Ihania koteja täynnä tarinoita ja tunnelmaa! Nämä olivat suosituimmat kotijuttumme vuonna 2017
Sisustus
Ihania koteja täynnä tarinoita ja tunnelmaa! Nämä olivat suosituimmat kotijuttumme vuonna 2017
Tässä 5 suosituinta kotijuttuamme vuodelta 2017! Löytyykö joukosta myös oma suosikkisi?
Julkaistu 27.12.2017
Meillä kotona

5. "Yhtäkkiä tuli hirveä tavaraähky" – suurperhe karsi kotinsa tavarasta

Johanna asuu viiden perheenjäsenensä kanssa sadan neliön talossa. Entinen kirppisfriikki hurahti minimalismiin, kun tunsi ettei kotona ollut enää tilaa hengittää: "Puolitoista vuotta sitten tuli yhtäkkiä suuri ähky kaikkea tavaraa kohtaan. Muistan hetken hyvin. Olin juuri tullut kirpputorilta kotiin kassit täynnä tavaraa, ja perillä odotti sotkuinen talo. Silloin päätin, että nyt tämä saa riittää." Lue juttu täältä!

4. Jukka Poika rakennutti unelmatalonsa metsämaisemaan – "Halusin takaisin maaseutumaiseen ympäristöön"

Jukka Poika ja hänen vaimonsa Teija olivat etsineet pitkään sopivaa asuntoa, mutta päätyivätkin rakentajiksi sopivan tontin löydyttyä: "Tarvitsimme lisää tilaa, rauhaa ja asumismukavuutta. Olen asunut aiemmin maaseudulla ja halusin takaisin maaseutumaiseen ympäristöön." Reggae-artistin koti yllättää myös tyylillään – kurkista sisään!

3. Sampo Kaulanen viihtyy remontoidussa Tampereen-kodissa – "Aina kun tulen Lapista, sauna on valmiina lämpiämässä"

Jounin kaupan Sampo Kaulanen tunnetaan laajalti myös some- ja tosi-TV-tähtenä. Kävimme vierailulla kyläkauppiaan Tampereella sijaitsevassa kakkoskodissa ja selvitimme, millaisia asioita hän arvostaa kodissaan eniten. Ruoanlaitosta innostunut Sampo mainitsee yhdeksi asunnon parhaista puolista vastaremontoidun keittiön: "Tykkään tehdä ruokaa perheelle. Saan siinä toteuttaa itseäni. Muutenkin meillä tykätään syödä ja kokata." Lue juttu täältä!

2. Rönnin tila on Anu Pensolan oma huvikumpu – "Itkin, kun näin kotimme ensimmäistä kertaa"

Anu Pensolan koti, Sipoossa sijaitseva Rönnin tila, on hänen oma huvikumpunsa. 50-luvulla rakennettu talo on remontoitu lattiasta kattoon ja sisustettu suurimmaksi osaksi kierrätystavaroilla. Maalaiselämään mieltyneelle perheelle maatila on myös pakopaikka arjesta: "Aina ajaessani Helsingistä kotiin huokaisen onnesta päästessäni omaan pihaan. Kun neljä vuotta sitten tirautin onnen kyyneleitä talon nähdessäni, en osannut vielä edes aavistaa, miten onnelliseksi tulenkaan tässä kodissa", Anu kertoo. Tutustu Rönnin tilaan täällä!

1. Tältä näyttää Irwin Goodmanin Ryysyranta nyt

Vuoden 2017 suosituin kotijuttumme oli katsaus laulaja Irwin Goodmanin Ryysyrantaan, joka tuli värikkään tarinansa lisäksi tunnetuksi aikansa luksuskotina. Sen osti pakkohuutokaupassa Koskelan perhe, joka valottaa jutussamme talon myöhempiä vaiheita. Pääsimme myös kurkistamaan, miltä legendaarisessa Ryysyrannassa näyttää tänä päivänä. Lue juttu täältä!

Lue lisää:

Kommentoi »