Kesän ihanimmat lekottelupaikat – nappaa 6 ohjetta ja tee hellepäivän paras huilipaikka omin käsin
Diy-ohjeet
Kesän ihanimmat lekottelupaikat – nappaa 6 ohjetta ja tee hellepäivän paras huilipaikka omin käsin
Kauniina kesäpäivänä kelpaa napata päiväunet ja lukea hyvää kirjaa ulkosalla. Näissä rennoissa lekottelupaikoissa viihtyy koko perhe. Ohjeillamme toteutat riippuvan päiväpedin, riippumaton tai vaikka kätevän aurinkotuolin.
29.6.2023
 |
Meillä kotona

1. Katoksen alla makoilua

Tässä majassa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin! Kolmionmuotoiseen lautatelttaan nikkaroidaan harjakatto ja lattia nostetaan turvaan kosteudelta. Makoisien päikkäreiden lisäksi majassa voi viettää vaikka helteisen kesäyön, jos rakennelman hunnuttaa hyttysverkolla. Katso lautamajan ohje.

2. Kesä keinuen

Rennossa riipputuolissa kelpaa katsella horisonttiin kirjaa lueskellen. Riipputuoli on helppo siirtää sinne, missä lomapäivän vastaanotto kulloinkin sijaitsee – vaikka mökkiterassilta rantamäntyyn. Kun ompelet riipputuolin kahdesta erilaisesta kankaasta, voit vaihtelun vuoksi kääntää puolta. Nappaa riipputuolin ohje täältä!

3. Lepäilyä lauteella

Tämän riippuvan päiväpedin runkona on valmiina myytävä saunan laude. Sängyn voi ripustaa terassin tai pergolan kattoon tai vaikka ison puun tukevaan oksaan. Pehmukepatjan voi päällystää vettä hylkivällä vahakankaalla, jos peti altistuu kosteudelle. Ellei riippuva vuode ole mieleesi, lauteeseen voi kiinnittää jalat tai pyörät. Katso hauskan terassipedin ohje!

4. Leppoisaa lekottelua

Riippumatossa kelpaa köllötellä! Vanha, ihoa vasten pehmeä räsymatto on oivallista materiaalia. Tukevasta pyörölistasta tehdyt päätykepit voi halutessaan maalata maton kanssa sävy sävyyn. Hakasten ansiosta matto on helppo irrottaa ja siirtää paikasta toiseen. Kurkkaa riippumaton ohje.

5. Päiväunet piilossa

Lapset rakastavat piilopaikkoja, joten hauska tiipii on varmasti mieluinen! Monikäyttöinen pikkuteltta toimii leikkien lomassa myös suojaisana päiväunipaikkana. Tiipii kestää pientä sadettakin, kun ompelet sen kaksipuolisesta, tukevasta kankaasta. Nappaa tiipiin ompeluohje.

6. Tirsat laverilla

Pyörillä varustettu aurinkovuode siirtyy kätevästi mukana terassilta nurmikolle. Selkänojaa pystyy säätämään ylös ja alas sen mukaan, onko päiväohjelmassa ansaitut torkut vai lukuhetki. Laverin voi maalata yksiväriseksi tai räsymattomaisen värikkääksi varastosta löytyvillä jämämaaleilla. Katso aurinkotuolin ohje täältä!

Kommentoi »