Ikkunapesurit testissä
Sisustus
Ikkunapesurit testissä
Kotivinkin toimitus testasi ikkunapesurit. Lue, mikä pesureista oli sulava, mikä kömpelö ja minkä säiliö vuosi.
Julkaistu 4.5.2015
Kotivinkki

Dirt Devil DD400, 69 e, Prisma

Ominaisuudet Akkukäyttöinen, ladattava pesuri, käyttöaika 30 min. Suihkupullo, pesuosa ja kuivaus kaikki samassa. Mukana kaksi erilaista pesuliinaa.

Plussat Yksinkertainen käyttää, mukana selkeät ohjeet. Esikäsittely oli helppo tehdä suihkuttamalla. Jätti kirkkaan lopputuloksen.

Miinukset Pesuria piti painaa voimakkaasti ikkunaa vasten, jotta pesuosan sai oikeaan kulmaan. Vesisäiliön huuhtominen oli työlästä pienestä reiästä.

Leifheit UR-51113, 69 e

Ominaisuudet Ladattava pesuri. Käyttöaika oli hyvä, koska laitetta ladattiin välissä. Pakkauksessa olivat vain laturi ja laite, jossa on aukko lisävarrelle. Plussat Kevyt ja tehokas imuri. Imu koveni, kun laitetta painoi ikkunaa vasten. Pesuvälineinä olivat astianpesuaine ja sieni, lopputuloksessa ei raidan raitaa. Miinukset Likavesisäiliö vuosi hieman.

 

Nilfisk Smart, 89 e

Ominaisuudet Sisältää suihkepullon sekä kaksi erikokoista imusuulaketta ja kumilastaa. Lisäosina teleskooppivarsi ja vaihtopää. Plussat Kapealla vaihtopäällä on kätevä pestä pieniä ruutuja. Tilava likavesisäiliö. Ruudut voi kuivata laitteella myös vaakasuuntaan. Miinukset Kova ääni.

Kärcher WV 5 Plus, 99 e

Ominaisuudet Sisältää suihkepullon ja kuivaimen. Akku kestää 35 minuuttia. Siinä ajassa ehtii pestä 105 neliötä ikkunoita. Plussat Laite seisoo tukevasti, ja se sekä pesee että kuivaa sulavasti myös lasin alaosan eikä jätä ruutuihin juurikaan raitoja. Hyvä muotoilu. Miinukset Hankalahko koota, etenkin suihkepullo sisältää monta osaa.

 

Colinen ikkunanpesuri, 59,95 e, Clas Ohlson

Ominaisuudet Koostuu kahdesta osasta, helppo koota. Laite vaatii oman rätin ja pesuaineen. Ääni kovenee, kun koskee lasin pintaa. Plussat Tukeva. Kätevä poistoaukko. Laitetta ei tarvitse erikseen purkaa likaveden tyhjentämistä varten. Miinukset Hieman kömpelö ulkomuoto.

 

Tamforce, 39,90 e, Puuilo

Ominaisuudet Ladattava pesuri. Akku latautuu kaksi tuntia ja kestää 20 minuuttia. Alaosassa pesuainesäiliö. Plussat Kevyt käyttää. Pyyhkimen imuteho on hyvä. Äänikin on inhimillinen. Ikkunoiden ulkopinnat piti pestä kahteen kertaan. Miinukset Laitteen alaosassa on pesuainesäiliö ja sumutin, mutta pesuaineen sai suihkuteltua paremmin ikkunaan omasta pullostaan.

Perinteiseen pesuun lue myös juttumme Parhaat ikkunanpesuvinkit!

Kommentoi »