Iltatee on paras syy kutsua kamut kylään! Kurkkaa 7 poimintaa ihanaan teehetkeen ja vietä koti-iltaa höyryävän kupposen ääressä

MAINOS
Iltatee on paras syy kutsua kamut kylään! Kurkkaa 7 poimintaa ihanaan teehetkeen ja vietä koti-iltaa höyryävän kupposen ääressä
Rento, kiireetön iltatee on paras syy kutsua ystävät koolle vaikka ihan arkenakin. Kokoa trendikäs teekattaus käsintehdyistä astioista ja viimeistele kokonaisuus muodokkailla kynttilänjaloilla ja kangasservieteillä. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.
Julkaistu: 31.10.2019

7 tuotetta, jotka tekevät yhteisestä teehetkestä täydellisen

1. Teemestari

Tarjoile haudutettu tee rustiikkisesta teekannusta, joka on valmistettu käsin kivitavarasta. Kannun eläväinen pinta on saatu aikaan lasituksella, ja jokainen kannu on oma uniikki kappaleensa. Leikkisä muoto saa teenystävät hyvälle tuulelle.

2. Tartu kuppiin

Tämän teemukin kookkaaseen kahvaan voi pujottaa myös servietin. Kivitavarasta käsityönä valmistettu muki pitää teen kuumana ja mielen lämpimänä.

3. Pöydän asusteet

Unohda paperiservietit ja kata pöytään aidot, kankaiset lautasliinat, jotka antavat viimeisen silauksen rustiikkiseen teekattaukseen. Puuvillan ja pellavan sekoitteesta valmistetut lautasliinat voi pestä käytön jälkeen pesukoneessa.

4. Tunnelmavaloa

Trendikkäimmässä kynttiläasetelmassa on nyt erimuotoisia kynttilänjalkoja. Yhdistä näihin veistosmaisiin, mattapintaisiin kynttilänjalkoihin esimerksi messinginhohtoisia yksilöitä.

5. Herkut asetille

Asettele teeleivät ja skonssit tummalle lautaselle, joka sopii rustiikkiseen kattauseen vaaleita astioita paremmin. Kivitavarasta valmistetussa lautasessa on kauniin eläväinen pinta.

6. Trendikäs juutti

Rouheilla pöytätableteilla saat kattaukseen kodikkaan, maanläheisen tunnelman. Juuttitabletit ovat omiaan täydentämään rouheaa, käsintehdyistä astioista koottua kattausta.

7. Tuliaiset verkossa

Jos saat kutsun teeiltaan nyyttäri-idealla, pakkaa viemiset verkkokassiin. Klassinen kassi on myös kiva tuliainen nyyttäreiden järjestäjälle. Kassin voi ripustaa keittiön naulakkoon vaikka keittiöpyyhkeiden säilytyspaikaksi.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Kommentoi »