna 2006 ilmestynyt Joka tyypin kaavakirja oli myyntimenestys ja ompelun perusopas. Päivitetyt peruskaavat ja parhaat oivallukset löytyvät nyt tästä Joka tyypin parhaat kaavat -teoksesta. Rinna Saramäki on kestävän vaateteollisuuden ja -kulutuksen puolestapuhuja. Kirja on syntynyt yhdessä ompelija Katja Kaipaanlahden ja kaavoittaja Jane Palmun kanssa.

8. Uutta ja kivaa lapsille

Kaipaatko kaavoja kivoihin lastenvaatteisiin? PaaPii-lastenvaatemerkin suunnittelijoiden englanninkielinen kirja tarjoaa ohjeet moniin hauskoihin vaatteisiin. Mukana on paitoja, housuja, mekkoja ja tunikoita.

Julkaistu: 25.6.2020
Kommentoi »