Meillä kotona -kaupat

Huomio, käsityöhirmu tai askarteluintoilija! Tässä 5 innostavaa DIY-kirjaa juuri sinulle

MAINOS
Huomio, käsityöhirmu tai askarteluintoilija! Tässä 5 innostavaa DIY-kirjaa juuri sinulle
Hurahda makrameesolmeiluun tai perusta villasukkatehdas! Valitsimme 5 käsityökirjaa, jotka saavat sormet syyhyämään. Tee tilaus helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 25.6.2020

5 kirjaa käsityö- ja askarteluintoilijoille

1. Kirjonta – Kauneimmat käsityöt: sata peruspistoa + uusia kokeiluja!

Innostu kirjonnasta! Ruotsalainen Karin Holmberg on kokenut ja arvostettu kirjontaopettaja. Tässä kirjassa hän tarjoaa selkeitä, vaiheittain eteneviä ohjeita ja runsaan valikoiman käsitöitä, jotka sopivat niin kokeneelle kuin aloittelijallekin.

2. Marttojen parhaat villasukat: käynnistä sukkatehdas!

Neulominen on tutkitusti rentouttavaa puuhaa ja hyvää aivotreeniä. Ja mikä parasta: puikkojen kilistessä sivutuotteena syntyy lämmikettä viluvarpaille! Marttojen parhaat villasukat -kirjasta löytyy 30 ohjetta sekä aloitteleville neulojille että kokeneille puikkotaitureille.

3. Muumi askartelukirja: tekemistä koko perheelle

Koko perheen askartelukirja inspiroi eritasoisia askartelijoita tekemään käytännöllisiä ja kauniita käsitöitä, jotka kaikki liittyvät Tove Janssonin luomaan satumaailmaan. Kirja sisältää yksityiskohtaiset, selkeät ohjeet.

4. Lankatekniikoiden käsikirja: jos haluat tehdä langasta muutakin kuin sukkia

Virkkaus, koukkuaminen, kinnasneulatekniikka, ommeltu pitsi, aurinkopitsi, nypläys, makrameesolmeilu, fransut, käpyily ja verkonkudonta... kaikki nämä tekniikat löydät tästä kirjasta. Saat huolellisesti laaditut tekniikkaohjeet ja uudet, raikkaat ideat.

5. Joka tyypin parhaat kaavat: ompele klassikkohuppari tai silkkinen toppi

Vuonna 2006 ilmestynyt Joka tyypin kaavakirja oli myyntimenestys ja ompelun perusopas. Päivitetyt peruskaavat ja parhaat oivallukset löytyvät nyt tästä Joka tyypin parhaat kaavat -teoksesta. Rinna Saramäki on kestävän vaateteollisuuden ja -kulutuksen puolestapuhuja. Kirja on syntynyt yhdessä ompelija Katja Kaipaanlahden ja kaavoittaja Jane Palmun kanssa.
Kommentoi »